Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 167
  • 864
  •   1
Отговори
# 750
С това трябваше да започнеш, че искаш да създадеш семейство, което не е...кхм, посредствено.

# 751
  • София
А какво им е на свободолюбивите, които е възможно да искат семейство?

# 752
начина ни на живот с тях се различава коренно, те са бохеми, партита, купон. Кеф на парцали. Често не работят, а са още при родителите си, независимо от възрастта. Не че е толкова голяма драма, но ми е странно и непознато.

# 753
  • София
Ако правилно съм разбрала, търсиш мъж, който да е като теб - шеф, самостоятелен, необвързан?

# 754
  • MI
Марина, не може да няма нещо по средата между супер енергични и уверени и безлични или възрастни, женкари и т.н. Според мен огледай се дали пък няма някой малко по-спокоен и не толкова самоуверен, но възпитан и с интереси, подобни на твоите, а ти просто да не си го забелязала. Лесно ще ти кажем да станеш супер енергична и настъпателна, но това ти ли ще си? Не е ли по-добре да се чувстваш спокойна и себе си до някой малко по-малко лъскав, но подобен на теб партньор? Пък може да се окаже че ще ти хареса с пъти повече от тези супер алфата.

# 755
Ако правилно съм разбрала, търсиш мъж, който да е като теб - шеф, самостоятелен, необвързан?
ако ставаше по желание на клиента щях да си избера такъв, да

# 756
  • София
начина ни на живот с тях се различава коренно, те са бохеми, партита, купон. Кеф на парцали. Често не работят, а са още при родителите си, независимо от възрастта. Не че е толкова голяма драма, но ми е странно и непознато.
Ами отвори ума си и приеми, че светът е шарен и не всички са на работа 9-18.
Ако не работят стандартно, но имат пари за бохемстване и купони, значи или се занимават с нещо незаконно (и бягаш с 200), или си намират някакъв начин да изкарват пари.
Животът с родителите наистина е доста неприемлив, особено в този форум, но за мен не е чак огромна червена лампа. Може да има някаква уважителна причина.
Имаше преди години един филм с М. Макконъхи "Фалстарт" - как си живееше на 30+ при техните и те искаха да го разкарат

# 757
Да споделя скромните си наблюдения върху алфа мъжете. Те най-често си намират жена в една от следните категории:

- много красиви, млади, нежни, ненатрапчиви, с потенциал да са добри майки и съпруги
- жени, които умеят да разговарят, светски, самоуверени, знаещи си цената, образовани, от сходен кръг

# 758
  • София
Значи си знаеш таргета, какво има да му умуваш повече? Време е за действие - щом го искаш, ще го направиш! Simple Smile

# 759
Е тя мацката иска таргета и да я знае нея и той да действа.

# 760
ако ставаше по желание на клиента щях да си избера такъв, да

А защо такъв мъж би избрал теб, а не някоя от следните две категории ?

- много красиви, млади, нежни, ненатрапчиви, с потенциал да са добри майки и съпруги
- жени, които умеят да разговарят, светски, самоуверени, знаещи си цената, образовани, от сходен кръг

# 761
  • София
Щом е имала акъл да стане шеф, значи ще има акъл и един мъж да свали, нали са в едни и същи среди, значи са й под ръка всичките.
Стига де, не е кой знае какво да свалиш един мъж!

# 762
Свободна професия не е символ на свободолюбив? Защо ги смесваш?

И да си свободолюбив пак не значи, че само партита ще са ти в главата?

# 763
Не знам, ако аз бях един свестен и отговорен мъжкар бих се подвоумил за мацка, която може да скалъпи словосъчетанието "посредствено семейство"

# 764
Щом е имала акъл да стане шеф, значи ще има акъл и един мъж да свали, нали са в едни и същи среди, значи са й под ръка всичките.
Стига де, не е кой знае какво да свалиш един мъж!

Никой мъж не се жени за CV, а за човек.

Общи условия

Активация на акаунт