Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 324
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
Азалия, пробвай го и като маска. Мисля че също ще ти хареса. Simple Smile

# 286
Да, ще го пробвам, видях, че може по три начина да се ползва. Благодаря! Simple Smile

# 287
  • Пловдив

Тази маска отдавна я има мисля.
Имаше я само в еднократна опаковка.

Специално Oil repair я имаше и в пълна опаковка /освен в еднократните в пакетчета/. Поне я имаше преди, скоро не съм обърнала внимание. Възможно е сега да е с друга опаковка /и маслото от серията е в по-различва опаковка от доста време/ и може точно в новата си опаковка да е е появила сега.

# 288
  • Стара Загора

И аз мисля, че маската, показана по-горе, я е имало и преди точно в тази опаковка.

За дамите от Стара Загора, които използват козметика на Хималая, а и не само - преди малко видях, че са отворили фирмен магазин на Хималая в града на бул. Митрополит Методий Кусев № 9.

# 289
В Лили спиралите на Мейбълин са около 8лв.
От коя сте доволни? 😊

# 290
# 291
# 292
И от мен глас за тази, разделя, удължава, извива, чудна ми е!

# 293
Значи аз съм се заблудила.
Ще я видим след няколко проби как ще е.

# 294
  • Пловдив
Значи аз съм се заблудила.
Ще я видим след няколко проби как ще е.

Сподели, след като я изпробваш. Flowers Hibiscus

# 295
Аз пък не останах доволна от лаш сенсейшънал, когато и слагам един или два слоя миглите ми стават никакви. От скоро я ползвам само за първия слой и завършвам и оформям със зелената принцеса на есенс. Добре, че е тя да дооправи нещата.

# 296
Аз пък не останах доволна от лаш сенсейшънал, когато и слагам един или два слоя миглите ми стават никакви. От скоро я ползвам само за първия слой и завършвам и оформям със зелената принцеса на есенс. Добре, че е тя да дооправи нещата.
И аз не я харесвам,миглите ми са руси,къси,рехави и ужасни и много рядко си нацелвам спирала.

# 297
И аз не я харесвам,миглите ми са руси,къси,рехави и ужасни и много рядко си нацелвам спирала.

Моите са същите и нищо не прави с тях таз спирала, посредствени стават, изглеждат все едно са леко влажни, нито извивка, нито обем или дължина.

# 298
  • Ланкър, планините Овнерог
Вчера в момент на умопомрачение от ДМ си взех нещо като база за спирала на Евелин. SOS нещо си 5в1. Освен като база, можело и за заздравяване да се ползва и не знам си какво. Сутринта го сложих преди спиралата, добре ми се получи - раздели ги, оформи и после само оцветих със спиралата, която е Максфактор 2000 калории. Това нещо очаквах да е прозрачно, а се оказа бяло, но е ок. Ще видим, като го ползвам известно време, дали ще продължа да съм доволна.
Допълвам се, това е https://shop.lillydrogerie.bg/evelin-serum-za-migli-sos-lash-booster серум било

# 299
  • Пловдив
Гита Ог, от години ползвам аргановата на Евелин. Слагам един слой, изчаквам да изсъхне..слагам втори слой и веднага след това спирала. Каквато и да е спиралата, миглите са УаУ. После лесно се маха спиралата. Без Евелин не слагам спирала аз..

Общи условия

Активация на акаунт