Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 243
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Била съм на сватба там, не останах впечатлена.
Възможно е,но за съжаление те нямат алтернатива в Пловдив.Малко места събират 120 човека.Дъщеря ми категорично не иска да чуе за залите по хотелите.За две седмици обиколихме район над 100 км - е нищо по-подходящо не видяхме.За мен е странно да се ожениш на шатра в бирария,още повече, че в Англия пак ще са на шатра,но поне ние нищо друго не харесахме.Бяхме в Копса,Яев,Мидалидаре,Юстина,Пълдин ,Св Георги, Мавруда,ресторантите на Гребната,стигнахме и до Смолянските езера.Наистина съм потресена от отношението на някой от ресторантите.За менютата също мога много да говоря-много от тях приличат на РСВ-пълна трагедия.
Та тук сигурно има подводни камъни,но поне представянето им беше на високо ниво,точност и добра организация видяхме.Иначе имам 2 познати булки от миналата година правили там сватба -доволни са.Все пак сватбата не е само мястото.На Вас какво не Ви допадна?Ако може ние да го избегнем

# 211
  • Пловдив
Не ми допадна, че си е точно поляна. Може и младоженците, на чиято сватба бяхме там, да са целели това. Дълги маси, без особена възможност да говориш с по-далечно седналите хора. Без обособен дансинг. Танцуваш на тревата. Малко по хипи, отколкото моите виждания.
Тъй като сме били на сватба и в Hills, и в Мавруда, за нас избрахме Мавруда. Беше страхотно. Толкова бързо мина, искам пак 😁

# 212
  • Пловдив
Шатрята е за 240 човека,ако са 120 половината е дансинг.А на моите познати масите баха по 10 и 12 човека ,не са били като пейки наредени.Мавруда ни отказа с гледката наоколо,както и липса на място ако завали.Градината им е хубава,но не искаме да рискуваме ако завали.Вариант за наемане има,но все пак организиламе 2 сватби и гледаме да сведем допълнителната организация до минимум.

# 213

Сега има някакво ново място Hills изглежда много яко и ако не бяхме букнали нашето вече, сигурно щяхме да сме там.

В Перущица ли ?

Сега погледнах, да там е.
Пак споменавам, не сме го посещавали, но имам добри отзиви от там.
А и когато разполагаш с толкова място, идеи и тяхното изпълнение са безкрай.
Дълги продулговати маси, кръгли с обособен дансинг, различни ъгли за “почивка” или нещо друго.
Само време да имаш за пинтерест и финанси разбира се, че са обирджии на повечето места😂

# 214
  • Пловдив
Явно условията са различни, според вкуса и предпочитанията на младоженците. На сватбата, на която бяхме, шатри нямаше, а само разпръснати дълги маси с пейки.
Предполагах, че винаги така процедират, но съм грешала. Ще потърся повече снимки, стана ми интересно. Сигурна съм, че ще организирате чудесна сватба Simple Smile
Да, с Мавруда е риск. Но някакси знаех, че искам там да се оженим. Времето беше с нас и дори не съм се замисляла за вариант дъжд.

# 215
Здравейте момичета 👰

Започвам да разказвам дано не стане много дълго.

