Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 280
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Някой има ли мнение за този ФДТ? Струва ми се, че е нов или просто не съм го виждала преди.
По описание - дълготраен, полуматов, лека формула без масла, спф 20.

# 226
  • Пеликания
Не е точно нов. Края на миналата или началото на тази година се появи в България.
Аз съм със суха кожа и на мен много ми хареса. Не е тежък, покривността е средна и има лек блясък. При мен се държи добре, но при всеки е различно.

# 227
Не е точно нов. Края на миналата или началото на тази година се появи в България.
Аз съм със суха кожа и на мен много ми хареса. Не е тежък, покривността е средна и има лек блясък. При мен се държи добре, но при всеки е различно.
Кой цвят използвате и бихте ли го сравнили с други цветове от други Фдт, които имате?😊

# 228
Момичета, имате ли някакво мнение за продуктите на Bilkа?
Харесах си пяна за лице и един интимен гел. До сега не съм използвала продуктите на Bilka и нямам никакви впечатления. Забелязвам, че цената им е доста добра, но ми се иска да чуя и мнение за качеството.

# 229
Измивният гел много се харесва, но на мен ми пресушаваше. Интимният обаче ми харесва. Ползвала съм този с роза и този с невен.

# 230
  • Пеликания
Използвам 120 light ivory, защото съм с доста светла кожа. Може би бих го сравнила с Loreal True match 1.5 linen.

На билка използвам от години измивния гел с краставица, при мен няма пресушаване, а съм със суха кожа и интимния им гел с лайка и невен.

# 231
Използвам интимния с алое и краставица, любим ми е, препоръчвам 🌷

# 232
Oт години ползвам само измивния гел на Билка с краставица и не го сменям. Много съм доволна. За цената си е супер.

# 233
На Билка харесвам само интимния гел с невен♥

# 234
Аз ползвам доста неща от продуктите на Билка - мицеларна вода, измиващ гел (тези с краствацата), ползвам техен душ гел, шампоани и маска за коса, както и един серум против косопад.
От всичко съм много доволна.

# 235
Купих промопакет две мицеларни води с грозде. Абе не са лоши, но предишната, която ползвах, на „Биодерма” повече ми хареса. Не смятам да повтарям с тази.

# 236
Аз пък точно с тая мицеларна с грозде не се разбрах ,много ми щипеше на лицето ..и аз купих промо пакета и подарих втората на приятелка...

# 237
Момичета,случва се нещо с косата ми от известно време.Стана много суха и се заплита ужасно,та препоръчайте ми хубава маска или балсам.На Тресеме балсама с биотин,дали ще ми помогне?Мисля да пробвам него.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 03:11 от Morkovel99

# 238
Според мен ти трябва хубава маска, хидратираща. Без серуми за финиш също няма да минеш. Не мога да препоръчам дрогерийна козметика за коса, може би на Доори маските.

# 239
Аз имам хубави кристали,но в момента и те ми идват много слаби.Маската която ми свърши и тя беше много хубава,но и тя спря да действа.Преди да се побърка косата ми с количество колкото грахово зърно имах супер мека коса,а сега съм и слагала по шепа и пак е суха.

Общи условия

Активация на акаунт