Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 269
  • 864
  •   1
Отговори
# 420
  • София
то си личи, няма нужда да пита.
А ако няма привличане съвсем нищо няма. Какво му е на времето, че си минава, да вземе да се закопае с някой само да не е сама ли? Без да го обича? Без той да я обича? И докога така? Природата си иска своето, като няма привличане, като няма тръпка, тогава семейството е съквартиранстване с правене на дете, а в един момент като ги налегне битът, той ще е по-неприятен без любов. Ако ще е само за намирането на мъж, с когото да живее и да ражда от него, тогава няма никакво значение кого ще хване - всеки от улицата, който е навит, върши работа. Но това ли иска? Поне от тръпката остават приятни спомени, а от мъж, колкото да го има, остават неприятни спомени.

# 421
Търси за семейство. Дали ще е с дете, дали ще е без дете, никой от тук не може да каже.
Само че аз не прочетох нито един логичен съвет, освен подмятания за възраст, как си личало, когато някой не правел секс, как нямало да има деца съвсем скоро, че и за инвитро няма шанс, ще ѝ се подиграват докторите, как имала високи изисквания и подобни, наред с танците и Тиндър.

# 422
Струва ми се практично да замрази яйцеклетки и после спокойно да търси любовта, но как става не знам. Rolling Eyes Ако някой има опит, да каже.

# 423
Andariel, понеже не спираш да говориш за привличане, така сякаш ти смяташ да го живееш тоя живот, напомням ти, че идва един момент, в който хем да търсиш любовта, хем да желаеш семейство почват да не могат да се съвместяват и така си седят на празна ясла жените и все няма и няма за тях подходящ.
На чужд гъз много е лесно Simple Smile

# 424
  • София
Защо да не могат да се съвместяват? И защо да е на празна ясла? Трябва да хрупа всяко нещо в яслата, което "иска семейство" ли?  А без любов, само с деклариране "искам семейство" дали ще се съвместят? Товага направо ми звучи скучно и досадно.

# 425
  • Пловдив
Не зная защо бързате да развивате сценарии за бъдещето и умувате вместо авторката какво е най-добре за нея, след като най-правилно е тя (ако желае) да каже какво точно иска и след това да се дават съвети и мнения. В противен случай 100 човека стрелят напосоки и дават множество противоречащи си един с друг съвети. Никой не е на нейното място и има много фактори, които оказват влияние над запознанствата с мъже. Дори не разбрах от кое населено място е, а средата също е ключова.

# 426
Струва ми се практично да замрази яйцеклетки и после спокойно да търси любовта, но как става не знам. Rolling Eyes Ако някой има опит, да каже.
Избира си клиника, където имат банка и отива.
Хормонална стимулация, изследвания и определяне дали има достатъчно яйца.
Вземането им и замразяването им за определен период. Мисля, че максимумът е 5 години.

Не зная защо бързате да развивате сценарии за бъдещето и какво иска авторката, след като най-правилно е тя (ако желае) да каже какво точно иска и след това да се дават съвети и мнения.  ...
Точно! То не бяха подигравки за възрастта, псевдо-съжаления, подмятания, че ѝ били високи изискванията... Но въпроси малко.

# 427
За мен семейството е като лотарията, или уцелваш точното число или продължаваш да се надяваш да ти се случи.Хората често се женят не за голямата си любов и въпреки всичко с много компромиси успяват да останат заедно и да съградят нещо.

# 428
Работата е там, Андариел, че въобще не е важно нито как звучи на теб, нито на мен.
Има си мъже, които също търсят жена с цел брак. Да, искат семейство. Не всеки има щастието да се зажени по любов Wink

# 429
За 1, 2 срещи може да усети дали има привличане. Не казвам, че трябва на 3-4 среща да ходи със запазен час в гражданското, но може да спомене, че иска някой ден да има семейство, брак, дете или което е важно за нея, ей така съвсем лежерно и неангажиращо. Ако мъжът е на същата вълна няма да я върне. То това е удобно и за него. Няма да се чуди излишно и може даже да се ускорят нещата.
То 2-3 връзки неангажиращи, уж да пробва, да не се плаши мъжът и ей къде е станала на 40-45.
И никой не е казал, че трябва да се примирява с най лошия мъж само и само да е във връзка. Изглежда достатъчно разумна да не го прави, но самотата в един момент тежи.

# 430
Не заблуждавайте жената с това замразяване на яйцеклетки, не е сигурен и достатъчно надежден метод. При размразяване те се развалят, защото са съставени предимно от вода.

# 431
Не говорете глупости.
Замразяват се зрели яйцеклетки, които са навлезли в процеси на делене вече.
Шансът да ги увреди замразяването е нищожен. При едва по-малко от 5% от случаите сочи статистиката.

# 432
Аз също съм на мнение да не търси на всяка цена, но ако много иска дете, да не отлага. После става много трудно. Ин витро само по себе си е тежка процедура, а да я минава сама е още по-голяма трудност. Още по-трудно е, ако ще й трябва донорска яйцеклетка. Говоря го като жена, която е родила именно с донорска яйцеклетка и за малко не се реших и на донорска сперма. Но и три пъти бих минала през това, само, за да имам децата си.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 22:43 от Nataka

# 433
  • Beyond the stars
За мен семейството е като лотарията, или уцелваш точното число или продължаваш да се надяваш да ти се случи.Хората често се женят не за голямата си любов и въпреки всичко с много компромиси успяват да останат заедно и да съградят нещо.

".. Но никога деца не ражда голямата любов" в казал поетът.
Айде да не е никога, ама..

# 434
  • MI
Хайде сега вижте успеваемостта при замразени яйцеклетки. Дори не на 38. След това и цената. И най-накрая какво значи стимулация, колко може да се наложи да прави и т.н. и пак си помислете същия съвет ли ще дадете.

Общи условия

Активация на акаунт