Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 137
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
Знаете ли дали това червило е лимитирана серия?

Формуата му е повече от прекрасна. Тотален любимец! От два месеца съм почти всеки ден с него. Вчера в Лили "слочвах" най-различни цветове, за да открия същия свят, защото имам опасения, че е лимитирана серия.. и не, няма друг такъв цвят!

# 76
Използвам серума вече повече от година и половина, втора опаковка. Да, премахва фриза и прави косата много мека и гладка.
Имам всички продукти от тази серия, без балсама. Използвала съм 3-4 опаковки от ампулите, но вече не са налични. Имам и серума за разтеж, но съм използвала само няколко пъти и не мога да кажа дали има особен ефект от него. Маската е хубава, но мирисът й изобщо не ми харесва. Добре, че не се задържа върху косата след измиване.

edit: Забравих да отговоря и за връхчетата. Имам дълга коса до кръста, за съжаление обаче имам проблем с връхчетата. Опитвала съм какво ли не, но не спират да се разделят. Напоследък опитвам да ги подрязвам вкъщи с ножичка.

Орчид,
Серумът обира ли фриз или разхвърчаването на косата? Пише, че има термозащита. Тук може ли да споделиш наблюдения? И как се отразява на връхчетата?
Благодаря!

Иначе съм използвала от показаните само шампоана, но не ме впечатли колкото Златния елексир. Може да е и защото не използвах цялата серия, а само шампоана.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 20:10 от orchid.xx

# 77
Реших да го потърся и ми излезе в сайтът notino като limited collection.
На самото червило няма ли номер или поне някакво име?
Проверих и серията е налична в Dm, Lilly, онлайн магазина на Lilly, както и Douglas.

https://www.notino.bg/loreal-paris/karl-lagerfeld-limited-collec … 2c1caAkZ9EALw_wcB

Здравейте,
Знаете ли дали това червило е лимитирана серия?

Формуата му е повече от прекрасна. Тотален любимец! От два месеца съм почти всеки ден с него. Вчера в Лили "слочвах" най-различни цветове, за да открия същия свят, защото имам опасения, че е лимитирана серия.. и не, няма друг такъв цвят!

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 21:02 от orchid.xx

# 78
А, то име и номер има - 02, но като свърши колекцията - какво ще правя?! 😀😀
Явно ще трябва да купя сега няколко бройки ..😀

# 79
Много е неприятно, когато някой продукт, който ти стане любим изчезне или е лимитиран.
Ето го налично онлайн 02:
https://douglas.bg/l-oreal-paris-x-karl-lagerfeld-lipstick-01-kultured-conf-52973
https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-karl-lagerfeld-cherv … ntemporary-02-1br

А, то име и номер има - 02, но като свърши колекцията - какво ще правя?! 😀😀
Явно ще трябва да купя сега няколко бройки ..😀

# 80
Аз си налупих от лимитките на Балеа - душ-гел с бадем и пилинг ефект, лосион с печен бадем, пилинг със сол със захарен памук, серум на Марион.
Принципно залитам по натуралната козметика, но реших да пробвам и препоръчаните. Аз на свой ред препоръчвам червилата на Ревлон. Те са с най-изчистен състав от всички останали сред дрогерийните в момента.

# 81
  • София
Здравейте,
Този балсам catrice beautifying lip balm помага ли срещу напукване, хидратация и подхранване на устните? Цветовете плътни ли са? Изглеждат ми като червило и може би затова не съм ги заглеждала. Преди ползвах оцветените на Нивеа и ми харесва много естествената руменина на устните с тях, но като действие са ужасни. Зимата от тях ми се напукват още повече устните.
Приемам и други предложения за хубави балсами с цвят.

# 82
Хубави балсами с цвят са на Корес (не се предлагат в Лили и ДМ), на Апивита (по аптеките) и вече по темата - на Катрис Volume - леко ментолови са, розовото седи много естествено и нежно.

# 83
И аз дълго време издирвах балсами за устни с оттенък/цвят за ежедневието, който да има приличен състав, но така и не намерих по дрогериите. Накрая попаднах на една марка в Зоя - "Hurraw!". Имат много голямо разнообразие - с и без цвят. Не са за тази тема, но ви ги препоръчвам.

# 84
Момичета, обсъждахте наскоро бронзантите. Обаче при спортуване, сексуални удоволствия с повече потене, не се ли разтичат? Satisfied

# 85
  • София
И аз съм много доволна от червилата на ревлон.
Балсамът на катрис още не съм го поносила за да кажа дали е подхранващ - този, който купих, ми стои точно като черешовия балсам на Нивеа.
Колкото до автобронзантите - боя се, че не съм от най-активните и не съм критерий за потене SmileSmile
Ще ходим другата седмица на почивка и пак почнах да се мажа с автобронзант. Съответно снощи не съм размазала добре от вътрешната страна на едната ръка, станало е петно и довечера ексфолианта ще влезе в действие.

# 86
При мен не се разтича в смисъл да стана на петна/вадички/да се развали тена, но определено първия път след намазване се потя леко оранжево (по-точно описание: след бясно кардио имах оранжеви линийки по края на петната от пот на потника ми, но излязоха с прането) Sweat Smile

# 87
Да, балсамът на Катрис помага за сухи устни. За напукани (като това, което се случва зимата) не мога да кажа, защото го използвам от няколко месеца. Но хидратира много добре устните, тези дни мисля да си взема и друг цвят.

# 88
Момичета на Palmer's, кой беше продукта от който бяхте доволни за стрии?
Мислех че имам скрийншот и от една седмица го търся, но уви. Няма го, и се налага да попитам отново.
Ако междувременно сте намерили нещо още по-добро приемам съвети.
Благодаря!

# 89
Против стрии ли,или за съществуващи вече?

Общи условия

Активация на акаунт