Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 127
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
  • Плевен
Преди имаше един вазелин Jenny. Беше в бяло непрозрачно бурканче. Обаче не го намирам...

# 496
Момичета, взех си течното матово червило на Ревлон в цвят Embrace. При мен обаче няма засъхване това червило. При вас как се държат със засъхването тези червила?

# 497
Ами то не е напълно засъхващо, но е много трайно.

# 498
От коя серия е точно? Ако е мус не засъхва..
Аз си взех Dusty Rose от матовите с апликатор, но и той стои неравно като номер 600, в който съм влюбена. Спирам с експериментите Rolling Eyes

# 499
От матовата серия е. При мен също не седи равномерно. Абсурд да повторя повече и то на редовна цена.

# 500
Имам в цвят бордо и то стои чудесно.Равномерно, комфортно и не изсушава, трайно. Това ме и подведе, но можех да взема едно по-качествено с парите за експеримент Confused

# 501
Аз имам точно цвят embrace и не съм имала такъв проблем. Червилото е с кадифен финиш и може би затова така изглежда. Хвърлила съм око на 620 Flirt, което мисля да си взема при следващото пазаруване в Лили.

# 502
Вчера си купих две червила аз, че нещо много еднакви нюд цветове съм събрала и взеха да ми се виждат светли. Червилата на S-he са подценавани малко. Много хубав лек, но равномерно покривен финиш имат и хубава гилза. Eто тези https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/s-he
Скрит текст:
И едно такова, то пък 12 лв и кусур струвало  в ДМ...
https://m.emag.bg/chervilo-rimmel-london-lasting-finish-extreme- … f=fam#Blush-Touch

# 503
И аз от тази година нещо съм разочарована от ревлонските червила, имам и флирта и нюд 645, флирта не стои плътно като цвят мърда доста, после взе и да си променя цвета.  Миналата година ми бяха фаворити, но и аз няма да повторя покупката.

# 504
Азалия, благодаря ти за линковете! Поръчах си шампоан и балсам от друга серия на Loreal.  Ще споделя мнение, когато ги използвам и имам изградено.  
До сега не съм използвала продукти от серията Експерт, но както казах обмислям да разнообразя малко продуктите на Doori.

Червилого на Ревлон си купих миналата година, не знам дали формулата е сменена, но съм много доволна от червилата им, имам и от други серии.

# 505
  • In The Middle Of Nowhere
Някой ползвал ли е такъв измиващ гел за лице:
https://www.beauty.store.bg/d-prdimages/lrg/256637.webp
Дева Bio Vital Face Wash

# 506
Някой ползвал ли е такъв измиващ гел за лице:
https://www.beauty.store.bg/d-prdimages/lrg/256637.webp
Дева Bio Vital Face Wash
Само на тестер няколко пъти съм пробвала. Всеки път е рядък и изтича между пръстите ми, леко охлажда и опъва малко кожата. Не бих го купила в реален размер.
Купих си 2 олиа за маслено почистване - на Делиа и Ейвън. Опитах на сухо лице, на мокро, с тампон и с ръце. Всеки път резултатът е един и същ- трудно го разнасям, очите ми се замъгляват. Признавам, че почистват добре лицето и кожата свети от чистота. Но се сдобих за седмица употреба с няколко големи пъпки и задръстени пори. Чудя се да се мъча ли още с този тип почистване, да купя ли нещо по-скъпо...След толкова хвалебствия за масленото почистване и такъв късмет да изкарам.

# 507
Е то не е панацея за всеки. Аз също купих няколко олиа, но сухо маслено не ми е добре на мен. Чак пък да купуваш по-скъпо и да се мъчиш и с него като виждаш, че не е твоето, не го разбирам, ама ти си решаваш.

# 508
  • Ланкър, планините Овнерог
А след масленото не е ли добре да се измие и с някакъв гел/пяна? Аз поне го правя, че само с маслено ми стои мазно и неприятно.

# 509
  • София
Задължително е даже.  Аз почти никое от бюджетните маслени не харесвам. Само на Боди шоп сухото. Може да помолите да ви оптсипят от  олиото на Диор например за проба.

При мен работещия вариант е - сухо лице, сухи ръце, масажирам около  минута, мокря ръцете масажирам още 15-тина сек, измивам, мия с измиваща пяна/крем/гел.

Общи условия

Активация на акаунт