Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 175
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
TheAxe относно платовете мисля, че има хубаво качество сатен, тъй като роклите на нашите шаферки бяха по поръчка от ателие в Бургас, а жената си купува платовете от Асеновград. Майка ми също е била на пробите и тъй като преди се е занимавала със шиене сподели, че сатена е наистина хубав, а и си личеше. Относно булчинска - бях видяла подобна изчистена в Сватбения център в Асеновград, но плата със сигурност се различаваше от този на снимката. 

# 166
Здравейте момичета 👰

И моят ден дойде. Днес вече съм на #валидол.

Ще пиша скоро и ще разкажа с подробности.

🌸

# 167
Да попитам, не знам дали е обсъждано, но някой има ли опит или отзиви с рокли и халки от този сватбен център : https://svatbencenter.bg/

# 168
Да попитам, не знам дали е обсъждано, но някой има ли опит или отзиви с рокли и халки от този сватбен център : https://svatbencenter.bg/

Цените на халките ми се сториха малко високи. Има хубави модели, но трябва да видите на място и да прецените. Относно роклите- мерих доста, но все нещо ми липсваше. Качеството става, вероятно по- скъпите са по- изпипани. Това беше първото място, където облякох булчинска рокля, но много ме пришпорваше консултантката и не успях да се почувствам комфортно. Излязох от магазина напрегната.

Flower, хубава сватба ви пожелавам!

# 169
  • София
Вълнувам се с вас като чета на кого му е минала сватбата вече, снимки показвате!
Флауър, дишай! Стискаме палци всичко да мине по план!

За Сватбения център, ние купихме от там едната халка и чашите, цените на тези неща са завишени и като обслужване не беше на ниво, чакахме много време да ни дойде ред за халките, а като ни дойде, пуснаха и друга двойка с нас и буквално искаха пръстена от пръста на приятеля ми. Не разбрах тогава защо ние чакахме сигурно 30 минути.
Роклите ми изглеждаха хубави и на значително по-ниски цени от други магазини, не съм мерила, защото не ми допада мястото за мерене, твърде много хора, всеки ходи нанякъде, няколко булки мерите, мъже ви гледат. Не е като в бутиците да се почувстваш специална.
Но пък, както писах, ние въпреки това си купихме неща от тях, защото ни харесаха, а това ни беше най-важното. Така че, ако човек е и с по-ограничен бюджет, си заслужава да се посети и за рокля. За препоръчване да не е уикенд.

