Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 166
  • 864
  •   1
Отговори
# 780
  • София
В едно семейство, ама семейство с деца говоря, все някой трябва да поеме Бета ролята.
От друга страна, защо е задължително да е баш шефа и алфата? Може да е шеф на екипа или просто добър работник с добра  кариера.

# 781
Ти на какви теми би говорил с авторката?
Каквото ми е интересно: политика, икономика, философия, психология, книги които съм чел, физика, теория на игрите, инвестиици и т.н. В крайна сметка от всички жени с които ми е харесал секса съм си избрал тази с която има какво да си говоря, след като се изчукаме. Но това съм аз, простичко устроен мъж - дай ми жена с хубав задник, готини цици, плалава усмивка, с която да си говорим за парадокса на Айнщайн - Подолски - Росен  Grinning

# 782
  • София
Да, бе, добър работник и после да го прихване, че тя е с по-висока позиция от него!

# 783
  • MI
Ако й е чак такъв проблем, да търси в друга сфера - ако тя е в банка, той да е инженер, лекар, химик, търговски представител, само да не се конкурират. Отвратително е това с конкуренцията между партньори.

# 784
Дама на диета влиза в сладкарница.Общо взето това синтезира ситуацията на авторката с мъжете Simple Smile

# 785
  • София
Ако е така - какво изобщо търси тази дама в сладкарницата?

# 786
Е, ако е чак на такава висока длъжност, чувала съм, че има агенции за запознанства за такива хора - професионалисти с добра позиция, които търсят партньор от сой.

# 787
Понеже Марина е на моите години, реших да направя един разбор сред моите познати мъже около моята възраст (от голям град съм, не е някаква дълбока провинция). От всички, които познавам, дори и с няколко години по-млади от мен, не мога да се сетя дори за един свободен, който да става за целите и. Тези, които са свободни са няколко категории- играчи и тарикати са едната категория, втората са бохеми или обикновени алкатрази, третата категория са смотаняците- двама трима се сещам, които живеят с родителите си, държавата им е виновна, че заплатите са ниски, а жените- че търсят мъже с пари заради което не им връзват. Просто няма един, който да става.
Повечето ми приятели се изпожениха около 30, като много от тях са с жените си някъде от около 25. Един от най-близките ми приятели тръгна с бъдещата си жена в същата седмица, в която и аз с моята, бяхме на 26 тогава. Само двама-трима си намериха половинките или се ожениха някъде към 33-34.
Та в този смисъл на разсъжденията, на авторката ще е изключително трудно да намери мъж от търсената категория на тези години. Освен да е по-активна, според мен малко трябва да разшири полето на търсене- малко по-млади мъже на около 30-35, също и разведени.
Тези оправдания за кариерата са ми малко странни, все пак не знам как точно стоят нещата с кариера в разни компании, но при мен с бизнеси, собствено строителство и работа до скъсване, никога не ми е било проблем това да водя личен живот и да ходя на срещи с момичета. Така че не мога да го приема това за причина на тези години да не си имал нормална връзка.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 17:42 от rf22

# 788
  • Пловдив
Ако й е чак такъв проблем, да търси в друга сфера - ако тя е в банка, той да е инженер, лекар, химик, търговски представител, само да не се конкурират. Отвратително е това с конкуренцията между партньори.
Мой приятел е електротехник, а жена му управител на банков клон. Разбират се повече от чудесно.

# 789
Ако правилно съм разбрала, търсиш мъж, който да е като теб - шеф, самостоятелен, необвързан?
ако ставаше по желание на клиента щях да си избера такъв, да

Тука е заровено кучето. Ти търсиш мъж по социален статус, а не човек за връзка и деца.
Би ли могла да си представиш връзка с мъж, който е бачкатор и живее на село, ако те обича, подкрепя и каквото беше там?
За разлика от другите няма да те успокоявам - на 38 си доста позакъсняла.

# 790
Доколкото разбирам тя търси един типаж, но харесва съвсем друг. Значи, на мнението на Дренка от преди 30-40 страници съм - един за семейство, втори за любов, и работата ще се нареди.

# 791
Аз разбрах, че тя не е склонна на такъв компромис - един за семейство, друг за любов и затова е драмата.

# 792
  • Агент под прикритие
искрено се надявам да имам все някакви човешки качества, извън cv-то
Най-вероятно имаш. Може би повече, отколкото си мислиш. Simple Smile

# 793
  • Пловдив
Нещата са повече от лесни за разбиране: Търсиш такъв мъж, който би харесал жена като теб. Ако ти обаче искаш мъж, който харесва друг тип жени, или ще трябва да насочиш вниманието си към това също да бъдеш подобна харесвана жена, или да продължиш да се надяваш някой от тези мъже да престане да иска харесваните от него жени и да предпочете теб.

# 794
  • София
Аз разбрах, че тя не е склонна на такъв компромис - един за семейство, друг за любов и затова е драмата.
Това съвсем не е лоша идея, но при нея романтиката още не се е изпарила и няма как да я оцени сега. Дано не й се наложи изобщо, де

Общи условия

Активация на акаунт