Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 271
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
Аз смесвам номер 23 и 25 на Миша..сутрин съм като някой химик 😁 Само това ме дразни..липсата на избор от цветове.

# 211
Хаха, и аз съм като химик. Мисля, че за зимата ще си купувам Миша 21.
Допълвам си поста, дали тази е маската на Агива, която ми препоръчахте ?
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 18:36 от Pandora_sue

# 212
  • Пловдив
На майтап взех бб-то  Миша, толкова ми хареса, че реших да пробвам и други корейски неща 🙂
Е, по хубава кожа не съм имала🥰

# 213
На майтап взех бб-то  Миша, толкова ми хареса, че реших да пробвам и други корейски неща 🙂
Е, по хубава кожа не съм имала🥰
Какво друго използваш? Би ли споделила? Simple Smile

# 214
Аз винаги си взимам от шийт маските на Миша, от дрогерията тези са единствените продукти, които не ме докарват със запушени пори и допълнително омазняване на кожата. Много съм доволна.
Редовно купувам лимон, ориз и краставица, както и за цвят от някои от другите, но тези са ми любими.

# 215
Може ли линк с продуктите? Къде се продават?

# 216
  • Пловдив
И аз щях да питам в коя верига има избор?

# 217
В Лили има,но не във всяко.И малко продукти,тестери няма.В Бюти зоун май само бб крема имат,но имат тестери,не го тестваш ти,а консултантката ти мацва на ръката,примерно.

# 218
От Лили си купувам Миша, но мисля има и в Нотино.
Това е маска от серията, която купувам:
https://shop.lillydrogerie.bg/missha-airy-fit-list-maska-za-lice-s-limon-19-g

# 219
Тези маски ги има в Лили Ринг мол, както и в това на бул. България.

# 220
Онлайн има по-голям избор корейска козметика.

# 221
Pandora, мисля че тази препоръчаха. Снимах си я:

# 222
Ехх 😡
Ами взирах се 20 мин. на рафта на Агива и не я видях. Нищо, тази, която си взех също е хубава, добре ексфолира и лицето ми след нея е много мекичко. Хубави са и на Марион Пийл офф-а.
Ще отида да издирвам тази по-късно.

# 223
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой взимал ли си е нещо с марка Plant Line? За допълване до безплатна доставка сложих един околоочен във Фешъндейс, но сега му се чудя дали да го ползвам.

# 224
Pandora, и аз я търсих много тази маска по препоръка от тук, но не я открих нито в Лили, нито в ДМ. Видях я в store.bg, но в комплект с мицеларна вода.

Общи условия

Активация на акаунт