Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 328
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
  • Ланкър, планините Овнерог
Значи не съм се минала. Съмнявах се, защото миналата година си взех слънцезащитен крем за лице на същата марка и беше отвратителен.

# 301
Е, тази много хвалена спирала на мен пък въобще не ми харесва.
Любимата ми мицеларна вода на Биодерма я маха трудно, а в същото време се размазва жестоко след 2 часа..
Тотал-ът не е лоша спирала, но няма ефект на изкуствени мигли..
Ще пропусна промоцията явно. 😀😀

# 302
Ахаха, много ме изкефи фразата “в момент на умопомрачение” 😃
Аз се чувствам баш така като вляза в ДМ, с цел да купя конкретно нещо, а излизам с пълна торба всевъзможна козметика, без да помня какво съм награбила накрая.

# 303
Да кажа за онова на Pantene, което е за растеж на косата. Не прави обем. По никакъв начин не променя състоянието или изгледа на косата след намазване на корените. Мирише на спирт, загрява леко но само за миг. На консистенция е като глюкоза, не като вода. Ще го измажа, пък да видим ще има ли ефект.

# 304
В Лили спиралите на Мейбълин са около 8лв.
От коя сте доволни? 😊

# 305
За Лаш Сенсейшънъл ( и моя любима преди ) нали се оплакоха момичетата, че след сменената формула не е същата...Тези, които сте недоволни за пръв път ли я ползвате или можете да кажете каква е разликата с преди?

# 306
Аз за пръв път я ползвах миналата година по това време.

# 307
От както е пусната я ползвах. Първите две опаковки - супер: обем все едно съм с изкуствени мигли; пак трудни се махаше, но можеше с Биодерма.
С новата формула е... слепва ми малко миглите, не дава чак такъв wow ефект, размазва ми се страаашно много и се трие с много зор.
🙂

# 308
Не ми се рискува със сменената формула, още малко имам от старата и ще си я доизползвам.
За мен най-близка като ефект на лаш сенсейшънъл е тази на Катрис :

Разделя добре миглите, маха се лесно, не се рони и размазва, прави добър обем и разделя. Странна е четката, но на мен ми допада, беше около 10,19лв в Лили.

# 309
За мен не съм открила по-добра спирала от Sephora size-up, но няма да говоря, че е за друга тема.

Сега се чудя на тази:

Тази форма на четката ми е най-удобна. Цената й е около 20лв. Не е намалена никъде.

# 310
Откакто е излязла Lash Sensational, ползвам само нея. Не ми се размазва, а аз съм с лещи и често си пипам очите. Свалям я с черната Нивеа. Нямам никакви оплаквания. До последни издихания на туша прави миглите идеални, разделени и извити.
Преди нея ползвах на Буржоа и също харесвах ефекта от спиралите, но те малко ми се размазваха. Периодично съм купувала за проба разни други, но Lash Sensational имам винаги и тя е основната ми спирала. Сега довършвам една и ме чака нова от същата.

# 311
И аз така и чак се чудя за една и съща ли говорим? Четката, която Туал показва при мен не върши нищо, с такива къси косъмчета

# 312
На моите мигли върши работа, а не са къси. И без спирала се виждат, нормално е да е различно, но на мен тази четка ми пасна много добре. С големи вече трудно се оправям.

# 313
  • Стара Загора
Червената на Буржоа е супер. Дълги, извити и разделени мигли. Колежка с рехави не я хареса пък... Та проба.

# 314
Днес бях в DM на пазар и открих маската с овесено мляко на Balea в пълноразмерна опаковка. За момичетата от Варна - намерих я в магазина, който се намира в търговския център на 8-ми приморски полк, обаче беше последната.
Останах разочарована, че измивния препарат за съдове на denk mit е неоткриваем. Има само sensitive или изобщо няма. Надявам се да не е спрян и да има зареждане скоро.

Общи условия

Активация на акаунт