Любители на Котки - Тема 148

• 31 250
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Мисля си.. дали има вероятност да не действа лекарството, което вчера и даваха на Пипи, че не видях ни един глист повече?
Може лекарството първо да ги убие и после да бъдат изхвърлени или да се разградят и да няма видими части.
Ако знаеш какво точно са дали, виж как действа.

# 451
  • София
Мисля си.. дали има вероятност да не действа лекарството, което вчера и даваха на Пипи, че не видях ни един глист повече?
Само преди седмица си "чесахме" клавиатурите по този въпрос. Не винаги се виждат. Всъщност съм виждала само веднъж през живота си, когато преди 20 години  Мацо изхвърли тенията. Умрели глисти в тоалетната не съм намирала никога, а след хапче/капки гледам много внимателно. Преди накапването с Бродлайн видях да излизат от д...то на Преслава и е сигурно, че е имала. На 12-тия ден след капките дадох и хапче.

По този повод се сетих, че един от котараците пред входа, който храним, стана невероятно пухкав и хубав след 2 приема на хапче! Heart Преди това беше кльощав и проскубан. Laughing Не мога да му се нарадвам! Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 18:52 от Тaня67

# 452
  • София
Празител са дали на Пипилота, сега гледах в паспорта. Значи може и да действат. Дъщеря ми много иска да я гушка, но аз  не давам. Може би не съм права?

# 453
  • София
Не сме спирали да гушкаме Преслава, но сме възрастни хора и не си лапаме ръцете. Преди хранене се мием. Ако детето може да спазва елементарна хигиена, нека гушка котето.

# 454
  • In the land of Never Never
Glikoza, откога безплатната доставка е вече след 89 лв? Все повече ме изумява българската версия на Зооплюс - оскъден асортимент, оскъдни оферти, сега и цената на поръчка с безплатна доставка се вдигна...
Да, уви, асортимента постоянно го съкращават, и много ме затрудняват, понеже за Васко с неговото разстройство купувам влажни храни Sensitive. Спряха да предлагат на Almo Nature Digestive help паучовете с риба и пилешко, принудих се веднъж да купя от Амазон, излязоха златни. После излязоха на Almo Nature два вида консерви Digestive help с пуешко и език, яде ги, няколко пъти поръчвам, но вече има само един вид от тях. Все пак, искам да му давам по-разнообразна храна. Редувам го със сурово свинско, защото по този начин горе-долу акото му излиза оформено.
Двамата с Дуся харесват на Perfect Fit едноразовите опаковки с малц, и тях спряха да ги предлагат на българския пазар. И тях се принудих да купя от Амазон, заедно с други неща, та да намаля от цената на доставката.
Котарака на брат ми много хареса на Феликс влажната храна в алуминиеви купички, поръчах едни път, и после изчезнаха от списъка. А иначе този вид го има на снимката на храните на Феликс, другаде явно ги предлагат.
Бих искала да се откажа от услугите им, но поради специалните нужди на Васко другаде даже не намирам и това. Намирам за възмутително такова отношение, но това е. Европа ни третира като второ качество потребители, както и нашите домашни любимци, които съм сигурна, че ние обичаме не по-малко, отколкото немците своите.

# 455
Как е Ади?

# 456
Ивекс, оказа се кашлица, пкк е супер, но ми е поотслабнал. Биха му противовъзпалително и депо антибиотик. Утре ще докладвам как е днес и ще дебна ако да занеса за изследване. Омърлушен е и яде символично, но иначе гони нощни пеперуди и игра с Бени. Не е кашлял повече след инжекцията, но два пъти измяука с особен глас и не знам дали не ми се е причуло.

# 457
  • София, Лагера
Ох, милия Ади. Добре де, как се хваща такава кашлица?

Настръхнаха ми косите, като ви четох за паразитите. Много страшно ми изглежда!

# 458
  • София
Здравейте! Имам нужда от съвет. Вкъщи имам от две седмици котарак, който беше изхвърлен на улицата, след като е гледан 1.6 г ( от бебе). Много е кротък , гушлив , изобщо-прекрасен, но... В знак на протест ли , от депресия ли, защото иска навън ли - ходи по голяма нужда на спалнята :/  Всеки ден, поне по веднъж. Ползва и тоалетната, основно, бих казала, но и не пропуска и показното изпълнение.
Намерих му осиновители, при които ще отиде след няколко дни. Не знам те дали ще изтърпят това чудо. Имате ли идея как да се справя с проблема?
Започвам да подозирам, че може и по тази причина да са го изхвърлили...

# 459
В 90% от случаите подобно поведение е знак за сериозен здравословен проблем.

# 460
  • Някъде там
Аз да се отчета с каквото ми каза мм, понеже той го води на ветеринар, аз за съжаление нямах възможност.
За него не са ни излъгали и котарака е между 3 и 4 месеца. Личало си по зъби и структура на тялото. Според доктора понеже единия от родителите е породист и от едра порода, затова и нашия изглеждаш по едър.
Ще го водим след две седмици на ваксина, понеже държа и аз да присъствам и да разпитам по подробно и за кастрация и всичко останало, но котачето било в отлично здраве сега, което много ме радва.

# 461
  • София
Давиз, колко тежи? Нашият Пухчо (персиец), е роден на 12.05 и беше около 600-700 гр, изглежда дебеличък обаче от козината.

Иначе и на Пухчо му открих тайното място за препишкване, пишкал беше в клетката за пренасяне, махнах я, сега сутринта го хванах че пишка пак там където стоеше клетката. Четох тук препоръките от първа страница и му преместих там тоалетната. Странното е че пишка и в тоалетната му, ака си там винаги (освен един път миналата седмица). Отдавам го на стреса, все пак отскоро е при нас и му отнема време да адаптира. Вече е доста по-социален, даже почва да мърка като ме види.

Да ви покажа и новата придобивка от зооплюс :

Скрит текст:

# 462
Creepy Панта 😅

Тук не е толкова зловещ😂

# 463
  • Някъде там
Доктора го е измерил 2кг  на неговия кантар.
Аз го измервам повече, но може и моят кантар да не е верен.
Тежи си, но като ти е в ръцете,сякаш си личи че е мъничък и само козината му е много.

# 464
  • София
Доктора го е измерил 2кг  на неговия кантар.
Аз го измервам повече, но може и моят кантар да не е верен.
Тежи си, но като ти е в ръцете,сякаш си личи че е мъничък и само козината му е много.

Ми така като гледам си е тамън, Пухчо е по-слабичък май Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт