Любители на Котки - Тема 148

• 31 245
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Каква е мерната единица на теглото в таблицата?

# 466
  • София
Каква е мерната единица на теглото в таблицата?

Килограми предполагам Simple Smile? Ето линка от където копирах

Скрит текст:

# 467
  • София
Някой от темата ми поръча тази тоалетна:

Направо се родих.
Изхвърля се направо в тоалетната, почти не се разнася, даже има свеж аромат.
Преди това ползвах бетонит и едни като дървесни трици.

# 468
  • София, Лагера
И аз съм с подобна тоалетна и е супер! Мирише на зелен чай, ама съвсем леко. И е много лесна за поддръжка.

Днес от Билла забърсах 3 котешки играчки, не че няма 100, ама така, за разкош. И Мюслето като се влюби в тях, търчи като изоглавена, бори се на живот и смърт, ръмжи, няма шега!

На мен ми е интересно какво ще споделите за проблема на Брук Дейвис с акащото коте. Аз, нали съм новоокотена, та нямам опит и впечатления.

noragami, има ли новини?

Да споделя: тревопасни мацки:

# 469
Къде в София я има тази тоалетна?

Това е в момента. Като се стъмни оживява и започва да търчи като луда.

# 470
Ох, мнооого сте мили. Благодаря ви, че ми мислите малоумния принц.
Добре е, яде, играе, помрънква, борят се, гласът му още е променен и му виждам кокалите.. от 6 кг на 4,900 е. Утре ще го водя за още една инжекция и се надявам да приключим с каквото там е било (вероятно ларингит). Лекарската не смята за момента да задълбаваме с изследвания при перфектна кръвна картина и чисти гърди на слушалка

# 471
  • София, Лагера
Къде в София я има тази тоалетна?
https://animaliaonline.com/toaletni/3110-koteshka-eko-toaletna-m … ami-6-l26-kg.html
Аз ползвем тази. Зеления чай. Пробвах веднъж ябълката, но ми мирише на повръщано. А карбона мирише на нещо ситнтетично, като пластмаса. Та си останах със зеления чай. Не мирише на чай баш, но е лек аромат на билки, ненатрапчиво. И най-важното - не се усеща викакъв мирис на котешка урина.
Като погледнах сега са пуснали и нови аромати, на кафе и лавандула. Не съм ги тествала, но кафето ми стана интересно. Ще го пробвам и ще дам отзиви.

noragami, ще му мина като на куче, както се казва!

Офф, на мен утре ми връщат децата. Един месец на вилата при баба, 2 пъти ходих да ги видя за уикенда, че Свищов далече. И цял месец сама, само с маците. Добре, че бяха те! Съвсем изтрещях! Къде-що сваря Джинги из къщи я вдигам, тя нали не просестира и я целувам, цулувам по муцата и по корема! Що косми изядох! Сега вече няма да я нападам, ама децата ще я поемат щафетата и ще я мачкат... горката, няма спокойствие!  Дребуса постоянно мърда и не става за гушене. Но пък като реши, сама си идва и ближе. Тази нощ 2 пъти ме буди с близане по носа. Grinning

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 20:38 от Ноеми

# 472
Забравихме котката във ветеринарния кабинет, срам. Joy
На Ушатото не му пукаше много, спеше като се върнахме.

# 473
Ахахаха, Ивекс, кога се сетихте? Grinning

За д с не е спам ви показвам как Бени си мисли, че се е скрил от Ади, докато маха с опашка като най-щастливото куче. Малко на принципа щом не го виждам и той не ме вижда...

# 474
Когато звънна доктора. Ужас, да забравим котката, не му е за пръв път, Топче също благоверния  го беше забравил един път.

# 475
noragami, радвам се, че Ади е по-добре. За теглото не се притеснявай, ще си върне старите килограми, макар че не знам дали не са му много.
Ивекс, поне сте се сетили да го приберете. Спря ли да повръща вече? Моята се кротна засега, скоро не съм давала малцова паста, трябва да я подновя. Не ми се занимава да ѝ давам специална храна сега (Carnilove Anti-Hairball), ще разчитам на нея. Concept for Life пуснаха две такива наскоро, Beauty и Sensitive, и мисля да ги тествам след известно време.
Ноеми, Дребуса е като моята изискана мадама, и тя обича да ме ближе, другата не смее още.

Да пусна една йога тук:

И една дама, която в такива пози не застава:

# 476
  • София
Майка ми беше на гости два дни и обяви - Томи не е коте, а куче.
Хвърля се в гръб, напада, но не пуска ноктите. Майка ми си беше легнала и полузаспала като и се хвърли на главата Joy Без да я е одрал или нещо, само се е изплашила. Ами ловува си тигърът. Хвърля се и бяга Joy
Преди като се хвърляше, дереше с ноктите. Сега е внимателен.

# 477
  • София
Ох, мила и смешна последна страничка Simple Smile Ивекс, уби ме Simple Smile Как ще забравите котачето?

Аз сега вечерта делих един Бродлайн между Майки и бебето. Малко на око, ама... Майки не знам как усети, но започна да бяга и да се облизва, все едно не му харесва вкусът - още преди да съм го накапала. За да не успее да се ближе, му дадох една играчка като невеляшка, пълна с гранули. Доста я клати, за да ги изяде. Малкото и то беше под надзор.

Един заспал Майкуни и нежна малка Кайли:

# 478
Забравихме котката във ветеринарния кабинет, срам. Joy
Как наистина?Flushed

# 479
  • Варна
Де съм тръгнала да лягам и аз, той кревата зает ...

Общи условия

Активация на акаунт