Спах в апартамента на нашите, а те в друг, за да сме разделени предната вечер. Беше страшно напрежение два дни преди сватбата. Карахме се, крещяхме си, обичахме се, биехме се и беше много интересно. 😄 Заспах като куче изморена деня преди сватбата. Отслабнах с 3 килограма седмица преди 12.09. От нерви предполагам станах 48кг. Върнах си ги много бързо. 😄
На сутринта станах измих си се оправих се облякох се подредих си парфюма и бижутата, за да може дори да закъснея както и стана да има какво да снима фотографа. Отидох на прическа в Галерията при Вили. Момичето е страхотна. Ще пиша и цени за всичко, за да мога да помогна на бъдещи булки. Прическата и пробната заедно ми излязоха 150лв. Закъснях, баща ми дойде да ме вземе. Тичах към вкъщи, а там ме чакат фотограф- Жоро Манолов и гримьор Десислава Йорданова и момчето за видеото Виктор Костов. Каквото и да кажа за тях е малко . Професионалисти. Само ми казваха спокойно, спокойно, дишай. Аз много мразя да закъснявам и бях много сърдита булка в първите 2 часа. 😄
Дойдоха да ме вземат, бях се скрила в гардероба, ще сложа снимка. Тумба- лумба музика,гайдари и тъпан. Слязохме с баща ми под ръка. Ритнах менчето, щях да убия гостите. Танцувахме хоро. Отидохме на църквата и както по -филмите така и при нас кума забрави халките. Един приятел се върна, че беше с мотор, та по- бързо. Мина църквата, кумата щеше да припадне. Ходихме на БНБ да се снимаме, защото Враня беше затворено. Нямам търпение да видя снимките. Жоро Манолов невероятен. За всяка нова булка, която чете този пост. Заслужава си всяка стотинка този човек. Невероятен е, супер много се смяхме, умирахме за вода човека тича да ни купува. Върнахме се и имахме изнесен ритуал. Евгения Стоянова, уникална тази жена е на 60г. Никога не може да и ги даде човек. Толкова дива, толкова енергична жена. Красив изнесен ритуал. Слизах с баща ми под ръка, като Пепеляшка по червен килим.
Влязохме вече за вечерята. Страшен резил с менчето 10 пъти го ритах и не се шегувам 10 пъти хора, 10 !!! 😄😄😄 Страшен смях падна на мой гръб. DJ Besti - този човек знае как се прави купон 100% ние не седнахме. Страшно парти беше. Най - добрата част от вечерта беше изненадата от майка ми. Гъмзата и негата група. Плаках като малко дете на земята. Всеки, който ме познава знае, че обожавам Слави Трифонов и Гъмзата и Ку-Ку бенд и знаеха, че ми е мечта да ми свирят на сватбата. Полудяхме всички не само аз. Благодаря, мамо! ❤ Няколко дни преди сватбата платихме на DJ Besti за осветление и пушек. Ей, хора добре, че го платихме това нещо. Промени залата и обстановката тотааааално. Много красиво, абе като в мечтите ми. Абсолютно всичко си заслужаваше. За нищо не съжалявам. Благодарна съм на всеки един професионалист, който наехме свършиха си работата по- добре от очакваното. Украсата беше  много красива. В последния момент сменяхме някакви неща. Благодаря на Emotion Wedding - специално на Таня, че  година и половина тази жена ми слушаше глупостите и мрънканиците и че украсата беше толкова красива. Та, така на всяка следваща булка пожелавам много щастлив сватбен ден нерви и да е както са си мечтали и щастлив семеен живот.

БЛАГОДАРНОСТИ НА :
Жоро Манолов - фотограф
Евгения Стоянова - водеща
Мирослав Ангелов - DJ Besti
Виктор Костов - видео
Таня Карабелова - Emotion wedding - украса
Резиденция Тера
Gumzata Brass show - изненада

❤❤❤

П.С. : Ако някоя бъдеща булка има нужда от информация пишете.
Абе пак стана много дълго. 😄🤷🏻♀

🌸
Качвам още снимки, че не стана наведнъж.

Скрит текст:

Спирам, че ви писна да ме гледате сигурно 😄. Като получа снимки от Жоро Манолов ще постна пак нещо, че много хубаво беше. 😘

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 14:38 от AnMary

# 216
  • UK
Flower, много красива рокля, прекрасна сватба! Страхотни снимки от всички, честито и много, много любов и щастие! Revolving Hearts

Аз не съм писала в последните 2-3 месеца, но то и нямаше какво да се пише- преместихме си датата за догодина лятото живот и здраве, ние сме в чужбина и за нашата ситуация беше единственото възможно решение. Имаме запазени място (Мавруда до Пловдив), църква, граждански ритуал, който ще е в Стария град, диджей и фотограф, които просто изместихме за догодина, имам и рокля още от февруари  (бая ще престои в бутика Disappointed), която купих тук от Англия. В последно време започвам все повече да подновявам организацията малко по малко, така че ще съм и по-активна в темата. Исках да ви попитам за препоръки, най-вече от момичетата със сватби в Пловдив:

- Може ли да ми препоръчате добра водеща на сватбата? В нашия случай трябва да говори и сносен английски, защото младоженецът и половината гости са чужденци.

