Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 104
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
Винаги измивам после с гел или пяна. Двуфазни мицеларни води и дегриматори са ми перфектни и май ще си остана с тях като първа стъпка.
А някой получавал ли е пъпки и запушени пори от почистващи олиа?

# 511
Ползвам от 2 години това почистващо олио на Балеа вечер, не знам дали го пуснаха и в България:
Скрит текст:
ползвам всяка вечер по описания от Etoile метод и сваля всичко - слънцезащитни, грим, водоустойчиви спирали - без много търкане. Замъглява ми малко очите, но се търпи, състоянието на кожата ми се подобри на светлинни години в сравнение с ползването на агресивни силно измиващи продукти, от които получавах повече омазняване и пъпки. Заради замъгляването не го ползвам сутрин, тогава ползвам бебешката пяна за измиване на ДМ, а вечер ако случайно имам чувството, че не е свалило всичко, минавам с тампон с мицеларна вода.

# 512
  • In The Middle Of Nowhere
Хелия, мерси за отзива.

Аз измиващото и дегримиращо олио на Нивеа с грозде не го отмивах след това с друг продукт. Добре ми беше така, защото чувствах лицето си чисто, но и същевременно нямах опъване и сухота.

# 513
То на Нивея с гроздето не е ли хидрофилно. Според мен хидрофилните олиа трябва да се отмиват. То е все едно да се намажеш със сапун на сухо и да не отмиеш после. Не знам, може и да не съм права, но не си представям да не отмия хидрофилно олио. Та то при съприкосновение с вода става на тоалетно мляко. Аз при сухото маслено почистване ползвам миц. вода, за да отстраня разтворените нечистотии, а с хидрофилно олио то няма ли да стане на мляко. Не би трябвало да е добре да не бъде отмивано. Поне така си мисля аз.

# 514
  • Сливен
Някой да се е опъпчвал от тоника на Микса против несъвършенства с цинк.
Ползвах го около седмица ,но съвпадна и с цикъла ми и не съм сигурна от какво се получи проблема.

# 515
То на Нивея с гроздето не е ли хидрофилно. Според мен хидрофилните олиа трябва да се отмиват. То е все едно да се намажеш със сапун на сухо и да не отмиеш после. Не знам, може и да не съм права, но не си представям да не отмия хидрофилно олио. Та то при съприкосновение с вода става на тоалетно мляко. Аз при сухото маслено почистване ползвам миц. вода, за да отстраня разтворените нечистотии, а с хидрофилно олио то няма ли да стане на мляко. Не би трябвало да е добре да не бъде отмивано. Поне така си мисля аз.
Мисля, че тя имаше предвид, че не прави втора стъпка след измиването с олиото.
Иначе и аз го ползвам, но задължително после мия с пяната на Елеа като втора стъпка.

# 516
  • In The Middle Of Nowhere
Може би аз не съм разбрала за какво точно олио става въпрос. За хидрофилно съм писала да, но ако е друг тип със сигурност бих използвала гел или пяна след това.

# 517
Доста мнения чувам за продуктите на Нивеа, че не са особено добри откъм състав...
Честно казано не съм била особено доволна от някой техен продукт, че да се превърне в част от рутината ми. Последно използвах техен лосион за тяло с кокос, но се върнах към фаворитите ми - Mixa.

# 518
Ааа, не съм разбрала. Извинявам се. Аз помислих, че хидрофилното не се отмива изобщо. А то било, че след него не се ползва втори измивен продукт. И аз не ползвам втори измивен след хидрофилното.

# 519
На Нивеа ползвам слънцезащита за лице,антиейдж и анти пигментация,понеже имам малко следридилни петна по челото.Намаляха,не знам дали от него или хормоните ми се наместиха.
На Есенс матиращата пудра е мнооого добра!Забравих си моята на Лумене и взех тази да изкарам двайсе дни,много хубаво матира .

# 520
  • София
Здравейте! Споделете вашия опит с червения шампоан Доори, ползвам го 5-6пъти вече, ама толкова сплескана коса до сега не съм имала... След него ползвам и подхранващия спрей тоник на марката. И при вас ли е така? Знам, че има доста доволни от него, явно при мен не работи:(

# 521
Здравейте! Споделете вашия опит с червения шампоан Доори, ползвам го 5-6пъти вече, ама толкова сплескана коса до сега не съм имала... След него ползвам и подхранващия спрей тоник на марката. И при вас ли е така? Знам, че има доста доволни от него, явно при мен не работи:(

Любим е на сестра ми  ползва само него без балсам и косата й става доста мека с тънка ,храва коса е . На мен лично шампоана не ми беше нищо особено ,но балсама от същата серия доста ми допадна . Между червената и златната серия , за мен второто е по-добро.

# 522
Освен, че беше сплескана косата ами и пърхот направи на 2ро, 3то измиване...не са за всеки толкова много билки.Не бих пробвала другите, така или иначе са със сулфати..

# 523
Аз вече 2 пъти се мия с него. Не виждам нищо особено, действа ми като сулфатен шампоан.

# 524
А от кои безсулфатни имате добри впечатления? Аз все по-често се замислям да премина към безсулфатни шампоани, но ме притеснява, че може да не измият добре косата ми.

Общи условия

Активация на акаунт