Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 156
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Flower, честито! Бъдете много влюбени и задружни!
Моето моминско парти в събота беше страхотно. Момичетата много се бяха постарали, много съм им благодарна. Добре се повеселихме.
Скрит текст:

И от мен за тях - книгоразделител с малка бутилка розе:
Вчера изпекох блатовете за сватбената торта - днес продължавам.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 08:03 от Welt

# 151
  • Wonderland
Някой знае ли как стои въпроса с подписването в София през уикендите? Без ритуали, церемонии, 30 души и т.н. Grinning
Искаме само да подпишем предварително и решихме да е на годишнината ни, но се пада събота и се чудя дали се плаща това удоволствие в София или е безплатно, както през седмицата.

# 152
Здравейте и честито на всички булки - минали и предстоящи Simple Smile

Наскоро се сгодихме с моя приятел (вече годеник Gift Heart) и догодина през лятото ще бъде сватбата Two Hearts

Въпреки че има доста време, вече разглеждам рокли и магазини в София и Асеновград. И тъй като тук може би сте по-запознати вече от мен - имам въпрос Blush Повечето рокли, които виждам са с дантела. Срещали ли сте изчистена рокля, по тялото или с малък шлейф? Слагам и снимка за ориентир - търся нещо с такава линия, сравнително изчистено.
Скрит текст:

Благодаря!

# 153

Наскоро се сгодихме с моя приятел (вече годеник Gift Heart) и догодина през лятото ще бъде сватбата Two Hearts

Въпреки че има доста време, вече разглеждам рокли и магазини в София и Асеновград. И тъй като тук може би сте по-запознати вече от мен - имам въпрос Blush Повечето рокли, които виждам са с дантела. Срещали ли сте изчистена рокля, по тялото или с малък шлейф? Слагам и снимка за ориентир - търся нещо с такава линия, сравнително изчистено.
Скрит текст:

Благодаря!

Добре дошла и ЧЕСТИТО!

Виждала съм в carrie подобна рокля, но не знам какъв ти е бюджета.

https://carriewedding.com/model/evalendel

Имай предвид обаче, че в българските магазини на мен ми направи впечатление, че изчистените сатенени рокли са по-скъпи от обсипаните с дантели и камъни. Иначе и аз съм им фен Heart

# 154
  • Бистрица
Някой знае ли как стои въпроса с подписването в София през уикендите? Без ритуали, церемонии, 30 души и т.н. Grinning
Искаме само да подпишем предварително и решихме да е на годишнината ни, но се пада събота и се чудя дали се плаща това удоволствие в София или е безплатно, както през седмицата.

Не знам дали през седмицата е абсолютно безплатно.
Ние като питахме за нашата сватба, която беше в Неделя ни отговориха, че има 3 варианта:
1. Подписване с кумовете, без ритуали-10лв.
2. Подписване с ритуал и музика на запис - около 67лв ако не се лъжа., а ако искате с музика на живо беше друга цената.
3. Изнесен ритуал (като в него влиза и предварителното подписване, което е задължително).

То зависи и кога ви е годишнината, ако е във все още активния сезон може и да няма свободни часове, особено след като камара хора си отложиха сватбите.

Подписването дали ще ти е 0-60 лв не е от значение, а другите неща:
халки, медицински, чаши и шампанско (ако ще имате ритуал).

И след него следва смяна на документи, ако ще си промениш фамилията.

# 155

Скрит текст:

Благодаря!

Добре дошла и ЧЕСТИТО!

Имай предвид обаче, че в българските магазини на мен ми направи впечатление, че изчистените сатенени рокли са по-скъпи от обсипаните с дантели и камъни. Иначе и аз съм им фен Heart

Благодаря! Simple Smile Тъкмо и аз тези разглеждах.

Засега не съм си поставила конкретен бюджет, но си мисля до 1500-2000 лв. (за да дам повече от това, трябва наистина да се влюбя много и в роклята Grin) Бих я направила и по поръчка, например в Асеновград, но ме притеснява, че ще изглежда като бледо копие на това, което съм си представяла Grinning 

Връщам се да чета предишни теми и да събирам идеи и опит Simple Smile

# 156
В Арети имаше на 80% същата рокля, но беше около 3000лв.

# 157

Скрит текст:

Благодаря!