- Изнесеният ни ритуал ще бъде в Стария град, и много ми се иска, докато вървя към олтара, и в последствие след церемонията (ще има кратък коктейл и welcome drink) да наемем квартет за класическа музика- някоя от вас правила ли го е и имате ли препоръки?

Много ви благодаря предварително!

По-назад в темата се обсъждаше за кувертите за фотограф, диджей и тн- ние ги поемаме плюс парче торта за всеки.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 01:27 от Ava*

# 217
  • гр.София
Здравейте, момичета.
Мнаго се извинявам, че не съм активна, но нямам никакво време. Ние отложихме сватбата за догодина, понеже голяма част от гостите ни няма да могат да дойдат заради коронавируса, защото живеят в чужбина.
Вчера с младоженеца само подписахме. Бяхме само с кумовете и имахме фотограф.
И въпреки всичко беше много емоционален ден. Когато получа снимки от фотографа ще покажа. . Засега имам само малко от телефона

# 218
Здравей Flower,

Първо честито, Желая ви много семейно щастие. Simple Smile
Аз миналата седмица ангажирах Евгения Стоянова за нашата сватба, като тя също ми препоръча и агенция Emotion. Евгения и Миро вече сме ги виждали в тандем на няколко сватби и сме очаровани от начина, по който работят. Тъй като нямам впечатления от агенцията, би ли споделила дали оправдаха очакванията ти? Също в какъв диапазон струват услугите им (знам, че може да варира много спрямо желанията)?

Благодаря! Flowers Cherry Blossom

Скрит текст:
Здравейте момичета 👰

Спах в апартамента на нашите, а те в друг, за да сме разделени предната вечер. Беше страшно напрежение два дни преди сватбата. Карахме се, крещяхме си, обичахме се, биехме се и беше много интересно. 😄 Заспах като куче изморена деня преди сватбата. Отслабнах с 3 килограма седмица преди 12.09. От нерви предполагам станах 48кг. Върнах си ги много бързо. 😄
На сутринта станах измих си се оправих се облякох се подредих си парфюма и бижутата, за да може дори да закъснея както и стана да има какво да снима фотографа. Отидох на прическа в Галерията при Вили. Момичето е страхотна. Ще пиша и цени за всичко, за да мога да помогна на бъдещи булки. Прическата и пробната заедно ми излязоха 150лв. Закъснях, баща ми дойде да ме вземе. Тичах към вкъщи, а там ме чакат фотограф- Жоро Манолов и гримьор Десислава Йорданова и момчето за видеото Виктор Костов. Каквото и да кажа за тях е малко . Професионалисти. Само ми казваха спокойно, спокойно, дишай. Аз много мразя да закъснявам и бях много сърдита булка в първите 2 часа. 😄
Дойдоха да ме вземат, бях се скрила в гардероба, ще сложа снимка. Тумба- лумба музика,гайдари и тъпан. Слязохме с баща ми под ръка. Ритнах менчето, щях да убия гостите. Танцувахме хоро. Отидохме на църквата и както по -филмите така и при нас кума забрави халките. Един приятел се върна, че беше с мотор, та по- бързо. Мина църквата, кумата щеше да припадне. Ходихме на БНБ да се снимаме, защото Враня беше затворено. Нямам търпение да видя снимките. Жоро Манолов невероятен. За всяка нова булка, която чете този пост. Заслужава си всяка стотинка този човек. Невероятен е, супер много се смяхме, умирахме за вода човека тича да ни купува. Върнахме се и имахме изнесен ритуал. Евгения Стоянова, уникална тази жена е на 60г. Никога не може да и ги даде човек. Толкова дива, толкова енергична жена. Красив изнесен ритуал. Слизах с баща ми под ръка, като Пепеляшка по червен килим.
Влязохме вече за вечерята. Страшен резил с менчето 10 пъти го ритах и не се шегувам 10 пъти хора, 10 !!! 😄😄😄 Страшен смях падна на мой гръб. DJ Besti - този човек знае как се прави купон 100% ние не седнахме. Страшно парти беше. Най - добрата част от вечерта беше изненадата от майка ми. Гъмзата и негата група. Плаках като малко дете на земята. Всеки, който ме познава знае, че обожавам Слави Трифонов и Гъмзата и Ку-Ку бенд и знаеха, че ми е мечта да ми свирят на сватбата. Полудяхме всички не само аз. Благодаря, мамо! ❤ Няколко дни преди сватбата платихме на DJ Besti за осветление и пушек. Ей, хора добре, че го платихме това нещо. Промени залата и обстановката тотааааално. Много красиво, абе като в мечтите ми. Абсолютно всичко си заслужаваше. За нищо не съжалявам. Благодарна съм на всеки един професионалист, който наехме свършиха си работата по- добре от очакваното. Украсата беше  много красива. В последния момент сменяхме някакви неща. Благодаря на Emotion Wedding - специално на Таня, че  година и половина тази жена ми слушаше глупостите и мрънканиците и че украсата беше толкова красива. Та, така на всяка следваща булка пожелавам много щастлив сватбен ден нерви и да е както са си мечтали и щастлив семеен живот.

