Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 203
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
hintt ние бяхме наели сватбена агенция "Аз и Ти" и имахме чудесен опит с тях като отношение, работа и вкус към украсата. Също сравнявайки цените им спрямо останалите оферти, които бяхме получили за Бургас, смея да кажа, че са по-достъпни. Най-добре е да говорите директно за вашата конкретна идея. 

Ако има нужда, мога да пратя техен контакт.

# 181
Интересувам се как стоят нещата със сватбените агенции и имам някои въпроси Thinking Ще се свържа с няколко агенции, които съм избрала, но всякакъв опит би ми бил полезен.

- Освен украсата, могат ли да ми осигурят маси, столове и прибори, различни от тези, които са налични на локацията?
- А други дреболии от сорта на покривки, свещи, менюта, подаръчета и т.н.?
- Могат ли да съдействат с намиране на музикални/танцови изпълнители, заря и всякакви допълнителни щуротии?
- Следят ли за изпълнението на програмата и координацията на всички подизпълнители или се занимават само с украсата?
- Те ли осигуряват цветята, ако мястото е далеч от града, в който работят или отделен флорист?
- Ако искам всичко да е в един стил, те ли изработват и поканите?

Предполагам, че всяка агенция предлага различни неща, но ще се радвам да чуя опит и колко ви е излязло цялото това удоволствие Two Hearts

# 182
  • Wonderland
Интересувам се как стоят нещата със сватбените агенции и имам някои въпроси Thinking Ще се свържа с няколко агенции, които съм избрала, но всякакъв опит би ми бил полезен.

- Освен украсата, могат ли да ми осигурят маси, столове и прибори, различни от тези, които са налични на локацията?
- А други дреболии от сорта на покривки, свещи, менюта, подаръчета и т.н.?
- Могат ли да съдействат с намиране на музикални/танцови изпълнители, заря и всякакви допълнителни щуротии?
- Следят ли за изпълнението на програмата и координацията на всички подизпълнители или се занимават само с украсата?
- Те ли осигуряват цветята, ако мястото е далеч от града, в който работят или отделен флорист?
- Ако искам всичко да е в един стил, те ли изработват и поканите?

Предполагам, че всяка агенция предлага различни неща, но ще се радвам да чуя опит и колко ви е излязло цялото това удоволствие Two Hearts

Мисля, че могат да направят всяко от посочените неща, в крайна сметка това им е работата. Simple Smile Повечето агенции в сайтовете си посочват с какво точно около сватбата могат да се заемат - напр. ето от сайта на Диаманти: https://agency-diamanti.com/услуги/ - виж "контрол над цялата сватба". Т.е. наистина най-добре се обърни към конкретни агенции, защото ти гарантирам, че от агенция до агенция цените варират в космически стойности.. Grinning

# 183
  • София
Всичко могат да ви направят, но ще ви излезе много по-скъпо. Специално пък те да ти търсят музиканти ми се струва излишно, но всеки си преценява за какво да плаща. Само трябва да си изберете от по-големите, че другите нямат такива познания и не разполагат с толкова неща. Аз от голяма агенция обаче само за цветята и покривките получих оферта 5000 лв, а за всичко това с координация, ще е доста повече.

# 184
Здравейте момичета👰

Качвам няколко снимки на бързо, че сме на почивка #меднидни 😄. Ще пиша по- късно да разкажа.

🌸

# 185
Flower , прекрасни сте !!
Очаквам разказа ти 🤗

# 186
Flower 🌸 прекрасни сте! Изкарайте си невероятно на медените дни, а после ще разказваш подробно!

# 187
  • Wonderland
Момичета, имате ли опит с поставяне на екстеншъни под наем? Има ли такова нещо или съм живяла в заблуда Grinning
Изобщо не ми беше хрумвало, че може да го няма като опция в салона, които съм харесала, а няма абсолютно никакъв смисъл да купувам нещо, което няма да нося... Grinning
#КаквиНещаСиМисля11МесецаПредиСватбата

Цвете, с теб освен един и същ DJ & място като гледам и една рокля сме гледали Grinning

# 188
Flower честито! Flowers Sunflower Бъдете винаги така влюбени и щастливи!

# 189
  • София
Флауър, страхотни сте!

А аз направо ще се побъркам нищо не върви по план, всеки за нещо ме е забравил, подаръците за моминското, бутониерите със закъснение, една картина и това само за последните 24 часа. Отделно майка ми сега съобщи, че имала още 4ма гости, сватбата е след 10 дни, маси няма.
Много се изнервям и за бижутата, всеки ми казва различно, не харесват, каквото аз избера и ставам несигурна и се отказвам и вече ми писна. Аз също не мога да преценя кои ще стоят добре на роклята. Още толкова неща не са свършени.

# 190
Флауър, страхотни сте!

А аз направо ще се побъркам нищо не върви по план, всеки за нещо ме е забравил, подаръците за моминското, бутониерите със закъснение, една картина и това само за последните 24 часа. Отделно майка ми сега съобщи, че имала още 4ма гости, сватбата е след 10 дни, маси няма.
Много се изнервям и за бижутата, всеки ми казва различно, не харесват, каквото аз избера и ставам несигурна и се отказвам и вече ми писна. Аз също не мога да преценя кои ще стоят добре на роклята. Още толкова неща не са свършени.

Последните дни са най-изнервящи!
Едната ми баба реши да ме пита дали имам свободно място ДВА ДНИ преди сватбата... 🤦🏻‍♀️ Директно й отказах.
Ако ти трябва помощ,мнение пиши ми лично. Ние вече сме на морето и имам предостатъчно време 😊

# 191
Аз не мога да разбера какви са тия допълнителни гости дни преди сватбата. А уж списъкът първо се прави.
Аз цяла седмица ще съм на експедиция по магазините за рокли. Надяеам се до крав на месеца да съм решила вече и да поръчвам, защото вече ми се вие свят от сватбени рокли.
Поканите за шаферките пристигнаха.
Поръчах си един воал от Али Експрес и пристигна толкова бързо, че трябваше ММ да ходи да го взима. Той пък го отворил и ме пита после това перде какво е... Поръчах си и тюлена пола с шлейф, за да си тренираме сватбения танц.
Искам да пускаме вече и поканите лека полека да се печатат, обаче не можем да си напаснем програмата за деня.... Абе ужас направо. Искам вече да идва януари и вече сериозно да задвижваме нещата.

# 192
  • София
#wedding2020, благодаря много за предложението. Все неща са, които сама трябва да свърша или и с младоженеца, но напрежението е върху мен, докато стигне до него аз обикновено съм измислила някакво решение.

Това с полата с шлейф е много полезно, аз се чудех как да тренирам, но време нямам, а задачите са стотици и абсолютно нищо не е по план. Боли ме много и крак от началото на месеца, имаха свободен час днес, забравила съм си да си платя здравните осигуровки, явно съм се отнесна нещо с този коноравирус, но си беше неприятно усещане като ме върнаха така. Платих си ги веднага, ама докато се отразят и запиша нов час... ще отида на частно някъде. Още една задача сега това да търся кой може спешно да ме приеме. Няма да мога да съм на токчета на сватбата така.

А харесах си и обеци днес, липсваше им камъче. Едно нещо няма, което да не са ме забравили или да е наред последните дни. Всичко, което бях отметнала като готово, се оказа, че не е.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 17:17 от Niya-

# 193
Здравейте,момичета! Чета ви постоянно, макар да не пиша. Моята сватба трябваше да се случи на 20.06. / и можеше/, но за съжаление я отменихме още по Великден.
Новата ни дата е 31.10. и трябва да подновяваме подготовка, с доста неща сме готови, но съм притеснена да не наложат някакви мерки отново. Много гадно ми убиха емоцията през пролетта и сега си ме е страх, чакала съм ужасно дълго този ден и преди пандемията...Кои от Вас са със сватби от средата на Октомври нататък ? Докъде сте с подготовката , какво ви казват от хотелите и ресторантите? Дали ще има пак някакви ограничения / да, знам, че никой не знае със сигурност/ Simple Smile)

P.S. Страхотни булки видях тук по снимките, желая на всички мечтаната сватба Simple Smile

# 194
hintt ние бяхме наели сватбена агенция "Аз и Ти" и имахме чудесен опит с тях като отношение, работа и вкус към украсата. Също сравнявайки цените им спрямо останалите оферти, които бяхме получили за Бургас, смея да кажа, че са по-достъпни. Най-добре е да говорите директно за вашата конкретна идея. 

Ако има нужда, мога да пратя техен контакт.

Много ти благодарен!
Ще разгледам, ако имат сайт и може да се свържа с тях.

Общи условия

Активация на акаунт