Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 289
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
  • Ланкър, планините Овнерог
Малката ми дъщеря беше с ужасно заплитаща се коса на тила. Здрава и гъста коса, но на тила вечно беше спластена. Справихме се с мазане с арганово масло след къпане, но моето не е дрогерийно (Мароканойл). И аз също бих пробвала някое такова, ако кажете кое е читаво, че сегашното ми е на финала.

# 241
Morkovel99, не съм сигурна дали ще ти помогне, но опитай маската на ЛинеаБио с арган или с макадамия, много евтина е и е първата маска, която успява да ми направи косата "лигава". Остави я повечко време, загрей я ако трябва. Има я в Лили

# 242
Morkovel99 мисля, че най-добре е да смениш продуктите за коса, които използваш в момента. Не само маската, а всичко. При мен съм забелязала, че в един момент продуктите, които са били чудесни, все едно спират действието си. Тогава се насочвам към други. Използвам продуктите на Doori от година и половина, имам няколко серии, които сменям на няколко измивания. От серията им тайни от изтока има ревитализираща маска, която е под формата на шапка и е за еднократна употреба. При мен маската има страхотен ефект, наистина ефектът е по-добър отколкото след фризьор. Ако обаче продуктите ти се виждат скъпи, бях много доволна от шампоана и балсама на Garnier botanic therapy с рициново масло и бадем.

Използвала съм само балсама и шампоана, след това крема за коса с манго на Balea, който предпазва от топлинна защита при сушене. Направиха косата ми мека и гладка.
Тук от момичетата научих за много, много добър метод - преуош. Тъй като живея на морето, всеки ден съм на плаж, къпя косата си в морето и лятото става много суха. Затова започнах да използвам маски за коса и олиа като пре-уош. Слагам на косата си 4-5 вида олиа, които имам, а след това и маските на Garnier hair food с макадамия и с папая. Стоя така 2-3 часа, може и по-малко, може и повече, но за мен не е проблем да стоя няколко часа. Косата ми се хидратира много добре и се радвам, че споделиха тук за този метод. 🌸

# 243
Момичета има ли на ДМ слънцезащита, която да е и за лице и за тяло?
Моята свърши, а на края на сезона не ми се купуват отново 2 опаковки по отделно. Няма да мога да ги изхарча да скромните 2 седмици, я има слънце, я не остатък от лятото.

# 244
Момичета има ли на ДМ слънцезащита, която да е и за лице и за тяло?
Моята свърши, а на края на сезона не ми се купуват отново 2 опаковки по отделно. Няма да мога да ги изхарча да скромните 2 седмици, я има слънце, я не остатък от лятото.
В К. тази седмица има намаление -35% на всички слънцезащити. Може там да погледнеш 🤗

# 245
Morkovel99, не съм сигурна дали ще ти помогне, но опитай маската на ЛинеаБио с арган или с макадамия, много евтина е и е първата маска, която успява да ми направи косата "лигава". Остави я повечко време, загрей я ако трябва. Има я в Лили

Може ли снимка, излизат ми различни

# 246
LineaBio с макадамия: https://shop.lillydrogerie.bg/damija-250ml
Скрит текст:

И с арган: https://shop.lillydrogerie.bg/s-argan-250ml
Скрит текст:

# 247
Додис са качили снимка на нови палитри на Катрис, добре изглеждат, само не разбрах дали са ги пуснали вече:

# 248
  • Deutschland
Тази вдясно е точно за мен. Дано са ги пуснали в немско 😊

# 249
Момичета, видях, че в Lilly този месец матовите червила на Revlon са намалени на 11,79. Ще се насоча тези дни за още едно.
Бустерът за мигли на Евелин също е намален.

Използвам аргановото масло на ЛинеаБио и съм много доволна. Маската мисля да си я взема за преуош.

# 250
Фрау, аз харесах тази вляво, ако ги видиш, дай отзиви.

# 251
Орхид, матовите червила винаги са били 11,49 лв., дали нямаш предвид матови глосове ?

# 252

Използвам аргановото масло на ЛинеаБио и съм много доволна. Маската мисля да си я взема за преуош.

По- добре ли действа като преуош, или просто ползвате друго след това?

# 253
Pandora_sue revlon ultra hd matte lipcolor визирам, навсякъде са опоменати като червила.
https://shop.lillydrogerie.bg/ejch-di-mat-645
Този цвят ми е любим.

raja_nikol От два месеца използвам преуош метода, защото през лятото косата ми е много суха. За измиване и маска с отмиване, както и финиш използвам продуктите на Doori. Косата ми не изглежда особено свежо, когато използвам други продукти и съм открила, че най-добре й действат другите продукти, когато се нанасят преди измиване.

# 254
Малко чела-недочела, но за раьплитане на детски коси(а и на себе си слагам) бих препоръчала един спрей от ДМ, намира се на детския щанд, в лилава опаковка е. Дъщеря ми дълго време се будеше с облак на тила и се справихме без подстрижка.

Можете ли да ми препоръчате бюджетен ензимен пилинг?

Общи условия

Активация на акаунт