Любители на Котки - Тема 148

• 31 257
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
noragami, kак сте?

# 436
Горе-долу бива, благодаря ти Simple Smile
Все още прикашля единично от време на време, но не е имало бистра слуз повече. Не иска храна още, но той сутринта и яде и пи, та не го мисля. По-късно ще ги изкушава с паучове. Играха много и спаха много, и се хапят за надмощие май. Малкият като захапе Ади се боричкат, ама ако Ади захапе Бени, той ляга и чака спокойно да го пуснат. Май го е прил за алфа котката Grinning

# 437
  • София
Здравейте,
Пипилота ходи няколко пъти до тоалетна, по-точно три пъти от вчера до момента. Не видях ни глисти, ни тении.. изобщо нищо бяло в акото. Не трябваше ли вече да ги изкаряа ти гадове? Мислех, че ще ги видя с очите си как са излезли от нея и после ще видя, че започва нормално да ходи до вц и ще я пиша чиста. А сега незнам какво да мисля.
ЮТрябва да купувам днес тоалетна. Позлваме бентионит, взимах два вида- лидълски и някакъв сноби до сега,  днес мисля да взема Бенто. Виждам, че има Бенто и Бенто икономик. Каква е ралзиакта? И нещо друго да препоръчате?

# 438
Бенто Икономик е много ситен, почти като пясък, заради което се води икономичен.
За мен е ужасна, но аз и по-отвратителен бентонит от Лидл-ския не съм ползвала. А с какъв акъл я ползвах 2-3м и даже я хвалех преди години - нямам идея Joy
Аз ползвам от по-скъпите бентонити, които до голям % са обезпрашени. Хем няма толкова прах, хем топчетата стават хубави, а и не мирише.

# 439
  • София
Ами  до сега два пъти съм купувала. От този лидълския беше 10л. , този Сноби беше по-добре. Кои са скъпите?

# 440
Аз нито с Ришко, нито с предишния ни котарак съм ползвала скъпи тоалетни. Та не знам как е. Във всеки случай Бентото е кучето на всички кучета. Ужасна. Кошмарна. Дори шир потреба тоалетни има в пъти по-хубави. Аз в магазина под блока случайно открих, че  една, която е само левче по-скъпа, но е класи на това Бенто, което прави вътре всичко на кал.

# 441
Качествени и по-скъпи има много, вече зависи какви има в магазините.
Аз вече около година ползвам тази като смесвам синята, която е с аромат на марсалски сапун с червената, която е неароматизирана. Уникално здрави топчета прави, един пакет ми стига за над 2 седмици с две котки Simple Smile
Няма кал, няма неприятна миризма на урина, не се праши толкова Simple Smile

# 442
Glikoza, откога безплатната доставка е вече след 89 лв? Все повече ме изумява българската версия на Зооплюс - оскъден асортимент, оскъдни оферти, сега и цената на поръчка с безплатна доставка се вдигна...

# 443
От както минималната поръчка е 49лв, т е. сравнително скоро.
Сега от 49 до 69 доставката е една, от 70 до 89 - друга и над 89 е безплатна.

# 444
Аз купувам от този вид котешка тоалетна, най-често с аромат на ябълка. 

# 445
Аз вече около година ползвам тази като смесвам синята, която е с аромат на марсалски сапун с червената, която е неароматизирана. Уникално здрави топчета прави, един пакет ми стига за над 2 седмици с две котки Simple Smile
Няма кал, няма неприятна миризма на урина, не се праши толкова Simple Smile

Я! Точно тази имах предвид и аз. Винаги съм смятала, че е нисък клас тъй като я има в супермаркета под блока. Аз най-харесвам аромата на бледо розовата. Дето е бебешка пудра или как там се води. Но всички са хубави като как се държат на практика. Прашна е уж, като сипваш се вдига малко прах, но никога не прави кал като на Бентото

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 12:39 от Защо ме търсиш?

# 446
  • София
weelitter ползваме ние още от началото - всички, с които говорих, ни препоръчаха именно нея като най-добра, супер доволна съм. "Производството" се изхвърля директно в тоалетната, няма прах, понякога има някоя пръчица извън котешката тоалетна, но за секунда с метлата я смитам и пак директно в тоалетната.

# 447
  • София
Мисля си.. дали има вероятност да не действа лекарството, което вчера и даваха на Пипи, че не видях ни един глист повече?

# 448
  • София
"Ми, като не сте сложили и за мен вилица... така ще си взема (пък вие си се плицикайте в басейна)... и добре, че не пия бира, че пак не сте ме предвидили... "

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 23:35 от AnyHr

# 449
Защо ме търсиш?, средна работа е този бентонит. Има и по-хубави ама аз за тоалетна повече от това не давам като цена. При нас в града я има само в зоомагазина, в който работя и за сега цената й е супер за целта си 😁
Виж, тези от ЗооПлюс много ги хвалят ама 20-тина лева за 10л няма шанс да дам за нещо, което ще трябва да чистя Joy

Общи условия

Активация на акаунт