Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 428
  • 864
  •   1
Отговори
# 285
Да, съгласна съм. Ако запознанството е било доста преди първата среща, няма проблем, въпреки че аз самата си имам лични резерви.
НямаСмисъл, според мен колкото и да е модерно обществото днес, все пак смятам, че са необходими някакви морални устои.
Ох, пак се започна с моралните устои и лекото поведение. Точно това се набива в главите на жените и за това се пазят сакън някой да не ги "употреби" за секс. Все едно не са равнопоставен участник в този така страшен, мръсен и вулгарен секс, а са някакъв инструмен, които се използва и захвърля.

# 286
Според мен тези примери с връзки, започнали при млади студенти, нямат нищо общо с казуса на авторката. Дейтингът на 15+, 20+, 30+ и т.н. ми изглежда много различен. С какво ѝ помагат разкази за свалки на студентски купон? Жената е на 38.

# 287
Лимонче, не мисля, че така се отнасят към секса жените. Ти откъде си останала с тез впечатления?

# 288
Що така ос...хте темата на Марина?! Изглежда ми интелигентна жена, заслужава малко поне уважение към въпроса който е задала, но явно няма начин да не се изроди която и да е тема във форума.... Точно липсата на секс на първа среща ще да е причината да няма още семейство, със сигурност.

Не става дума за липса за секс на първа среща..
Но "забиваме" с годините.
Да оценяш,да преценяш,а забравяме основното..
Друго е водещо в отношенията мъж-жена.

Това са си мои изводи ..анализирайки себе си.

# 289
Що никой мъж не се оплаква, че е изсексен и захвърлен? Аз лично знам за такива. Не питайте от къде 😂

# 290
  • Агент под прикритие
Една жена може да е лоялна, добра, стойностна и да прави неангажиращ секс. По взаимно съгласие с друг възрастен. Нито има вреда, нито липса на морал в това.

И докато е направена уговорка за неангажираност, всичко е неангажиращо за двете страни и няма сърдити, на мен лично ми се вижда перфектно ок.
Естествено, това докато някой от двамата не започне едностранно да променя уговорката в движение, както често става на практика. Simple Smile

# 291
Лимонче, не мисля, че така се отнасят към секса жените. Ти откъде си останала с тез впечатления?
Е, разбира се не всички. Но много жени все още гледат на секса, като авторката на мнението за лекото поведение. Нагледала съм се на женски игри от сорта на "ама ще му пусна на еди коя си среща да не ме помисли за к*рва", "няма да се занимавам с този, само ще ме използва за секс" и т.н

# 292
Що никой мъж не се оплаква, че е изсексен и захвърлен? Аз лично знам за такива. Не питайте от къде 😂

Лоша, лоша жена! 😂

# 293
Е, хубавото е, че авторката ще прочете тук колко правилно е да спиш с мъж на първа среща и колко грешно да е романтична и веднага ще се промени. Blush

# 294
  • MI

Аз като чета на Марина постовете, въобще не ми се струва това проблемът. Да не говорим че е на 38, за кога да се отдава на безгрижни неангажиращи отношения щом иска семейство, предполагам и деца?!

# 295
  • Sofia
Ох, пак се започна с моралните устои и лекото поведение. Точно това се набива в главите на жените и за това се пазят сакън някой да не ги "употреби" за секс. Все едно не са равнопоставен участник в този така страшен, мръсен и вулгарен секс, а са някакъв инструмен, които се използва и захвърля.

Според мен, това се дължи на факта, че все още в народопсихологията ни е залегнала представата, че мъж, имал много жени, е пич и любовчия (ама в позитивния смисъл), докато жена, минала през много кревати, е с понижена стойност. Докато това мислене не се промени, и то – основно сред представителите на мъжкия пол, не вярвам да има значителен прогрес и отлепване от неандерталското мислене.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 16:59 от Blаck Cat

# 296
Според мен, това се дължи на факта, че все още в народопсихологията ни е залегнала представата, че мъж, имал много жени, е пич и любовчия (ама в позитивния смисъл), докато жена, минала през много кревати, е с понижена стойност. Докато това мислене не се промени, и то – основно сред представителите на мъжкия пол, не вярвам да има голяма промяна и отлепване от неандерталското мислене.
Моето мислене отдавна е променено. Лично аз, нямам нищо против жена минала през много кревати, ако изглежда така като на снимката на аватара ти. Познаваш ли някоя такава, да ни запознаеш?

# 297
Една жена може да е лоялна, добра, стойностна и да прави неангажиращ секс. По взаимно съгласие с друг възрастен. Нито има вреда, нито липса на морал в това.

И докато е направена уговорка за неангажираност, всичко е неангажиращо за двете страни и няма сърдити, на мен лично ми се вижда перфектно ок.
Естествено, това докато някой от двамата не започне едностранно да променя уговорката в движение, както често става на практика. Simple Smile

Уговорки на мен е много незряло някой да ми прави и би ме вбесило. Освен ако не си 10-и клас, едни отношения много бързо си проличават дали вървят по линия на неангажиращ секс или ще се развиват любовно-емоционално.

Съгласна съм принципно с коментара на Нели, че критериите за партньорство на 20 и 30 са различни, но и на по-зряла възраст има нашега започнали отношения, които се развиват в друга посока.

Съветите към авторката аз ги схващам в посока да се отпусне, да се забавлява повече. Настрана от многото спам по посока на луната, към дамата има много разумни и добронамерни коментари.

# 298

Това реклама ли беше? Simple Smile
Иначе ние не питаме, досещаме се  Simple Smile

# 299

Аз като чета на Марина постовете, въобще не ми се струва това проблемът. Да не говорим че е на 38, за кога да се отдава на безгрижни неангажиращи отношения щом иска семейство, предполагам и деца?!

Аз в цялата тема,не прочетох
Как срещаш мъж,който предлага семейство..

Пък ако кръга ти е стеснен,което е предполагаемо на 38
Какво правиш?

Пазиш се и не рискуваш?

Общи условия

Активация на акаунт