# 170
Ще бъде дълъг пост!
Нашият ден мина вчера и беше повече от прекрасно! Ресторанта ,роклята,меню,цветя,водещата за изнесения ритуал, DJ, фотограф, видео оператор.. Няма нито едно отрицателно нещо,което да мога да посоча ! Да,тръгнахме по-късно от вкъщи и фотосесията ни не беше в Ботаническата градина,както беше по план, но отскочихме до близкия парк след като имахме first look. Запечатахме всеки момент!
Сега подробно:
Моята рокля е от Сватбения център. Това беше е първият магазин ,в който отидох.
Моята рокля беше първата ,която облякох! Премерих още няколко за да съм сигурна,че не от еуфория съм се влюбила в нея. Консултантката - Илияна - беше чудесна и наистина се чувствах специална, а не като поредният клиент.
Роклята се забави с няколко дни неочаквано защото съвпадна с обявяването на извънредното положение,затваряне на граници и т.н. ,но все пак нищо фрапиращо! Поръчах и капарирах в края на Януари,в края на Март дойде, а в средата на Април беше готова след последните корекции. Тях не съм заплащала допълнително. Цената на роклята е 810 лв.
Фотограф - Надежда Александрова! Невероятна просто! Внасяше спокойствие, беше много позитивна и съм убедена,че снимките ни ще са прекрасни!
Видео оператор - буквално две седмици преди сватбата попаднахме на Стимани Вижън, след два разговора вече имахме уговорка и платено капаро. Маги и Надежда се сработиха много лесно и мога да кажа,че заснемането беше ненатрапчиво, но успя да улови всичко. Много мило момиче,което още с идването в ресторанта влезе бързо в обстановката, следеше мероприятието и се държеше професионално и приятелски едновременно.
Ресторант - Principi Di Piemonte- тук вече думите няма да ми стигнат... Ангел ,който е управител, се погрижи за толкова много неща. Менюто беше вкусно,а тортата ( включена в куверта и тяхно производство) беше с вкус йогурт и боровинки и украсена лично от него. Получихме много похвали за нея!
Персоналът сновеше, храната сервирана в точният момент и раздигаха празните чинии и бутилки на момента ( работила съм в ресторант и такива неща ми правят впечатление). По време на приемането на поздрави поемаха букетите от ръцете ми и нямаше чудене къде да оставя единият за да получа следващият. Отлично обслужване, усмихнати и отзивчиви!
Украсата също е тяхна,заплатихме за калъфи и панделки. Цветята - отново само избрахме, а Ангел и екипа му поръчаха и декорираха.
DJ Злати Петров - избрахме по препоръка на Ангел. Искахме човек, който вече е озвучавал ресторанта, сработил се е с екипа там и така да си подсигурим купона. Води сватбата отлично, гостите бяха в добро настроение през цялото време и изпълни всичките ни заръки относно ритуали и песни.
Водеща за изнесения ритуал беше Сибила Попова. Толкова нежна церемония и мили думи беше подготвила... Беше по-красиво от гражданския ни брак. Емоцията завладя и гостите,и нас. Беше подготвила и "удостоверение" , което подписахме пред гостите. По никакъв начин не се усещаше като нещо фиктивно.
Грима ми беше направен от Боряна Стефанова. Още на пробният разбра какво искам и как. Вчера гримира шаферките ми и мен . И трите изглеждахме отлично,а грима не мръдна!
И последно - прическата - направиха ми я в салон Рушел. Часа ми беше в 8 ,в 9 бях готова. Погрижиха се гребенчето в косата да не мръдне ,а ретро къдриците ми още стоят!
Благодарна съм на всички,които бяха част от нашият така дългоочакван ден и не съжалявам нито за нервите,нито за парите,нито за усилията, които вложихме!
Пожелавам от сърце на всички бъдещи младоженци ден изпълнен с любов и да имат мечтаната сватба !

# 171
Честито Flower i wedding2020!!!!
Ще чакаме снимки .Щастлив семеен живот и на двете.Като ви чета,и ме обзема отново онова приятно усещане,което изпитвах преди месец...Помня как не спах нощта преди сватбата,а цялата седмица не знаех къде се намирах 😁И успех на останалите булки,на които им идва реда тези дни...
При нас хубавото е,че скоро пак ще мога да и се порадвам на роклята ❤защото ни предстои следсватбената сесия.Не мога да и се нарадвам на роклята,не знам вие как сте в това отношение 🤗

# 172
Честито Flower i wedding2020!!!!
Ще чакаме снимки .Щастлив семеен живот и на двете.Като ви чета,и ме обзема отново онова приятно усещане,което изпитвах преди месец...Помня как не спах нощта преди сватбата,а цялата седмица не знаех къде се намирах 😁И успех на останалите булки,на които им идва реда тези дни...
При нас хубавото е,че скоро пак ще мога да и се порадвам на роклята ❤защото ни предстои следсватбената сесия.Не мога да и се нарадвам на роклята,не знам вие как сте в това отношение 🤗

Моята рокля стоя закачена на вратата на гардероба 1 месец и си я гледах и пипах Joy Не исках да я прибирам..

# 173
  • Пловдив
Изобщо не съветвам да губите време в Асеновград.Рокли много,но класна рокля като тази на картинката няма да намерите.Дъщеря ми не хареса нищо,аз също,но на нас ни е близо.Няма да стане със шиене-плата е много важен.Подобни рокли дъщеря ми мери в Арети,в Принцес бутик и в други магазини в София.При Борисова също има добри попадения.
За сега дъщеря ми се е спряла на тази рокля,но понеже е рано за поръчка ще изчака до Коледа и пак ще направи обиколка.
http://princess-fashion.eu/san-patrick/

