Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 258
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
Не вярвам точно на Балеа да свърши работа, но и аз търся

# 196
на рафтовете за мъжка козметика има околоочен рол-он на балея, не е лош

# 197
Аз ползвам на Алверде с хиалурон

# 198
Аз за подпухнали очи използвам този
https://images.app.goo.gl/j5VvvVHbPhD3Vr6z7

# 199
Използвала съм ето този околоочен, има го в Лили, но не и в DM. Не мога да кажа дали помага за тъмни кръгове, защото не съм го използвала за това, но останах доволна от хидратацията. Държах го в хладилника и имаше много приятно охлаждащо усещане.

Комплектът на Garnier в Lilly ми изглежда изгоден, но в момента имам продукти, с изключение на измивен гел. Използвам мицеларен гел от Farmona. Не ме грабна обаче и обмислям да си взема друг измивен гел, какво е мнението ви за този на Garnier с алое? Използвала съм измивния им гел в розовата опаковка, но ми се видя много изсушаващ.

# 200
  • София
Здравейте, някой знае ли къде в София могат да се намерят лосионите с блестящи частици на Севънтийн? Имам спомени, че едно време съм попадала на тях и в Лили, както и на Графа, но сега не съм ги виждала?
Мерси Simple Smile

# 201
  • Варна
Скрит текст:

Държи около минутка и малко студено, но като изстине пак се усеща приятно на кожата.

# 202
След 2 седмици тест на ББ на Миша, да споделя и моето мнение.
Първо - никакви кожни проблеми не ми е създал, дори и една пъпка не ми е излязла. Дори имам чувството, че кожата ми се поизчисти и изглежда много по-добре.
На моята кожа седи много добре, покривност - лека до средна бих казала.  Винаги съм срещала коментари, че ББ на Миша е много покривен, но при мен едва покрива лунички. Не ми е проблем това, тъй като кожата ми в момента изглежда доста добре.
Не създава ефект маска и не се набива по фини линии, нито сухи зони. Финиша е кадифен по-скоро, в никакъв случай матов или озаряващ.
Абе чудесен ББ крем, като в него на този етап виждам 2 минуса.
Първо - липсата на цветове, както и сивеещите такива.
Второ - може би за моята кожа, би било по-добре да го използвам в по-студените сезони. Час след като съм го нанесла, цялото ми лице е потно и на капки. След 2-3 часа вече е изчезнал от брадичката и челото. Разбирам, че жегите в момента са големи, а кожата ми се омазнява повече, но това не ми се случва с други продукти и наистина мисля, че есента би залепнал идеално.

# 203
  • София
Здравейте, някой знае ли къде в София могат да се намерят лосионите с блестящи частици на Севънтийн? Имам спомени, че едно време съм попадала на тях и в Лили, както и на Графа, но сега не съм ги виждала?
Мерси Simple Smile
В магазина на Радиант в Парадайс има козметика на Севънтийн

# 204
Мисля, че все още имат магазин на Славейков и май в Сердика мол.

# 205
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз взех ББ на Миша, N21
За първи път взимам подобен продукт, все с фдт се мацотя. Харесва ми за сега.

# 206
Аз Мишата я смесвам с фдт - на Виши и ЕЛ, доволна съм от бленда.

# 207
  • Ланкър, планините Овнерог
Може и аз да пробвам да смесвам с фдт.

# 208
Все повече мисля да се насоча към BB крема на Missha. В момента обаче съм с доста тен и не мисля, че е удачно да си взема, ще изчакам да се уравновеси тена ми и тогава ще си взема. Мисля, че в сайтовете като kokos.bg има по-голям избор от цветоте.

# 209
Мишата ми стои за есента,тогава ще ми пасне,номер 23  е моя.Вкъщи го пробвах,като за проба съм доволна ,навън ще видим .

Общи условия

Активация на акаунт