Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 268
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Азалия, кой е шампона на Виши? Повечето степват ужасно косата
Никакво степване от този, бухнала коса с обем, който не се губи поне 2 дни - така действа на моята коса. Чуден просто!
https://www.notino.bg/vichy/dercos-densi-solutions-shampoan-za-s … tjavane/p-645885/
Колко често го използвате? Може ли ежедневно или пресушава? И как се отнася с боядисана коса?

# 361
Мацки, и тук да попитам. Препоръчайте ми нещо за много бухнала коса, рядка и суха. Аман от тоя фриз, ако не я къдря/изправям, баш разплетена кошница.
Загледала съм INSIGHT Styling Anti Frizz.
Оф и аз съм същата и не съм открила нищо, което да я укроти. И маски и балсами и олиа и какво ли не - не помага. Като я изсуша ставам като грива на лъвица Joy Само като я изправя с пресата е добре. Ама аз съм с гъста и къдрава коса.

Пак поне имате коса, моята е толкова рядка. Потрес е Grinning
Харесах Моделиращ флуид Олио Не Олио Rolland InSight , обаче нито един от предлагащите го сайтове ми е познат.

# 362
Скрит текст:

Азалия, кой е шампона на Виши? Повечето степват ужасно косата
Никакво степване от този, бухнала коса с обем, който не се губи поне 2 дни - така действа на моята коса. Чуден просто!
https://www.notino.bg/vichy/dercos-densi-solutions-shampoan-za-s … tjavane/p-645885/

Колко често го използвате? Може ли ежедневно или пресушава? И как се отнася с боядисана коса?
Аз съм го ползвала два пъти откакто го получих, но и двата пъти косата стана супер! Мия косата на 3 дни веднъж, с този шампоан мога и на 5 веднъж да я измия, пак ще е добре.

# 363
Здравейте момичета, някоя от вас ползвала ли е ексфолиращи чорапи, видях, че има в ДМ и ми стана интересно.

# 364
  • Благоевград
Здравейте. За първи път пиша, но отдавна ви чета. Да попитам, скраба на Линеа Био дали е хубав? Смисъл хубаво ли ексфолира?
https://remedium.bg/linea-bio-spa-skrab-za-tyalo-s-maslo-ot-baba … 50-grama-147178/p

# 365
  • Ланкър, планините Овнерог
Нямам мнение за него, но имам на Зоя скраба с кокос и кафе. Чуден е, а не е чак толкова скъп. От Лили го взех, че ме мързеше до Зоя да ида.

# 366
  • Благоевград
Нямам мнение за него, но имам на Зоя скраба с кокос и кафе. Чуден е, а не е чак толкова скъп. От Лили го взех, че ме мързеше до Зоя да ида.

Благодаря ви. Аз също го загледах този на Зоя и се колебая между двата.

# 367
  • Deutschland
Здравейте момичета, някоя от вас ползвала ли е ексфолиращи чорапи, видях, че има в ДМ и ми стана интересно.

Да. Даже съм заредила един чифт сега за есента.

# 368
На коя марка са ексфолиращите чорапи, момичета?

# 369
  • Deutschland
Аз купувам от Али експрес и от един магазин за паралелен внос. На Балеа също има. От Али най-бързо действат и най-добре почистват като че ли.
Слагам тук една снимка за фенките на златното мляко на Балеа. Освен маска, вече има и лосион за тяло с такъв аромат

# 370
  • София
И аз предпочитам тези от Али, хем значително по-евтини излизат, хем вършат най-много работа.

Аз да похваля ето тозилосион за тяло, не знам колко опаковки от него изхабих това лято вече. За по-студено няма да ми върши работа, но в жегите беше супер

# 371
  • Deutschland
Тези ексфолиращи чорапи са от магазина за паралелен внос. Ще ги пробвам скоро, на тези от Али нямам снимка

# 372
Мерси,утре ще мина да го видя,съвсем,съвсем естествен и деликатен блясък искам.По никое Лили май няма къшъните на Миша,нали?Във Варна само в две лилита има Миша и то много ограничено и без мостри,взех си бб крема,който ми хареса ,но искам и къшън.И ако някой има и двете,моля да каже номер с номер съвпада ли?23 ми е бб крема,същия номер къшън ли да взема?
Понеже ползвам ВВ на Миша и се запалих по къшъна, питах в темата за ФДТ и ми отговориха, че къшънът е малко по-светъл и ако ползвам 23 на ВВ, трябва да взема 25 на къшъна. В Лили ги няма, само онлайн ги намирам, но не съм пазарувала досега от корейските сайтове, а в българските цената е безбожна спрямо корейските.

# 373
  • Ланкър, планините Овнерог
Мерси,утре ще мина да го видя,съвсем,съвсем естествен и деликатен блясък искам.По никое Лили май няма къшъните на Миша,нали?Във Варна само в две лилита има Миша и то много ограничено и без мостри,взех си бб крема,който ми хареса ,но искам и къшън.И ако някой има и двете,моля да каже номер с номер съвпада ли?23 ми е бб крема,същия номер къшън ли да взема?
Понеже ползвам ВВ на Миша и се запалих по къшъна, питах в темата за ФДТ и ми отговориха, че къшънът е малко по-светъл и ако ползвам 23 на ВВ, трябва да взема 25 на къшъна. В Лили ги няма, само онлайн ги намирам, но не съм пазарувала досега от корейските сайтове, а в българските цената е безбожна спрямо корейските.
Като чета в темата за азиатската козметика, поръчките ги чакат по 2-3м от Корея. Аз лично го нямам това търпение.

# 374
По темата за ексфолиращите чорапи, изпробвала съм тези марки:
Скрит текст:

Доволна съм от Парасофтин, от тях съм видяла по-голям ефект по отношение на беленето на мъртвата кожа и крайният резултат също е в пъти по-добре от другите две марки.

Общи условия

Активация на акаунт