Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро! Намацах си пак днес. Grinning Чак си контурирах леко устните и се чудя как не съм пробвала до сега.

Скрит текст:

# 661
Мари, далеч съм от про.
Четките на МАК са синтетични от доста време вече и са наистина чудесни за цената си според мен. Цялостно не бих се занимавала с тях ако имам достъп до Зоева, но има 2 четки, без които не оставам и 217 със синтетичен косъм определено е една от най-хубавите ми четки. Ти знаеш дали нещо те привлича или не, аз не съм фен на МАК- определено мога и без тях, но имат чудесни четки.
LieToMe, много си красива!

# 662
LieToMe, разкошна си. С каква спирала си?
Nia, любима, как кое червило, любимото на Теди Joy Бомбшел на Худа. А НД съм решила да я взема, ако ударя дъно на сянка в Сълтри Joy
От Джъбмо си взех много симпатични кутии за четки, а от Икеа органайзер за фдт

# 663
Е, момичета, благодаря Ви! ❤❤

Спиралата е Lash Paradise на L'Oreal.

# 664
Говорите за устни. Може ли да ми кажете как се справяте с уста като моята - некунтурирана и бледа?
Имам един молив на Avon Mauve и го съчетавам с почти същото червило и става. Но си е тъмен цвета. Иска ми се някакъв универсален цвят за самите устни, да подчертая тях, а не за всяко червило да купувам и молив.
Има ли някаква хитрина или продукт за моя проблем, освен перманентен грим?
Или да ми препоръчате марка и дълготраен цвят. ✏
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 14:17 от Miss M

# 665
На тези устни не бих слагала гланц, балсам с цвят и всякакви червила, които хем имат цвят, хем нищо нямат. 😀
Аз ги наричам розовоникакви. 😂

Съветвам те да пробваш трайно матово червило в по-интензивен цвят. А относно контура - аз моливи не ползвам, но в случай като твоя мога да ти дам съвет да избираш червила с остър връх на четката (говоря за течните) и с върха й да очертаеш добре устната.
При теб горната е добре, само контура на долната е размит. Simple Smile)

# 666
Агент, МУФЕ-то лесно ли се нанася? Андрея беше споменала, че заради формата на гилзата е по-удобно спрямо типичните червила.
Честно ли да ти отговоря... оригинално хрумване е, ефектна линия се получава, но чак пък да ти дава ужасно удобство на нанасяне не бих казала. Но бих добавила няколко нецензурни думи за размаха на превземките на инфлуенсърките (вкл. на нашата прекрасна Андреа) след получаване на безплатна ПР пратка Wink

А моите 2 днес ще им ги пратя обратно... не че са зле, но не са нищо особено, а за нищо особено аз примиъм цена не плащам. Особено се подразних на течното и откровено различният му цвят, за другото може и да си помисля още... иначе най-красивият "нюд" за мен, а според приятелките ми не било нюд, а откровено кафяво е Nars Pigalle.

... което ми напомня да питам имате ли трикове за червила, които си "променят цвета"/"оксидират"/"потъмняват" драматично след слагане? ФДТ на устните? Нещо друго под матови? Праймър?

Говорите за устни. Може ли да ми кажете как се справяте с уста като моята - некунтурирана и бледа?
Такива устни се оформят/контурират и запълват с молив, които е изключително близък до естественият им цвят и отгоре се слага червилото. Този трик го знам от преди 22-3-4 год от книгите на легендата Kevin Aucoin

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 19:06 от Agent Provocateur

# 667
Приемат ли ги обратно като са използвани?

Ния, Пат прави ли някакви намаления покрай черните петъци?

# 668
Illzy, да! Според сайта им "неизползвани или леко използвани"

Тези бизнес модели са ясни - всичко е калкулирано предварително в цената, включително колко процента клиенти ще върнат продукти, колко брак, етц. етц. За кефа да имаш такова обслужване и възможността да върнеш, ако не ти допада си плащаш предварително. Няма да ощетя никого, хеле па CEO-то да остане без яхта или жена му без ново БМВ за Коледа.

# 669
Агент, сакън, не ги разплаквай предпразнично!
Илзи, правят и Пат, и Наташка. Аз обаче днес ноемврийски се отчетох в Сефора онлайн и пак като че ли нищо не купих. Тържествено мисля да си забраня повече ФДТни, поне до след празниците. На мен ми става нещо ако не си купя нов почти всяка седмица. Болест. Днес в поръчката повторих пудрата на МУФЕ, ще ми е третата, като винаги си използвам най-тъмния летен цвят като бронзър.
Сега ако започна и пак да се гримирам...

# 670
Здравейте, прекрасници! Имам въпрос, макар да не съм сигурна да ли е за темата. Какъв е срока на бронзъри, хайлайтъри, ружове? Имам Revlon Highlighting Palette Bronze Glow 030 и помня, че го закупих преди около 3 години, вече дори 3 и половина години / то голямо мислене бе, но си спомних/. И тъй като не пише срока на годност след отваряне, проверих на http://checkcosmetic.net/ и резултата е, че като съм го закупувала, той вече е бил с изтекъл срок на годност или поне изтичащ!

Може ли да ходим с разни инсталирани приложения и да чекваме всичко за да сме сигурни, че няма да си навредим на здравето?

# 671
Аз винаги проверявам срока на годност с това приложение, преди да купувам нещо. На семейството на Лореал кодовете за година на производство дори ги знам наизуст. Grinning

Обикновено срокът на годност на козметиката преди отваряне (shelf life) е 3 години. След отваряне е означена с число (месеци) в нарисувано малко бурканче.

# 672
Дами,

С какво почиствате четките си? На Real techniques, ecotools добри ли са. Ebelin вече изчезна от DM.

# 673
Аз определено не се вглеждам в срока на годност на всичко. Кремове и ФДТни заминават в кофата, но бронзър, хайлайтър и сенки-не. Тази зима ще станат повече от 24 месеца откакто съм отворила Голд на Наташа например. Ще я изхвърля на кукуво лято.

# 674
  • В полите на Пирин планина
И аз прахообразни продукти не хвърлям, а няма как да ги изхарча за 6 месеца примерно...

Общи условия

Активация на акаунт