Добре дошла и ЧЕСТИТО!

Благодаря! Simple Smile Тъкмо и аз тези разглеждах.

Засега не съм си поставила конкретен бюджет, но си мисля до 1500-2000 лв. (за да дам повече от това, трябва наистина да се влюбя много и в роклята Grin) Бих я направила и по поръчка, например в Асеновград, но ме притеснява, че ще изглежда като бледо копие на това, което съм си представяла Grinning 

Връщам се да чета предишни теми и да събирам идеи и опит Simple Smile

За модела, който харесваш е най-важен плата. В Асеновград ще ти я ужият добре, нооо не мисля, че ще имат подобен плат, а ако тръгнат да го поръчват цената няма да е много по различна от тази, която предлагат софииските бутици според мен. Моята рокля беше от Ателие Версай, но няма нищо общо с твоя модел.

Ти имаш едно голямо предимство, че имаш време. Не бързай. Може да изчакаш края на ноември - началото на декември и да вземеш доста намалена рокля от carrie, Alfa brides или Areti. Simple Smile

# 158

Скрит текст:

Благодаря!
TheAxe, защо не се пробваш да звъннеш по телефоните на някои фирми и да питаш за ориентир, за да знаеш дали си струва поне ходенето до А-д. Разпитай дали имат такъв плат, какъвто искаш, колко би била цената и т н.
Казвам го от позицията на родител, живеещ в града и купувал тези дни рокля. Много любезни бяха в доста от фирмите.

# 159

Скрит текст:

Благодаря!
TheAxe, защо не се пробваш да звъннеш по телефоните на някои фирми и да питаш за ориентир, за да знаеш дали си струва поне ходенето до А-д. Разпитай дали имат такъв плат, какъвто искаш, колко би била цената и т н.
Казвам го от позицията на родител, живеещ в града и купувал тези дни рокля. Много любезни бяха в доста от фирмите.

Добра идея, мерси Simple Smile Ще им разгледам сайтовете и ще ги презвъня информативно. Все пак май мисля да пробвам нещо в реален магазин първо, че да не се окаже, че такава рокля не е за мен въобще Grin

# 160

Ние подписахме в делничен ден в зала Оборище.Казаха ни директно,че дължим 62лв без да предлагат с музика/без и всякакви такива неща.Всички без кумовете и ние, бяха с маски.Максимума който пуснаха бяха 10човека гости и ние 4-мата.Подписа беше на 17.7.2020

# 161
  • Пловдив
Изобщо не съветвам да губите време в Асеновград.Рокли много,но класна рокля като тази на картинката няма да намерите.Дъщеря ми не хареса нищо,аз също,но на нас ни е близо.Няма да стане със шиене-плата е много важен.Подобни рокли дъщеря ми мери в Арети,в Принцес бутик и в други магазини в София.При Борисова също има добри попадения.
За сега дъщеря ми се е спряла на тази рокля,но понеже е рано за поръчка ще изчака до Коледа и пак ще направи обиколка.
http://princess-fashion.eu/san-patrick/

# 162
Азсмярам да обиколя българските магазини само да премеря още красиви рокли и да се убедя, че това е моята.
Просто никъде не мога да видя толкова красота и качество в едно.

# 163
Изобщо не съветвам да губите време в Асеновград.Рокли много,но класна рокля като тази на картинката няма да намерите.Дъщеря ми не хареса нищо,аз също,но на нас ни е близо.Няма да стане със шиене-плата е много важен.Подобни рокли дъщеря ми мери в Арети,в Принцес бутик и в други магазини в София.При Борисова също има добри попадения.
За сега дъщеря ми се е спряла на тази рокля,но понеже е рано за поръчка ще изчака до Коледа и пак ще направи обиколка.
http://princess-fashion.eu/san-patrick/

Имате ли идея как вървят цените на тези, доста ми допаднаха? Simple Smile

# 164
Средни цени 2500-3000лв, поне тези, които аз пробвах.
Но останах много разочарована от обслужването, а моделите не бяха моите, определено.

Общи условия

Активация на акаунт