Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 254
  • 864
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ох, тези сватби...
За едното виждане в рокля се хабят толкова нерви покрай дрехи, гости, ресторант... Ето, тази година ситуацията с ковида беше направо знак от Господ за момента да зарежат тая работа
А някои напираха въпреки всичко...
Сватбата е 1 ден, ферарито вероятно не. Ако се вземе под наем, сигурно ще струва по-малко от 1 сватба

# 736
  • Пловдив
Скрит текст:
Че то е същото и за булката - сватбата е за това да се почувства комфортно. Хайде, хайде, признай си, че с ферарито си е перчене, човещинка е! И аз с удоволствие ще се поперча с ферари, дори книжка ще изкарам, за да го карам за един ден!
Виж си ЛС след няколко минути, че да не излизаме от коловозите на темата тук.

# 737
Марина, работата е там, че ти не си на самотен остров с мъжа, а имаш и конкуренция в лицето на други, включително по-млади и красиви жени. Те го разсейват и му пречат да се втурне надъхано към теб, ако и без това не показваш интерес.

# 738
Това е доста сериозна тема, сестра ми е набор 83 и до скоро ( скоро, скоро, 2 месеца. ) Също не й вървеше с мъжете, постоянно попадаше за тъпанари. Аз не съм изключение но поне съм на 32г. Всеки човек заслужава да има човек до себе си, а дали ще изберат да имат деца е техен избор. Когато човек е сам, мисля, че има да учи уроци, възможно да е и Карма. Когато един урок не е научен и осъзнат...нещата и обстоятелствата се повтарят отново и отново.
Зависи много и дали имаш високи критерии, колкото по-високи, толкова е по-трудно да намерим човек отговарящ на тях. Няма идеални хора, всички сме добри и лоши, важното е с какво можем да направим компромис. Има хора които им е по-приятно да са сами и в това няма нищо лошо. Simple Smile

# 739
  • София
Куко, ако сега трябваше да се женя, пак нямаше да се откажа от сватба. По-скоро бих я отложила или бих я направила на открито, с малко хора, но със сигурност щях да искам да съм булка и да го изживея този ден на макс.

# 740
  • MI
Харесвам уверените, самостоятелните, пълните с енергия. Със сигурност тези с добро възпитание и такт. Осъзнавам, че аз не съм такава. Женкарите са ми забавни, но не ги доближавам, а и няма за какво.
А какви те харесват, спомена че типа който те харесва не ти допада?
Един уверен и енергичен човек обикновено има нужда от подобен партньор, иначе отиваме към връзка тип родителител дете. Със сигурност ако си по-активна би помогнало.

# 741
  • Пловдив
На авторката мога да дам един пример относно това, което и други хора я съветват. Ако през годините някои жени не бяха действали в посока на това да ми дадат ясен знак, че искат да излезем и да се опознаем, изобщо нямаше и да се познаваме с повечето от тях.
 То е ясно като чисто небе: Има ли действие при запознанствата, те ги задвижват в някаква посока. Няма ли действие, нещата продължават да си тъпчат на същото място. Ако действието е (а) подходящо и (б) насочено към подходящия тип хора, то е много вероятно да доведе до добро развитие след това.

п.п.: Ако знаеш английски, може да изглеждаш и следното видео, засягащо темата "Защо жените си падат по мъже, които ги пренебрегват?", понеже и ти писа нещо от рода на това:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 15:00 от Жребчe

# 742
  • София
Куко, ако сега трябваше да се женя, пак нямаше да се откажа от сватба. По-скоро бих я отложила или бих я направила на открито, с малко хора, но със сигурност щях да искам да съм булка и да го изживея този ден на макс.
Аз не съм изобщо против сватбите, но ако е нещо просто, с малко хора и без много грижи.

# 743
Харесвам уверените, самостоятелните, пълните с енергия. Със сигурност тези с добро възпитание и такт. Осъзнавам, че аз не съм такава. Женкарите са ми забавни, но не ги доближавам, а и няма за какво.
Има логика по-активните жени да намират партньор по-лесно, но как да си го представя при един уверен и надъхан мъж? Биха ли се повлияли те от външни фактори, дали съм го поканила аз, дали съм флиртувала или не...

Ми при мен точно така стана, аз се имам точно за този тип мъже. Жена ми ме свали, тя беше активната и търсещата. По-назад в темата ти писах повече подробности, няма да се повтарям. По-горния коментар ти написаха, активните, уверените и успешните хора търсят за партньори себеподобни. Иначе не се получават нещата. Пак ще ти кажа, опитай се да си по-активна или търси хора извън тази категория.

# 744
  • София
Ако харесаш един мъж - вземи си го! Пък нататък каквото дойде.

# 745
А какви те харесват, спомена че типа който те харесва не ти допада?
Един уверен и енергичен човек обикновено има нужда от подобен партньор, иначе отиваме към връзка тип родителител дете. Със сигурност ако си по-активна би помогнало.
Харесват ме обикновено по-възрастни. Не знам защо, нямам предпочитания за възраст, но 15-20 години разлика ми идват в повече. Те са и най- настоятелни, предполагам всички жени тормозят, но само аз им се връзвам.

Гаднярите, май им казват токсични - силно привлечени, за щастие ги разпознавам вече и не доближавам.

Харесват ме и едни мъже, аз си ги наричам свободолюбиви - обикновено със свободни професии или неработещи, над нещата.  На тях им давам сигурност явно. Мен ме успокояват. Те не стават за семейство според мен, в повечето случай и не искат.

Женкарите - те харесват всички  жени, там е ясно. А и им изглеждам лесна плячка. Колкото и да са ми колоритни, и с пръст не пипам такива.

И накрая има една категория с безименните мъже, онези, които не се отличават с нищо. Нямат собствени мнение, ако ги сваля ще излизат с мен. Чакат аз да избера ресторанта, аз да ги забавлявам, аз да ги изслушвам. Все им е тая каква съм като човек, те може и да искат семейство. Просто такова семейство ще е .... абе посредствено.

# 746
Посредствено семейство, викаш 🤣🤣🤣

# 747
  • Пловдив
Да разбираме, че друг тип мъже - извън посочените от теб горе - няма около теб в твоето населено място?

# 748
Посредствено семейство, викаш 🤣🤣🤣
е то не е казарма, подчинени си имам. Мъж си търся.

# 749
Да разбираме, че друг тип мъже - извън посочените от теб горе - няма около теб в твоето населено място?
поне аз не ги забелязвам

Общи условия

Активация на акаунт