Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 218
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
Хаха, ще ти помахам значи. И аз почти цяло лято пребивавам във Варна.
Не мога да я открия тази розова агива в ДМ, признавам, че в това Лили, в което днес преминах се захласнах в азиатските, но понеже нямах време да разгледам всички, ги оставих за по-натам.
Ще я търся, имам доста пори и черни точки понякога по носа, щом толкова я хвалите ще се купува.

# 151
Пандора,на Севастопол и Осми приморск в магазините я има,розова вода и перли  пише отгире и е в розова тубичка.

# 152
Bobchita, на революшън ти препоръчвам цвета just my type, нито е златист нито розовеещ, нито белеещ. За мен е много естествен цвят.

# 153
Мерси,утре ще мина да го видя,съвсем,съвсем естествен и деликатен блясък искам.По никое Лили май няма къшъните на Миша,нали?Във Варна само в две лилита има Миша и то много ограничено и без мостри,взех си бб крема,който ми хареса ,но искам и къшън.И ако някой има и двете,моля да каже номер с номер съвпада ли?23 ми е бб крема,същия номер къшън ли да взема?

# 154
Какво е това къшън - пудра, фдт ? На Нивеа май гледах подобна опаковка.

# 155
Какво е това къшън - пудра, фдт ? На Нивеа май гледах подобна опаковка.
Къшънът е мокър фдт,който се нанася с възглавничка ,минава се по лицето и е по-удобно,защото се прави с едно движение.Само че,в друга тема коментираха,че специално този на Нивеа е за суха кожа.Но нямам лични впечатления за никой къшън и не мога да коментирам .Специално на Миша го няма дори и в Бюти зоун,там точно консултантката оплю Миша и ме замъкна към Герлен,а все пак аз търся продукт от 30 ,а не от 130 лв.

# 156
  • Пловдив
Водоустойчивата спирала по-трудно ли се почиства?

# 157
Да и падат повече мигли с нея. Поне при мен е така. Не всички почистващи лосиони свалят водоустойчиви спирали успешно, въпреки, че са обявени за свалящи водоустойчив грим.
Накупих разни неща от ДМ рано-рано, ще се отчета след малко. Simple Smile

# 158
  • Пловдив
Да и падат повече мигли с нея. Поне при мен е така. Не всички почистващи лосиони свалят водоустойчиви спирали успешно, въпреки, че са обявени за свалящи водоустойчив грим.
благодаря!
Да ми препоръчате тогава обикновена спирала за обем?

# 159
Наскоро попаднах на този сайт, в който въвеждайки състава на продукта можеш да намериш полезна информация какво съдържа и съответно колко е опасен за теб и др.
Аз проверих така част от продуктите, които използвам и сверих състава на едни, спрямо други. Това е линк на анализа на ББ крема на Missha. Това, че даден продукт не е 130, а 30 лв. според мен не го прави по-качествен. И най-същественото е да се има предвид дали даденият човек, който ще го използва има непоносимост към определена съставка на продукта. Не съм използвама Missha, от доста време обмислям.

В този сайн направих анализ на продуктите за коса, които използвам на марката Doori и тези от марката Brave new hair, защото доста се чудих дали на се купя нова серия за косата и да пробвам нещо различно. Brave new hair все ми излизаше като добра опция, но се оказа, че съставът й е по-лош от този на Doori, затова се отказах.

https://www.skincarisma.com/products/analyze?utf8=%E2%9C%93& … ol%2C+citronellol.

# 160
Благодаря за линка!
Отворих го и ако правилно разбирам в този мой любимец на Миша, има три съставки с комодогенен индекс. Въпреки това, нямам такива оплаквания. Има и съставки, които "лекуват", и започвам да разбирам защо на крема пише че премахва бръчка. Наистина след дни на носене на бб крема,  в деня без негова употреба, виждам лицето си по-хубаво някак си....

# 161
Червилото на L'Oreal е много хубаво, другото още не съм пробвала. Моливът за вежди на Trend it up купувам за трети път, траен, не се размазва, но рядко се намира вече. Маркерът на Essence купувам за пръв път, дано е траен. Околоочният Биотен също не съм ползвала до сега, но съм ползвала други техни + кремът за лице Hialuronic 3D и всичките ми харесват малко или повече.
Скрит текст:

# 162
И аз много харесвам skin charisma с условието, че се съобразява количеството на съставката и насочеността на продукта (за какъв тип кожа е предназначен и т.н.), защото често води до неоправдани истерии.

mystic woman, любимите ми спирали са L'oreal Paradise и Golden Rose Panoramic Lashes, четките им са подобни, тъй че са горе-долу взаимозаменяеми, поне при мен Sweat Smile

# 163
Панорамика бях взимала преди време за втори път, но нямаше общо с първия. Зор да направя някакъв обем. Слепва се, миглите ми седяха груби и някакви все едно ще се счупят всеки момент, сухи.. Близка е до фалс лаш на мейбълин с лилава капачка. Мейбълинската се държи по същия начин. Не ми подрежда миглите. Туш има, но ми е сух, миглите не са лъскави, мазнички, живи..

# 164
някой ползвал ли е тази вода и шампоана на същата марка с хинин , дали има някакво действие и резултат . Благодаря , приятна седмица

Общи условия

Активация на акаунт