БЛАГОДАРНОСТИ НА :
Жоро Манолов - фотограф
Виктор Костов - видео
Резиденция Тера

❤❤❤

🌸

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 14:39 от AnMary

# 219
Скрит текст:
Здравей Flower,

Първо честито, Желая ви много семейно щастие. Simple Smile
Аз миналата седмица ангажирах Евгения Стоянова за нашата сватба, като тя също ми препоръча и агенция Emotion. Евгения и Миро вече сме ги виждали в тандем на няколко сватби и сме очаровани от начина, по който работят. Тъй като нямам впечатления от агенцията, би ли споделила дали оправдаха очакванията ти? Също в какъв диапазон струват услугите им (знам, че може да варира много спрямо желанията)?

Благодаря! Flowers Cherry Blossom

Здравейте момичета 👰

БЛАГОДАРНОСТИ НА :
Жоро Манолов - фотограф
Виктор Костов - видео
Резиденция Тера

❤❤❤

🌸

Здравей и Благодаря за милите думи.

Агенция Emotion оправда очакванията ми на сто процента. Пратих и доста снимки на Таня и и казах, че искам по изчистена визия на масите с бели рози и зеленини. Навън арката беше много красива. Имахме кутия за халките и за пари ръчно направени от нея. Имахме 11 маси с декорация от нея общо всичко излезе 2100лв . Помолих я в последния момент за бутониери и гривни от истински цветя, буквално вечерта преди сватбата и тях ми ги направи. Очарователна е страхотен човек и професионалист. Чувствам я супер близка. Тя не е от тези агенции, които просто искат да ти вземат парите и това е . Иска да ее всичко изпипано, и така както го искат младоженците.

Хубав ден 🌸

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 14:39 от AnMary

# 220
Здравейте сватбата ще ми е юни 2021 около Варна. Все още нищо не е планувано. Ще бъдем 15-20 човека . Моля да ми пише някой на лино  който има отзиви за агенция, също за ресторнат и хотел Бялата къща. Също някой да е правил изнесен ритуал на плажа? Благодаря ви!

# 221
  • София
Здравейте Simple Smile Надявам се да приемате нови бъдещи булки за споделяне на емоции и идеи Simple Smile Сгодена съм от месец и нещо, засега имаме само дата - 25 април 2021, кумове, ресторант  и това е Grinning Засега мисля да не правя нищо, евентуално към средата на октомври започвам да мисля за фото и лека полека и за другите детайли. Набелязала съм фотограф, но да видим. Чудя се колко по-рано трябва да идем да се запишем за граждански брак, искаме да е същия ден, когато е и купона. Само лично двамата ли трябва да се запишем, не може ли по тел. или само единият да иде?

# 222
Chloe честито! За граждански брак записванията започват от 1 октомври (ако сте от София). Може да ви запише само единия, но трябва да носи със себе си личните карти и на двамата. По едно време май записваха по телефона заради вируса, но сега не знам дали може.

# 223
  • София
Juicy Pigeon, благодаря Flowers Hibiscus

# 224
Chloe, добре дошла и от мен!
На кой фотограф си се спряла? Дата ти е в началото, но все пак в сватбения сезон, така че бих те посъветвала да го ангажира от сега, ако държиш на точно определен.

Общи условия

Активация на акаунт