Любители на Котки - Тема 148

• 31 238
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Не е за пръв път. Joy
Но на мен ми е за първи, гадно е чувството, но и се посмяхме.

# 481
Ивекс, посмях се с вас 😁😁

Един звяр показвам

А Марсел милия по цял ден се крие от Драко , за да се наспи...

# 482
  • София
Ах, каква красотичка Heart Eyes
Ама дебне ли нещо Joy

# 483
  • Стара Загора
Момичета, Чумата се настани в скута ми и започна да мърка. Продължава вече 15 минути. Не я чувам, но усещам вибрациите... Дали ѝ има нещо? Сериозно го мисля, не е обичайното ѝ поведение.

# 484
Не е за пръв път. Joy
Честно казано, не бих могла да си представя да забравя котката с клетката, като съм тръгнала на ветеринар. При това съм на почти пенсионна възраст. Но важното е, че бързо сте прибрали Ушатото, преди да се стресира.
Ако някой скоро е поръчвал от Зооплюс, да каже за колко време пристига пратката. Поръчах в четвъртък, уж веднага го изпратиха, а чак днес следобед е пристигнал кашона в офиса в Сибиу. От там до София има цели два дни път. Дано да пристигне до събота, че в понеделник отиваме на почивка.

Барби, може би най-накрая Чумичката решава да се държи като истинска котка. Надявам се, че всичко с нея е на ред и няма здравословни проблеми, щом се държи като нормална котка.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 22:52 от Недоволна

# 485
Младеж, ще го побърка Марси. Joy
Нищо й няма на Чумичка, щом всичко е обичайно, разбирам те и аз това бих си помислила.
Не, ами и аз се чудех как, ама ето, че ми се случи. Кво да правиш...

# 486
Ах, каква красотичка Heart Eyes
Ама дебне ли нещо Joy
Да.. мен 😁😁😁 пия си кафето, пиша нещо, ям.. той е там и ме дебне винаги! 🤣

# 487
  • София
Миналият месец Зооплюс ми пристигна за 5 дни. Но не винаги е така. Поръчах днес, дано не чакам дълго.

# 488
  • София
Поръчахме вторник от зооплюс, днес пристигнаха част от нещата. Много зависи от кой склад тръгват, ако е от румънския пристигат най-бързо, мисля че имат в Полша и още една друга страна и от Германия пристигат най-бавно.

Хора, поспаливи ли са котетата след ваксина? Цял ден го наблюдавам, вчера му биха ваксина, аз нали като децата, мисля го цял ден дали няма да направи реакция?

# 489
  • на брега на морето
Де съм тръгнала да лягам и аз, той кревата зает ...
Скрит текст:

# 490
  • София
Поспаливи са след ваксина, да. Наблюдава се само да не повръща, че може да се задави.

# 491
  • София
Поспаливи са след ваксина, да. Наблюдава се само да не повръща, че може да се задави.

Колко дни продължава? Уж питах изрично, казаха че няма странични действия. Иначе си хапва, поигра малко, ама е един такъв поспалив и гальовен.

# 492
  • София
Не помня, но не повече от 24 часа май.

# 493
  • Някъде там
Не е за пръв път. Joy
Лелее, като се знам какъв съм заплес и аз. Ще взема да си запиша аларма в бележките, да не забравяме котката никъде.
Щом не е разбрал, няма страшно, че иначе щеше да е драма.

# 494
Няма страшно, откакто е осиновен свикна да се мести, не му прави впечатление, но няма как, налага се.
Заплеси сме и двамата, оставяш клетката докато питаш сума ти глупости и си заминаваш. Joy
Всеки си мисли, че котката е у другия, абе муни големи сме.

Общи условия

Активация на акаунт