За скърцането със зъби

• 2 355
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Караници? Сериозно ли? Бих се скарала на дете само ако удари/плюе друго дете... Така само още повече стрес му прилагате.....

# 16
Засега не се притеснввам но ако продъжи ще взема по сериозни мерки.
Какви например? Не е заяждане, любопитно ми е, понеже възможностите не са много. Едната е шина, но не знам дали има детски, а пък и е интересно как ще накараш 2-3 годишно да спи с нея. Другата, чела съм стари теми от форума, дават на децата да пият Атаракс!! и подобни опиати, изписани след преглед. Но, само който не е пил може да дрогира така детето си .. безумно е.

# 17
Засега не се притеснввам но ако продъжи ще взема по сериозни мерки.
Какви например? Не е заяждане, любопитно ми е, понеже възможностите не са много. Едната е шина, но не знам дали има детски, а пък и е интересно как ще накараш 2-3 годишно да спи с нея. Другата, чела съм стари теми от форума, дават на децата да пият Атаракс!! и подобни опиати, изписани след преглед. Но, само който не е пил може да дрогира така детето си .. безумно е.
Е, не, майката е по-добра. Тя само с караници и наказвания 😳

# 18
 Е, не, майката е по-добра. Тя само с караници и наказвания 😳
[/quote]

вики Мери си приказките ако обичаш!Под караници имам предвид единствено,че й обяснявам,че не е хубаво,не в смисъл на каране и викане. Просто й казвам с примери,че не трабва да го прави. За наказания откъде прочете или си го измисли.? Нещо полезно по темата имаш ли да кажеш или само ще си дрънкаш напразно и ще раздаваш етикети. ?Ти в къщата ли си ми та да знаеш каква майка съм?  
Неадекватно и злобарско изказване.
За каква ме имаш-мислиш ли наистина че ще си наказвам детето на стената и ще му се карам сериозно, защото скърца със  зъби?. Ще те помоля да не си позволяваш да употребяваш думите добра и майка в едно изречение, най-малкото е отвраитително,грубо,грозно и неприемливо. За човек когото не познаваш. Нямам думи наистина....егати отношението от майка към майка.
Някои потребители изобщо мислите ли като пишете и си изливате тъпотията (без извинение) по форумите,просто ей така. И не-изобщо не ми отговаряй, няма да позволя макар и задочно някой да ми роздава квалификации по форуми.
За пореден път съжалявам, че потърсих в притеснението си съвет в този форум.
За пореден път някой си решава,че може да определя хората чел-недочел. !
 Ще помоля модератор да заключи темата. Ще информирам и модератор. Подобно отношение няма да търпя.
Мислех,че ще ми помогне някой със съвети-сгреших. На всички останали благодаря.

# 19
Само който няма деца може да хвърли камъка, нали знаеш Мис Бингли? Не се напрягай много, подминаваш и толкоз. Не е нужно и да се заключва, темата е интересна.

# 20
еvencee,не мога да знам кой има деца и кой не. Предположих,че жената също може би има деца щом е тук и си позволява да дава съвети. Всъщност не ме и интересува. Напрягам се,защото няма сас да подмина такива думи...
И освен това в страни от темата -на децата понякога е нужно и да им скараш...представете си. И това не со само случаи,в които ударят и наплюят дете,със сигурност има и други ситуации,в които е нужно. Спирам до тук.

# 21
"Скърцането" не винаги е свързано със звук, т.е. действително скърцане, това е по-скоро стискане на челюстите, напрегнатост. При нервно напрежение се усилва (напр. спешен срок за свършване на работа). За съжаление няма как да се контролира съзнателно, или поне аз не успявам. Зъболекарката ми ме посъветва, когато усетя, че стискам, да си отпускам челюстта. Проблемът е, че като започна целенасочено да мисля за това, като че ли още повече си стискам зъбите.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 13:42 от SamoDiva

# 22
Ама тогава авторката да се научи да обяснява. Като чета караници, караници разбирам с викове и наказания. Не може да обяснява, а се сърди и обвинява че грешно я разбират....

# 23
evencee, до сега съм се консултирала само с педиатър , и ми каза че няма нужда от зъболекар , изследвания итн.... Но препоръчва да се изчака,и че е период. Ако продължи ще бъде заведено на зъболекар,и там вече не знам какво ще кажат...

Общи условия

Активация на акаунт