Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 566
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Покажи да видим и твоята интерпретация, не само снимката вдъхновение.

# 466
Ъпдейт от мен, дами, получих си червилата за по-малко от пет дни, два от които бяха почивни, а дори не съм избирала експресна доставка. Текстурата е уникална и на външен вид и на усет. Верни са слуховете, че стои върху устните изключително леко сякаш нямаш червило. Ще  мина червилата на теста - вечеря и ще пиша впечатления.

# 467
Покажи да видим и твоята интерпретация, не само снимката вдъхновение.

На живо беше по хубаво 😀

# 468
Marble, много свежо се е получило.
Иллзи, чакам с нетърпение да се покажеш с новото червило. И да, доставка до Бг за 3 работни дни е просто уау. На мен след 8 дни ми пристигна уж  експресна пратка от Полша Joy

# 469
Marble, много свежо и лятно!

Аз не съм си купувала и носила червило откакто вкараха тези маски март месец. Нямам никакво желание да слагам червило, то и смисъл няма като съм по цял ден с маската.

# 470
Marble, на мен също много ми харесва.
Аз пък нося червило само откакто маските станаха задължителни 😂. Сега като тук се носят и навън, от 2 седмици направо едва издържам  да не си купя някое ново и ярко.
Снощи забравих да се снимам преди да изляза, та се показвам с леко хейлоу като се прибрах. Липсата на ФДТ се надявам да не ви уплаши прекалено Simple Smile.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 20:47 от Анонимен

# 471
  • Варна
NiaV, ако не беше казала, че си без фдт, нямаше и да разбера! Супер грим отново!

# 472
Аз пък нося червило само откакто маските станаха задължителни 😂
Нещо в ужасната ни Телешка природа ни кара да се бунтуваме срещу ограничения и забрани всякакви май  Grinning същата извратена история - за 6 месеца с маски съм си купила повече червила отколкото през последните 6 год.

От снощи:

Тествах си ги, нервирах се, че на мен и на изкуствено осветление не изглеждат 100% идентични като цветове и си забърсах онлайн още едно... момиченцето, момченцето го имам заедно с новогодишната палитра...

... палитрата, която ми е любов от втори поглед - нещо, което на мен ми се случва рядко! И Ния и Денси и Пацолина бяха прави, голям кеф е за ползване с малки изключения - лилавото горе вдясно е също толкова калпаво като при Наташа Денона Мини Lila!

# 473
И аз от пролетта някъде рязко увеличих броя на притежаваните червила. Точно вчера забърсах поредното в червена гама (MAC Chili) и то защото си купих зелена жилетка, а се оказа, че на нея й трябва точно този конкретен нюанс. Blush

Лимитиран подарък от Наташа Денона за празниците. Какво мислите?
Скрит текст:

Ще пропусна. Но като компенсация Глам и Бронз пътуват към мен. А, и Born This Way The Natural Nudes.

Готова съм за задаващия се локдаун!

# 474
хаха и аз пазарувам червила, че даже и от "цапащите" Grinning, от години не бях купувала такива, онзи ден забърсах 2 на Армани, да има да си се мажа Grinning

# 475
Много хресвам цвета на червилото с №109, което си постнала Агент. Може ли да ми препоръчате такъв номер и на други по-бюджетни марки червила? И въобще в тази гама.Тенкю.

# 476
Точно вчера забърсах поредното в червена гама (MAC Chili) и то защото си купих зелена жилетка, а се оказа, че на нея й трябва точно този конкретен нюанс. Blush
Kато казах "Телешка природа" не се шегувах Тили Grinning И ти ли  Grinning Grinning Grinning Mac Chili си го купих преди 10-ина дни има няма! Born This Way The Natural Nudes и Bronze ме изкушават силно, но абсолютно не са ми нужни...

Много хaресвам цвета на червилото с №109, което си постнала Агент. Може ли да ми препоръчате такъв номер и на други по-бюджетни марки червила? И въобще в тази гама.Тенкю.

Гледай NYX, Лореал, Ревлон, Catrice, Golden Rose, имат чудесни попадения и откъм цветове и откъм формули!

A прехваленото дълготрайно МУФЕ 109 съвсем не е толкова дълготрайно и на баница не носи (а го купих точно заради това)
https://thenotice.net/2017/08/artist-iquid-matte-review/

# 477
Мда, тези маски... Добре, че през лятото ги бяха разкарали за навън, че да понося червила. Сега пак ги връщат и силно се надявам да я махнат по-скоро тази заповед, че както през последните години не носих червила изведнъж рязко ми се увеличи интереса отново.

Този цвят 109! Прекалено хубав изглежда. Агент, покажи ни го на теб.

Есмералда, какво си поръчвала от Полша?

# 478
  • Варна
Спокойно, маските навън само, ако е прекалено пренаселено. Иначе ако сме сами и няма стръпване или караме колело/,който може, аз не/, може и без тях.

Аз скоро не съм купувала, но ще си нося наличните с кеф.

# 479
При мен без маска все още мога да си бъда само в нас и в колата. Cry
Но поне И под маската съм красива!!! Sunglasses

Агент, телешкото не само, че не се губи, а се натрупва количествено явно. Grinning
Относно палитрите- да не мислиш, че имам нужда от тях? Но съм се заклела поне до следващата пролет повече никакви палитри за очи да не купувам... само евентуално Pumpkin Spice и то в случай, че на живо много ми хареса.

ПП. Въпреки красотите, които често споделяте, съвсем съзнателно избягвам темата, защото ми влияете зле. Може да сте обсъждали, съответно- съм пропуснала и се извинявам предварително, но- на колко време правите чистка на козметиката си и съобразявате ли се стриктно с посочените срокове на годност?

И последно. Много ми хареса гримът на Marble_beach. А Ния с този гланц ме инфлуенсна до степен да звъня сега на приятелка, която работи в МОЛ с магазин на ПУПА- да мине да ми вземе един.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 18:08 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт