Любители на Котки - Тема 148

• 31 223
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Марси как го гледа. Joy
Голяма драка е Драко. Heart Eyes

# 361
Ади ми повръща бистра слуз, по две три капки. На някое от вашите да се е случвало?

Честит рожден ден, кукумицинка. Все така свежа, пряма и състрадателна да си. Много щастие ти желая Simple Smile

# 362
Не винаги успявам да ви изчета, че откакто започна извънредното положение ми е доста натоварено, но се опитвам донякъде да наваксам, доколкото мога. Живея с тревогите и радостите в темата. Плача заедно с вас за загубите и се радвам искрено на новите маци. Моичките са на вилата, летуват с детето при “баба и дядо”. Много добре им се отразява и на теглото и на осанката.

# 363
  • София
Момичета, бих дала на всички, чиито котове са бегълци-рецидивисти такъв съвет: вземайте им по една каишка за разходки, и започвайте да ги запознавате с околоблоковото пространство. Защото голяма е вероятността някой ден наистина да се изнижат, и тогава, като се озоват в абсолютно непозната за тях среда, не се знае накъде ще хванат... Ако са извеждани навън, ще познават къде е домът им и ще знаят къде да се въртят, за да си ги намерите после. Въобще, аз мисля, че за всички котки е полезно да се научат да си разпознават дома. Но, за хроничнитв бегълци - особено много!

# 364
  • Някъде там
Колко са ви хубави котенцата на всички.💓 Иска ми се да ги нагушкам до едно..
Прегръдки за загубилите съкровищата си.Hug
Кукумицинке, ЧРД. Да си здрава и обичана.
Ние в понеделник сме на лекар за първи път. Да видим на колко месеца ще каже че е.
Откакто откри, че в банята не е само страшното място в което го къпят, стои по цял ден там.

# 365
Колко са ви хубави котенцата на всички.💓 Иска ми се да ги нагушкам до едно..
Прегръдки за загубилите съкровищата си.Hug
Кукумицинке, ЧРД. Да си здрава и обичана.
Ние в понеделник сме на лекар за първи път. Да видим на колко месеца ще каже че е.
Откакто откри, че в банята не е само страшното място в което го къпят, стои по цял ден там.

Само да кажа, че котка се къпе само в изключителен случай! А че стои котачето по цял ден на плочките в банята май има просто обяснение - с това дебело пухкаво кожухче му е много топло и търси по-прохладно място.

# 366
  • Някъде там
Недоволна, благодаря за съвета, това го знам аз.Дворните никога не съм къпала.
Този го изкъпахме,като го взехме, защото не ми харесваше как изглеждаше козината му и понамирисваше.
От тогава не сме.
Да хладничко му е там.

# 367
Специални поздрави за РД на Куко..!

# 368
И какво като съм легнал на масата, нещо искаш да ми кажеш ли!?

Толкова много гримове, за мен ли са? 😂

# 369
  • София, Лагера
Скрит текст:
Личи й, че е мацка

[/spoiler]

УАУ! Ноеми, с гримьорство ли се занимаваш? Разкошно пълно куфарче, напълни ми очите!!!
Не, хоби ми е. Има и още кутии, тази беше само с гримове. Има и с черила, и с фдт, пудри и четки.

Извинете за спама!

# 370
  • София
Таня, хапеше го Майки. Не знам колко силно, защото веднага го вдигах. Случвало се е малкото да измяука, а нашият не дере, но по принцип сериозно хапе. Не изглеждаше като боричкане между котки, които винаги са били заедно и си играят. Майки се втурваше да го гони, щом се доближи до нещо негово - катерушката, купата, балкона и спалнята Simple Smile

# 371
Скрит текст:
Всеки път така ляга, лапичките вътре и яде 😁😁
И Чочо яде по същия начин, явно с Драко още не са пораснали достатъчно.

# 372
  • София, Лагера
Ей, забравих да се похваля! Поникна ми котешката трева, вчера накъсах и дадох на маците, Джинга я изяде с такъв апетит, сякаш месо й давам! Тревопасни маци! Догодина ще садя повече май Simple Smile

Малкото напоследък идва и ми ближе и устните. Много е миличко! Дано си остане такова!

# 373
  • София
Кукумицинка, здрава и щастлива бъди Flowers Four Leaf Clover
Най-големият ми страх - котето да не падне от терасата Fearful Но ние сме на 6 етаж над партер и си е много високо.
Няколко пъти го заварвам да се качва на парапета, изтръпвам от ужас. Качва се и поляга в една дълга саксия и се оглежда. Вече не го пускам сам на терасата. Преди не можеше да се качва, но сега е по-голям и го прави.

# 374
  • София, Лагера
Ох, извинете, пак аз, този път с въпрос: Какво мислите за фонтан за вода за маци?
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/poilki_hranilki_kupichki/poilki
https://www.youtube.com/watch?v=WjXj0lT-OgY
https://www.youtube.com/watch?v=YHS9ddj2qJg

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 13:08 от Ноеми

Общи условия

Активация на акаунт