Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 253
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Flower 🌸, много красива булка си била, желая ви семейно щастие! Heart
Нашата сватба ще бъде в Тера през май следващата година, вие имахте ли украса на зелените стени, които се намират в зоната за пушене? Също така какво избрахте като меню и доволни ли останахте?

# 241
Flower 🌸, много красива булка си била, желая ви семейно щастие! Heart
Нашата сватба ще бъде в Тера през май следващата година, вие имахте ли украса на зелените стени, които се намират в зоната за пушене? Също така какво избрахте като меню и доволни ли останахте?

Здравей,
Нямахме цветя, то тази стена дори не я забелязахме. От храната бяхме супер доволни. Всички гости казаха, че им е било много вкусно. Избрахме салата с краставици и домати, като цяло модерен прочит на шопска салата с крема сирене. Студените палачинки и свински котлет с картофено пюре и моркови. Ако имаш още въпроси питай.

Хубава вечер 🌸

# 242
  • гр.София
Момичета, снимките от фотографа са налице... дори и само подпис...без гости и тържество, мога да кажа, че това беше най-прекрасния ден... чакаме с нетърпение горямата сватба...

# 243
  • UK
Момичета, може ли някой да препоръча оркестър за извеждане на булка в Пловдив, който да не е Наздравица?
Много благодаря! Heartpulse

# 244
Вчера бяхме на среща с агенция и ни препоръчаха няколко DJ, защото, въпреки че вече имаме избран, имаме някакви колебания. И понеже знаете колко е тънък момента с DJ - единствения от професионалистите, които наемеш, чиято работа няма как да "видиш", имам нужда от мнения: DJ Хорхе, DJ Ivcho и DJ Радослав Йосифов - има ли някой, който вече ги е "изпитал"? Не искаме много дълги ритуали и речи, не искам лиготии и някакви нелепи подмятания, трябва ни някой премерено сериозен и готин DJ, който няма проблем да пуска каквато и да е музика (иначе лесно се обръщаме към Стоян).. хелп, плийс Heart

Здравейте!
И аз имам нужда от мнения за DJ-и. Това е единствената част от сватбата, за която нямам никаква идея. Нямам наблюдения за нито един DJ и затова ще съм много благодарна да изкажете дори да не са за цитираните DJ-и. Случайно във фейсбук попаднах и на DjNiki Nikolov. Някакви мнения?

# 245
Здравейте, дами!
Честито на всички от вас, които вече са госпожи! Специално за Flower, на която искрено съчувствах за отрицателните емоции в месеците преди това.
Нашият сватбен ден мина на 11.09. Беше предшестван от лоши новини, абсолютно и леко плашещо спокойствие от моя страна и един притеснен и развълнуван младоженец.
Сватбата беше невероятна, всичко мина по план и беше по-перфектно, отколкото мога да ви опиша. Нямаше изненади, нямаше неуредици, а един слънчев, щастлив ден, изпълнен с широки усмивки, трепет, вълнение и много радостни сълзи. Изнесеният ни ритуал беше страхотен - водеше го длъжностното лице, но ние го разчупихме с разни наши неща. Разменихме си обети и страшно се радвам, че се престрашихме, защото беше още по-емоционално. Обръщението ни към гостите също се получи много добре, макар да беше пълна импровизация.
Много голяма част от нашия идеален ден дължим на моите приятелки и шаферки, които бяха неотлъчно до мен и откликващи на всяка задача и молба, с готовност да помогнат за всяка дреболия. Онзи ден обсъждахме сватбата със зълва ми и тя, безкрайно възхитена, отбеляза, че приятелките ми ме разбират само по погледа. И макар във всички приятелства да има и дразги, и ядосване понякога, трябва да кажа, че ако не бяха те, щях да имам чудесен сватбен ден, но тяхната безценна помощ и подкрепа го направиха перфектен.
Малко по темата за екипите:
Фотографи: Ники и Мария Митеви - вече съм ги споменавала, каквото и да кажа ще е малко. Професионализъм, чувство за хумор, постоянно присъствие. Предварителни срещи по скайп и на живо - много полезни, а и той през цялото време ни приканваше да го търсим, ако имаме още въпроси и притеснения. Препоръчвам ви да разговаряте с тях, ако влизат във финансовите рамки, при нас това са изхарчени пари, за които въобще не съжаляваме.
Видео: Боян и Краси от InFocus - все още ни предстои да видим резултата от тяхната работа, но присъствието им на деня беше много приятно, а предварителната ни среща много ползотворна. Избрахме най-бюджетния пакет, но нито за миг не съм се чувствала като втора категория клиент.
ДЖ Тишо - добре организирана предварителна среща, страхотна музика, води се по нашия и на гостите вкус. Съгласи се да се сработи с наша приятелка, която държахме да е водеща, макар това да и беше първа сватба, понеже дамата е юрист по образование и призвание.
Флористика: Манфлер - Единственото ми разочарование от сватбата. Не защото украсата не беше красива, не защото цветята не бяха хубави, не защото са ни измамили с парите. Но това, което бяхме обсъждали предварително по телефон, Вайбър и лице в лице, не беше спазено като цветове, което за някои булки би било огромно разочарование. При нас се получи от дефекта ефект, защото младоженецът намираше моята концепция за малко тъмна, а цветята вкараха страхотен цвят и настроение. Това не променя факта, че много булки биха били разочаровани да уговорят и получат потвърждение за бяло-розови цветни аранжировки, а да получат микс от розово, светловиолетово и светлооранжево. Три пъти променихме предаването на букета, гривните и бутониерите, за да пасне на тяхната времева организация, което беше свързано с неудобства за нас. На нашата сватба заплатихме на флористката за аранжировки от цветя и панделки на столовете, а те във фейсбук страницата си пишат, че са участвали с "организация, флористика и декорция", снимайки печатни материали по мой дизайн, табло за разпределение на друга булка, което тя любезно ми предостави, както и други малки и големи детайли.
Локация: Ловна резиденция "Скалско" с управител Елка Трифонова - Ако напишете името на локацията в  търсачката, ще разберете, че не са нужни много думи, за да се опише мястото - то е вълшебно и с атмосфера, която не срещнах в нито едно друго заведение в нашия регион. Елка е професионалист, отдаден на работата, с който може би не всеки би се сработил. Имало е търкания между нея и шаферките, както разбрах, но ако аз трябва днес да реша къде да се омъжа отново догодина, младоженецът  Joy и Скалско, са две от нещата, които със сигурност пак ще присъстват в плана. Елка ме спечели с това, че при първата ни среща през есента на 2019, не ми обясни колко много сватби са и минали през ръцете, колко капризни булки е видяла и какво се прави задължително на всяка сватба. Скалско беше шестото място, което посетихме в един дъждовен ноемврийски ден, и единственото, което се отнесе към нас не като поредните клиенти, а като към двойка младоженци, на които предстои техния специален ден, който трябва и ще протече според техните разбирания и предпочитания. Не е лесна като човек, перфекционист с мнение по всеки сватбен въпрос, с който смятам, че не всеки би се сработил и не всеки ще е на една вълна с нея. За нас обаче е невероятен професионалист, с който аз се сработих бързо, лесно и тя определено допринесе много, за да бъде нашия ден това, което искаме. За мен това, което най-добре я описва е, че нито веднъж тя не каза „Абе, стига си го мислила, не се втелявай толкова, никой освен теб няма да го забележи.“.
Петте дни преди сватбата беше изцяло посветена на правенето на сватбената торта и 120 минидесерта за коктейла, така че може да се каже, че здрави се потрудих и нямах никакво време за стандартни булчински притеснения. Сърцето ми трепна от възторг, когато водещата обяви рязането на тортата с думите "Някои булки прекарват последните дни в притеснения, други в суета, а Welt ги прекара, създавайки нещо вкусно и красиво за нас." За тортеното приключение обаче ще ви разказвам в друг пост, понеже си заслужава отделно обсъждане, а и този коментар стана километричен!

