Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 156
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Моля да ми препоръчате продукт за обем в корените, имам разни поводи но винаги като правя нещо по косата не мога да придам обем в корена и седи сплескана. Коментирани са разни продукти, но ето като ми трябва и не се сещам
Пяната на Балеа за обем в корените,розова е,не омазнява и не слепва.

# 556
Аз точно от балейте съм се отказала.. Не правят нищо при мен. И лилав спрей имам, и някакъв розов мус имам, пълна пародия за моята нежничка и мека коса.. На мен ми харесва този спрей. Прави ми косата пухкава, не всеки може да го хареса. Но при мен се запазва и след спане пухкавото. Не е слепнало. Дава текстура на косата, без да пречи на ресане с гребен. Има го в makeup. 7 и нещо май. Мирише приятно, като един негов предшественик в бяла опаковка за двоен обем, но този е с друга формула и ми харесва повече, защото ги сравних..

# 557
И аз полвам охлаждаща гел маска за очи. Полвам я често и много я харесвам. След четене или след сън, когато има подпухване е много добра. Обичам си я.

# 558
Моля да ми препоръчате продукт за обем в корените, имам разни поводи но винаги като правя нещо по косата не мога да придам обем в корена и седи сплескана. Коментирани са разни продукти, но ето като ми трябва и не се сещам
Имаш предвид една в лилава опаковка? Или е друга.
Също да попитам за продуктите на гарние по назад е похален гарние sоs repair 10 бенефита днес ги за гледах него и този зеления с алое вера и се зачудих кой да взема за гладка коса без фриз го дават този с алоето

# 559
Момичета, може ли да препоръчате конкретни охлаждащи маски за очи, от които сте доволни. Аз съм склонна да подпухвам там и се интересувам.

# 560
Гарниер с алоето много ми харесва.

# 561
Аз пък ползвам серума с кофеин на ТО сутрин и ми маха подпухването и съм много доволна. При мен поне действа, слагам преди грим и докато се мотая вече съм готова Simple Smile)
Би ли прикачила снимка

# 562
Скрит текст:
Имаш предвид една в лилава опаковка? Или е друга.

Лилаво с розово даже,но не съм си в къщи ,нито в града,иначе бих я снимала.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 14:37 от bubanka

# 563
Аз пък ползвам серума с кофеин на ТО сутрин и ми маха подпухването и съм много доволна. При мен поне действа, слагам преди грим и докато се мотая вече съм готова Simple Smile)
Би ли прикачила снимка
Заповядай Simple Smile

# 564
  • * Under the stars *
Имам три вида охлаждаща гел маска, ползвам ги много често. Старая се да е всеки ден. Доволна съм🙃

Може ли да ми покажеш кои точно ползваш ?

# 565
  • Ланкър, планините Овнерог
За обем си взех тази пяна https://www.zoya.bg/%D0%9F%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA … %D0%BC%D0%BB.7869 и ми харесва. От всичко друго, вкл и про продукти, ми се лющи скалпа.

# 566

Аз ползвам тази пудра от ДМ, с доста силна фиксация е, не е за ежедневна употреба.

Скрит текст:

# 567
От тази серия ми стана любопитен парфюмът за коса. Хвърлила съм му око отдавна, но все не си го взимам.

Аз ползвам тази пудра от ДМ, с доста силна фиксация е, не е за ежедневна употреба.

Скрит текст:

# 568
Чудя се за червената маска на лореал за боядисана коса дали става, като се има напредвид че на мен ми харесват само тежки маски....
вчера пробвах маската за лице обаче  на ДМ с витЦ и много ми хареса Simple Smile

# 569
Майка ми беше използвама тази маска на Лореал, като тя е с боядисана черна коса, остана много доволна.

Чудя се за червената маска на лореал за боядисана коса дали става, като се има напредвид че на мен ми харесват само тежки маски....
вчера пробвах маската за лице обаче  на ДМ с витЦ и много ми хареса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт