Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 219
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте искам да ви споделя за една сватбена водеща , която се представя и за ДЖ демек 2 в1 на име Таня Михайлова за да не съжалявате както нас. Сватбите са напълно еднотипни нищо не се различава от сватба до сватба може би само това че младоженците може да харесват различен стил музика. Жената лъже и се представя за женена а всъщност е изгонена от къщатата си защото е хваната от мъжа си в изневяра. Харесвала млади момчета дори няколко дена след сватбата ни писа на мъжа ми да пиели кафе. Съжалявам за избора си от най хубавия празник в живота стана един от най черните ми дни за които не искам да се сещам , но случило се трябва да продължим напред. Жената се представя за 43 годишна , а всъщност е на 50 това са дребни на вид лъжи ,но когато един човек те лъже за нещо дребно то какво остава за едрото не се доверявайте да не съжалявате и вие като нас и конкретно като мен че избрах точно тази жена за най важния ден в живота ми! Споделям ви всичко това за да не се опарите и да не развалите празника си! Жената е от Стара Загора , но обикаля из цяла България! Номера и 00359889115226 Таня Михайлова! Бъдете здрави и не разваляйте празника си има доста по млади и кадърни ДЖ и сватбени водещи който знаят и езици и когато ги помолите за някоя Английска песен тя ви казва намери си е. Нещо като Бойко Борисов когато трябва да говори в Европейския парламент което е доста смешно за жена ,защото все пак ние не сме отишли там да си търсим песните който искаме да слушаме! Всичко добро ви желая и не правете нашата грешка , разбира се ако не искате да си развалите сватбата🙂

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 03:02 от Elena Veleva

# 196
  • Пловдив
Здравейте на всички бъдещи булки, както и на тези на които вече са минали щастливите събития. Нашият сватбен ден мина и то като един миг, мога да кажа че беше прекрасно, със сигурност не беше съвършено, но много хубаво. Вслушах се в съвета на една приятелка, която каза че дори и да има някои неща не по план,трябва да изживееш деня си. Гостите се забавляваха, като за мен това беше най-важното, както и естествено и нашите емоции. Сватбата беше в Пловдив, избрахме хотел Империал, като те се отнесоха безкрайно професионално, отговорник за нашата сватба бе Яна, която направи всичко възможно нещата да са по план. Отнесоха се коректно, обслужването бе на ниво, успяха да овладеят и непредвидените ситуации. Менюто също бе супер, въпреки че не ми остана време да ям почти нищо, поради желанието да се забавляваме и да обърнем внимание на всички.
В нашия специален ден фотографът, който избрахме също бе невероятен - Иван Бенин, давам препоръка с две ръце, направи всичко възможно да предразположи мъжа ми, както и всички останали, с невероятно чувство за хумор и търпение, както и идеи. Благодарна съм и на бутик за цветя Мишел, който направи чудесната украса и се отнесе безкрайно професионално. Не мога и да не похваля водещият, който ни е освен всичко и приятел и вдигна настроението.
Естествено сватбата не мина без  изненади - имаше хора, които в последния момент не дойдоха, но наместихме кувертите, така че беше идеално, избраният DJ бе разочарование  лично за мен, въпреки че гостите не забелязаха и дори на доста от тях хареса. Нещата, които не бяха както го очаквахме не повлияаха на преживяването.
Беше прекрасно изживяване благодорение на приятелите, близките, шаферките и кумовете бяха до нас във всеки един миг и ни помагаха да изживеем деня си. Всички наши приятели, които дойдоха се забавлянаха и ни караха да се усмихваме, допринесоха за невероятния ден.  Грим, прическа и нокти също бяха невероятни и имах късмет да попадна на страхотни професионалисти!
Изнесеният ритуал, въпреки жаркото пловдивско слънце бе чудесен, противно на отношението на дамата при приема на документите. Служителките, които водиха ритуала бяха професионалистки и се справиха страхотно!
Това е от мен, извинявам се за дългия пост и пожелавам на бъдещите булки вълшебен ден като нашия! Flower приказна си, много се радвам, че твоят ден е бил така прекрасен!

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 16:24 от alice_ in_ wonderland1

# 197
Честито на всички! Личи си, че дори и с непредвидени ситуации, сватбите са се получили идеално и изпипани до последния детайл.
Моята организация също приключи, от което съм много доволна. Вече сме на етап меден месец, вие какви планове имате, имам оферти от няколко агенции, цените почти не са мръднали спрямо минали години, което е странно ...
Оставям този линк за събитие за булки, малко късно ми дойде на мен, но може на някое момиче за 2021 да свърши работа -  https://www.facebook.com/events/3394535733925377/

# 198
  • София
Алис, честито и на теб! Малко тъжно ти звучи постът, а сякаш само от диджея не си била съвсем доволна. Щом хората са се забавлявали, супер. С времето се надявам и това да забравиш и да останат само положителните спомени!
А какво не ти хареса в диджея, нашата сватба е другата седмица, ако трябва да внимавам за нещо?

Днес си взех роклята след корекции, страхотна е. Почувствах се много добре с нея. Утре ми е моминското, три дни, така че ще се отпусна и ще забравя малко за проблемите.

Аз за нашия меден месец съм писала, трябваше да е май тази година, но го отложихме максимално, колкото ни позволиха за февруари догодина. Обаче е много под въпрос, трябва да е 3 седмици, Маями и Кариби, круиз, но засега не са разрешили корабите там и да разрешат може да не сме в позволения списък. Много ни се пътува обаче.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 16:33 от Niya-

# 199
  • Пловдив
Не съм искала да звучи тъжно, напротив, доволна съм от почти всичко, може би постът звучи тъжно , защото събитието приключи бързо. Невероятна емоция бе за мен и съм щастлива от нашата сбъдната приказка!  Понякога, чакайки нещо толкова много, после когато приключи, има едно странно чувство, не мога да го опиша дори. Благодаря на всички за милите думи!

# 200
Не съм искала да звучи тъжно, напротив, доволна съм от почти всичко, може би постът звучи тъжно , защото събитието приключи бързо. Невероятна емоция бе за мен и съм щастлива от нашата сбъдната приказка!  Понякога, чакайки нещо толкова много, после когато приключи, има едно странно чувство, не мога да го опиша дори. Благодаря на всички за милите думи!

Честито Алис! Странното чувство май всички го изпитваме- сватбата минава толкова бързо. На другия ден се чувствах все едно съм малко дете и някой ми е дръпнал лъжицата с мед от устата (поне аз така си го описвам) Joy Може би чувство за празнота, не знам и аз какво точно. Важното е на деня да се забавляваме, да се отпуснем и всичко да е наред доколкото може, че втори път (дай Боже) няма да има Grinning

# 201
  • София
Дааа и аз това си мисля, сега ми е изнервено като не минават по план нещата, но пък не искам и да идва, после ще мине. Ще си готвя медения месец, ама ако не стане той.

Само да не вземат да спрат нещо сватбите, с тези случаи в училищата почнах да се притеснявам, но ми се струва, че ще удържат положението и няма да ни я отменят повторно, вече става реално.

# 202
Не съм искала да звучи тъжно, напротив, доволна съм от почти всичко, може би постът звучи тъжно , защото събитието приключи бързо. Невероятна емоция бе за мен и съм щастлива от нашата сбъдната приказка!  Понякога, чакайки нещо толкова много, после когато приключи, има едно странно чувство, не мога да го опиша дори. Благодаря на всички за милите думи!

Ако мога да попитам,кой ви е бил диджея?

# 203
  • Бг
Аз за нашия меден месец съм писала, трябваше да е май тази година, но го отложихме максимално, колкото ни позволиха за февруари догодина. Обаче е много под въпрос, трябва да е 3 седмици, Маями и Кариби, круиз, но засега не са разрешили корабите там и да разрешат може да не сме в позволения списък. Много ни се пътува обаче.

Ния, супер е дестинацията. Миналата година бях точно на криуз Маями-Кариби. Искрено ти желая да се осъществи, и да съберете незабравими спомени.

# 204
Здравейте, страхотни сте! Чета ви с огромно удоволствие. Избрали сме дата за сватбата 05.05.21, и се опитвам да намеря мнения за Валентина Касъл в Огняново, Bedouin Forest Residence и Утопия Форест Парк Росенец.  Моля Ви за мнения Simple Smile

# 205
Утопия Форест ходихме да го видим преди няколко седмици. Много приятно място, но като гледам темповете им на развитие, няма да имат много време за сватби.
Там е подходящо за по-малки сватби, до към 50 човека примерно. Коментирахме с мениджъра им и той каза, че до тогавашния момент са имали само една сватба, било станало много хубаво, но имай едно на ум, че не са се специализирали още в тази насока. Също така спрямо разговорът, който водихме, малко повече се водят от това откъде ще имат повече печалба, отколкото емоциите на хората, но това е лично впечатление.
Гледахме и Бедуин, но някак не ни запали и не мога да дам много инфо.
Сега има някакво ново място Hills изглежда много яко и ако не бяхме букнали нашето вече, сигурно щяхме да сме там.

# 206
  • Пловдив

Сега има някакво ново място Hills изглежда много яко и ако не бяхме букнали нашето вече, сигурно щяхме да сме там.

В Перущица ли ?

# 207
Ако е в Перущица, Ивелина от FriChic се омъжи там миналата година. В инстаграма й има много снимки, може да разгледате.

# 208
  • Пловдив
Дъщеря ми резервира там.За голяма сватба е идеално.Много добра организация видяхме,имат доста опит.

# 209
  • Пловдив
Била съм на сватба там, не останах впечатлена.

Общи условия

Активация на акаунт