Имате ли идея как вървят цените на тези, доста ми допаднаха? Simple Smile
Навсякъде където бяхме обслужването беше на ниво и с нужното внимание.Колкото рокли искахме толкова премери дъщеря ми.Дори и такива за които казваше,че не са нейните ,но иска да види как стоят.Нямаше фасони,нямаше убеждения.Сравнявам с бутика на Радичев в Асеновград.Първо се опитаха да ни убедят ,че е рано да мерим рокли.Второ - задължително трябвали подплънки на бюста,които дъщеря ми не иска.Трето -пренебрежително отношение.Няколко пъти дъщеря ми се опита да им обясни,че не иска да прилича на фолк звезда и всичко да й е на показ,но никой не слушаше какво иска тя.Тотално съм разочарована от обслужването там.Цените в Радичев са около 1000-2000лв.
За бутиците в София-Принцес бутик-зависи от марката -от 1800 до 4000лв.Арети 1500-2500 лв. Всичко зависи от модела и дизайнера.
Другото ,което ме впечатли в софийските бутици,е че всички я съветваха да премери в Лондон модели ,които те нямат и те могат да й ги поръчат.Просто цените тук са по-ниски.Никой не я пресираше с мнение,ако то не е поискано и никой не я убеждаваше какво трябва да избере.

# 174
Здравейте, булчета.
Може ли да ми помогнете, за подписването ни на плажа, ще ни трябва и арка и ритуална масичка.
Може ли да ми препоръчате агенция от Созопол и Бургас такава, ит която сте доволни.
Също вариант под наем на арка и масичка ни устройва.
Няма да имаме сватбено тържество, отказахме се. Само ще сключим граждански брак и ще се почерпим в ресторант с родителите и свидетелите ни.
Всякакви идеи и предложения биха ми били полезни.

# 175
Аз искам препоръка за добър фризъор в София. Вие при кого си правихте сватбените прически, и не само - междудругото си търся фризъор за подстригване и сешоари... Всеки път ги сменям и не съм попаднала на някой от койтот да съм доволна и да си ходя редовно Sad
И горе-долу да кажете каква сума пари си отделяте за прическа

# 176
  • София
Невинаги фризьорите, които подстригват добре стават и за сватбени прически, освен ако, не искаш пусната коса,де, но за кок си трябва някой, който умее, за да си сигурна, че ще остане цяла вечер и че няма да стърчи.
Аз за прическа се доверих на салон, който е специализиран в прическите, сплитане, плитки и тн. Мина ми само пробната, но спах с нея и на следващия ден беше добре като добавих 2-3 фиби, не ми я пръска с лак почти, за сватбата ще ми я. Правих си я в Шеймлес в Изток, пробна 30 лв, в деня за мен 80 лв май беше, за майка ми 50 лв, с идването на адрес са това цените, в салона е по-евтино. За боядисване и подстригване не знам как са, по-скоро за прически.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 18:59 от Niya-

# 177
Аз искам препоръка за добър фризъор в София. Вие при кого си правихте сватбените прически, и не само - междудругото си търся фризъор за подстригване и сешоари... Всеки път ги сменям и не съм попаднала на някой от койтот да съм доволна и да си ходя редовно Sad
И горе-долу да кажете каква сума пари си отделяте за прическа

Напълно съгласна съм с Niya.
Аз ходих при Ирена в Рушел,като пробната прическа беше в деня на подписване на гражданския брак.
Бях с пусната ,накъдрена коса,с гребенче над едното ухо. Пробната не помня колко беше ,а в деня на сватбата 35 лв.
Доволна съм от резултата, но не съм ходила за подстригване досега. Обмислям да й се доверя все пак защото и аз имам затруднения с намирането на добър фризьор.

# 178
  • Германия
За фризьор мога да препоръчам салон "Еолеон". Ходя при Коки (фризьора) от 12-годишна и съм много доволна. Сайтът е доста... дървен..., но човекът си разбира от работата. Правих си при него прическата за бала и тя не мръдна цял ден. За цени не мога да помогна, защото обикновено само се подстригвам при него.

# 179
  • София
Забравих да вмъкна и че ако имаш дълъг воал, над основната прическа и ще го държиш известно време, е хубаво да е при насочени в прическите фризьори, иначе рискуваш бързо да се разроши. Не е за подценяване търкането на плат, особено ако е двоен и дълъг.

Общи условия

Активация на акаунт