# 246
Здравейте момичета. Аз имам няколко въпроса към вас.
С мм сме заедно от 8 години, имаме детенце на 2. Преди 10 дни мм ми предложи да се оженим, а преди 5дни вече запазихме дата за другия месец за сватба. Grinning
Няма да има сватба в самия смисъл на думата, а само ще имаме ритуал в Обредния дом. Ще присъстват само семействата ни и кумовете. Тържеството го оставихме за догодина.
Понеже искам все пак да е сватбено, ще бъда с бяла рокля, не булчинска, а просто бяла Grinning и ще си поръчам букет. Въпроса е, че не мога да избера от какви цветя да е и в каква цветова гама да е всичко. Отделно ще искам да направя 2 бутониери и гривна от цветя за кумата. Трябва да си взема чаши и шампанско, които също се колебая в какъв цвят да бъдат украсени. Ох, много съм объркана. Моля ви, помогнете, защото не се търпи така 🤣

# 247
Преповъчвам ти да разгледаш Пинтерест. Много е трудно някой да ти каже какви да са твоите цветове, понеже един харесва розово, друг зелено, трети златно.
Може да заложиш на класическото бяло - няма къде да сгрешиш. Може да избереш ресторант и да се водиш по неговите цветове - на червени стени трудно ще се върже розово или ментово да речем.

# 248
Здравейте. Може ли да ми предложите сватбен видеооператор от Пловдив? Благодаря много

# 249
  • София
Здравейте. Може ли да ми предложите сватбен видеооператор от Пловдив? Благодаря много
Студио Видеоклип

# 250
  • Пловдив
Подкрепям за студио Видеоклип. Краси е много готин.

# 251
Момичета знаете ли нещо за Арт хотел Симона? Най-вече ме интересьва може ли да се вкарва алкохол? Също има ли  някоя на която сватбата да е била там?

# 252
Момичета, вероятно леко изтъркан въпрос за булчинските рокли..

Освен в сватбения център в Младост, в София от къде може да си купиш рокля под 1000 лв.?
Ако трябва да бъда напълно честна, бих искала да е около 600лв, но мога до 1000лв да дам. Наистина не ми се иска повече. Роклята може и да е къса - даже много ми допадат къси модели.

Ако имате опит в София с хубави но бюджетни опции, моля препоръчайте ми.

Ако не - ще се ходи до Асеновград.

# 253
  • Бистрица
Виж на ул.Пиротска

# 254
Момичета, вероятно леко изтъркан въпрос за булчинските рокли..

Освен в сватбения център в Младост, в София от къде може да си купиш рокля под 1000 лв.?
Ако трябва да бъда напълно честна, бих искала да е около 600лв, но мога до 1000лв да дам. Наистина не ми се иска повече. Роклята може и да е къса - даже много ми допадат къси модели.

Ако имате опит в София с хубави но бюджетни опции, моля препоръчайте ми.

Ако не - ще се ходи до Асеновград.

Оксана мода на ул. Пиротска също съм забелязала, че има бюджетни рокли.

Общи условия

Активация на акаунт