Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 418
  • 864
  •   1
Отговори
# 300
  • MI
Не, излизаш много, срещаш различни хора и отсяваш. Гаранция че отсетите по някакви нейни критерии ще са правилните няма, разбира се, но вдига вероятността. Ако започне да губи време с очевидно неподходящи (тип някои форумно мъжове), ще изпусне влака поне за една част от желанието си.
Виж, ако критериите са сбъркани, лошо. Защото ако отсяваш, отсяваш и все задници остават, редно е да се замислиш дали нещо ситото не е дефектно.

# 301
По време на това отсяване може да й се случат мъже, които не стават, но пък са весела компания/добри приятели/чудесен секс и макар да не покриват "съпружеския" критерий, са опит и глътка свеж въздух, от които ми се струва, че авторката има нужда.

# 302
Тя е отсявала толкова години
Не е ли време да излезе извън комфорта си?

Наистина мисля,че човек "зацикля" и ако иска промяна ,трябва да промени нещо..
Иначе ние може да си лафим..

# 303
  • MI
Разбира се, че ще целуне някоя жаба преди принца. И е хубаво да не драматизира. А извън зоната на комфорта със сигурност трябва да излезе, въпросът е дали всичко това ще стигне ако има  сбъркани критерии за това що е ставаш мъж. То и в момента може да има около нея, до да не го забелязва, защото иска алфа зад... мъж.

# 304
  • Пловдив
Тя е отсявала толкова години
Не е ли време да излезе извън комфорта си?

Наистина мисля,че човек "зацикля" и ако иска промяна ,трябва да промени нещо..
Иначе ние може да си лафим..
Много правилно. Но малцина се усещат, че за да срещнат подходящ човек, може би е добре и да се замислят дали изискванията им към отсрещния пол не са твърде завишени.
 Друго важно условие е и човек да не си затваря очите за големи червени сигнални лампички. Често срещан например за това е жена, която вижда как някой мъж е играч и може да си изпати от него, но въпреки всичко се спуска по водопада с него и накрая си пати, защото все пак той си е играч и такъв възнамерява да си остане. Има го и при мъжете, естествено. Някакъв мъж тича подир явна кучка, която мисли само за своя интерес, а накрая тя му е изпила тоците и той не може да се осъзнае откъде му е дошло.

# 305
  • Beyond the stars
Според мен тези примери с връзки, започнали при млади студенти, нямат нищо общо с казуса на авторката. Дейтингът на 15+, 20+, 30+ и т.н. ми изглежда много различен. С какво ѝ помагат разкази за свалки на студентски купон? Жената е на 38.

Естествено, че е различно. Студентският купон беше в темата с "лекото поведение". Понеже доста семейства познавам, които са започнали с леко поведение и неангажираща връзка.

За мен всяка връзка в зародиш е неангажираща, докато не опознаеш човека. И всяко натоварване на първи срещи с очаквания за сериозни и ангажиращи връзки, само ти пречи да видиш човека срещу теб , защото го проектираш в милион ситуации в главата си и го разглеждаш като евентуалния мъж на живота си.

# 306
Разбира се, че ще целуне някоя жаба преди принца. И е хубаво да не драматизира.

Но много жени искат да си спестят това..
И директно да целунат принца..
С годините още повече..

Но не става!

# 307
Нереалистично е да се очаква, че човек на 38 с определено възпитание и представи ще се промени и ще стане тотално друг човек. Тя е жив човек и си има убеждения, не е като да си свали нов софтуер. Те съветите за отпускане са малко от типа на "ако е различна, ще си намери мъж", ама тя не е различна, а си е тя.

# 308
  • Агент под прикритие
Мен винаги ми е било забавно цялото това ровене тип "кастинг". Проверяваш, този става, този не... После започваме да ги хвърляме по разни категории - "приятел", "за компания", "познат, "други"... Все едно си в магазин и си избираш играчка, но тази не ти харесва, онази не ти харесва. Но мъжете не са играчки в магазин, още по-малко еднакви такива.
Рози е права за зоната на комфорт.

# 309
Нереалистично е да се очаква, че човек на 38 с определено възпитание и представи ще се промени и ще стане тотално друг човек. Тя е жив човек и си има убеждения, не е като да си свали нов софтуер. Те съветите за отпускане са малко от типа на "ако е различна, ще си намери мъж", ама тя не е различна, а си е тя.

Да де, но логиката - аз съм това и нищо в моето поведение/очаквания не подлежи на промяна - е кофти житейска позиция.

Тя е осъзнала,че има проблем - 38 години без нито една читава връзка и самият факт, че открива проблем в това, значи,че нещо трябва да се промени. Разбира се, винаги има вариант да остане в пасивното и в страданието.

# 310
Не да е различна Орион..
Да направи нещо различно..
Било хоби,било регистрация в сайт за запознанства, било и даже  неангажиращ секс..
Ако до сега нищо не ти се случва..ще чакаш да ти позвъни на вратата ли?

# 311
  • Пловдив
Не самият човек да се промени, а да преосмисли своите изисквания към другия пол, откъдето очаква да изпадне някой подходящ за сериозни отношения.
 А и всеки трезвомислещ човек следва да е наясно, че младостта не пита и не стои постоянна величина, така че какво се е случвало и какви хора сме могли да привлечем с външния си вид и качествата си на 20 години, далеч не същото, като когато сме на по 30, 40 или 50 години.

# 312
  • MI
Без жаби няма как за съжаление, въпросът е да не си губиш времето с тях. Като не става без драми прави изводите и зачерква. На близо 40 и с желание за семейство за кога да залага да се случи благодарение на неангажиращ секс? Нали виждам връстниците, женени, в сериозни връзки, напълно неставащи или с доста странности. С някой женен или с такъв, който вече се е отчел за пред обществото и не иска категорично повече деца,че и жена ли да седи, въпреки супер привличането?! Хубаво, ама  времето си тече, а това за раждане на деца не е безкрайно. А и да беше, защо да си къса нервите с такива? Пак казвам, може и около нея да има принц, но да не го забелязва заради желанието да е алфа мъжът.

# 313
Авторката ми напомня за моя позната и затова вероятно съм песимист. Моята позната иска да се влюби като в романите, от пръв поглед, мъжът да не е скучен, да има много интензивни чувства още от самото начало. Тя  определено не иска да целува жаби, а и счита, че няма и време. В Интернет били смотани, пълно било с роми, женени и побъркани; живеещи на село с майка си; скучаещи държавни служители и подигравчии. Интересува се от духовни практики и те са ѝ хобито, но там са основно жени. Работи в женска професия, та и оттам нищо...

# 314
Това с интензивните чувства от самото начало много силно ме заинтригува. Може пък някой да я сънува, но тя, като гледам - няма изгледи да разбере Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт