За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 84

• 26 387
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Рибa е нaй-добре от бебешки буркaнчетa мaй
Страх ме е от бурканчета , като знам колко време стоят по рафтовете и слагат някакви неща вътре да не се разваля ?

# 646
Аз бих си купила пъ Метро
Шоково замразени

# 647
Аз риба дадох, когато започнах да вземам от млечна кухня

# 648
Страх ме е от бурканчета , като знам колко време стоят по рафтовете и слагат някакви неща вътре да не се разваля ?
Давам пюрета с риба на Хип и Гербер и нищо им няма.

# 649
Аз вземам прясна риба от рибна борса. Все някъде наблизо трябва да има такава,нали от някъде пазаруват и рибните ресторанти. Ориентирай се по очите на рибата,не трябва да са мътни. Аз обожавам прясна риба и често купувам за нас. Малката е на 7 и половина и вече е опитвала.

# 650
  • Countryside
Да, например ги стерилизират. Нищо им няма на пюретата на Хип и Гербер, прочетете състава.

# 651
Много съм притеснена... Преди малко в памперса на бебче видях голямо черно петно (много наситено тъмно кафяво), примесено с останалото нормално ако. Бебче е на почти 2 месеца и е само на кърма, друго освен БиоГая не съм давала. Педиатърката каза за сега само да следя следващите изхождания, но съм изключително тревожна. Някой имал ли е подобен проблем...

# 652
  • София
Не знам дали ми е за тук питането, но искам да се допитам до няколко логопеда относно един въпрос. Кои имена се открояват като най-добрите в София?
Можете да се консултирате с логопед в тази тема - Онлайн консултации с логопед - Ива Александрова
За специалисти можете да попитате в тази -  Консултация с логопед - тема 4
Има няколко старите теми в  Здравни заведения, специалисти

Аз бях много доволна от логопедката, при която ходеше сина ми. Тя беше към Държавен логопедичен център

# 653
Въпрос за тези, които ползват шишета на Авент. Днес за пръв път взех такова, приди бяхме с др Браун. Взех едно шише и накрайници за 6м+. Малката е на 10м. Това ли са подходящите накрайници или и за по големи бебета има? Не видях други, не знам дали не са били налични или просто най големите са 6+. И до каква възраст могат да се ползват? Благодаря!

# 654
Въпрос за тези, които ползват шишета на Авент. Днес за пръв път взех такова, приди бяхме с др Браун. Взех едно шише и накрайници за 6м+. Малката е на 10м. Това ли са подходящите накрайници или и за по големи бебета има? Не видях други, не знам дали не са били налични или просто най големите са 6+. И до каква възраст могат да се ползват? Благодаря!

Здравейте! Най-големите са това. Могат да се ползват съвсем спокойно докато детето пие мляко.

# 655

Здравейте! Най-големите са това. Могат да се ползват съвсем спокойно докато детето пие мляко.

Благодаря много! Simple Smile

# 656
От каква възраст детето може да се вози по посока на движението?
Нашата госпожица е на 1 година, купихме ново столче за колата и продавачката каза, че вече трябва да се вози по посоката, а не обратно на движението.

# 657
От каква възраст детето може да се вози по посока на движението?
Нашата госпожица е на 1 година, купихме ново столче за колата и продавачката каза, че вече трябва да се вози по посоката, а не обратно на движението.
Зависи най-вече от вас ,така и така се возите отзад при детето,спокойно може и в 2те посоки.

# 658
  • Countryside
Препоръчват детето да се вози максимално дълго обратно на движението. Но щом сте купили ново столче, слагайте я там, едва ли се събира в кошницата вече. Ако няма кой да седи отзад при детето, след 1г е по-добре да се вози по посока на движението, за да можете да го наблюдавате в огледалото.

# 659
  • Несебър
Много съм притеснена... Преди малко в памперса на бебче видях голямо черно петно (много наситено тъмно кафяво), примесено с останалото нормално ако. Бебче е на почти 2 месеца и е само на кърма, друго освен БиоГая не съм давала. Педиатърката каза за сега само да следя следващите изхождания, но съм изключително тревожна. Някой имал ли е подобен проблем...
Някой път от много газове им се разразява ректума, близо до ануса и пуска леко кръвчица, което не е притеснително, но го наблюдавай и ако продължи се свържи с доктор.

Общи условия

Активация на акаунт