Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 259
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Chloe,честито!Аз също ще те посъветвам да запазиш от сега фото , диджей и видео, тъй като на добрите бързо се запълват графиците.Особено за догодина,защото има много преместени сватби за тогава.

# 226
  • София
От това, което съм гледала до момента, а то не е особено много, най-силно впечатление ми направиха кадрите на Вероника Любенов и Гого Кехайов. Тепърва ще разглеждам и други фотографи, но искам да е някой който умее на улавя момента, а не клиширани снимки тип дърпане на булката и младоженеца и подобните.

# 227
Погледни и Ганка Михайлова https://www.facebook.com/Ganka-Mihaylova-Photography-410826876440191 . Моя братовчедка е впечатлена и само с добри отзиви за нея.

# 228
Здравейте, прекрасни! Пиша с молба за помощ - не можем да открием нашето място... искаме нещо навън /градинско, горско/, което обаче да е малко, защото гостите ни са около 40 души. Всички места, които харесахме досега са доста големи комплекси  /искаме да има настаняване на самото място/ и за да сме само ние там /не искаме външни хора и случайни почиващи/ сметката излиза дооста.. Търсим нещо в района на централна и южна България и ще съм много благодарна ако споделите идеи или препоръки за места, които може да погледнем.

# 229
Нашият сватбен ден мина, но не съм имала възможност да седна да пиша и да разкажа.
По темата за фотографите обаче се включвам - препоръчвам с две ръце (и още две от мъжа ми) Ники Митев. Страхотен, талантлив, забавен. За нас беше удоволствие да работим с него и той да бъде неотлъчно до нас в сватбения ден. Получих ме първата селекция снимки по време на почивката ни и ни върна пак в деня - уловил е толкова емоции, сълзи, усмивки и танци. Огромен палец нагоре!

# 230
От това, което съм гледала до момента, а то не е особено много, най-силно впечатление ми направиха кадрите на Вероника Любенов и Гого Кехайов. Тепърва ще разглеждам и други фотографи, но искам да е някой който умее на улавя момента, а не клиширани снимки тип дърпане на булката и младоженеца и подобните.

Препоръчвам ти Надежда Александрова. Можеш да разгледаш портфолиото в сайта й. Мисля,че стила й на снимане е това ,което описваш.
Ние се спряхме на нея за сватбата ни и през целия ден кръжеше около нас без да ни "налага" пози. Отделно,че като човек е страхотна,мила и вдъхва спокойствие в иначе така емоционалният ден.
Имахме малко проблеми в деня на сватбата и в един момент се оказа,че времето няма да ни стигне за да отидем до локацията ,която искахме. С Надежда решихме къде да е фотосесията за пет минути. Нямаше напрежение,нямаше тюхкане. Още много неща мога да разкажа за нея,но сигурно ще звуча като спам.

# 231
Това ще бъде нашия фотограф : https://www.vassilnikolov.com/
Работата му много ни харесва, улавя моментите.
Първоначално се бяхме спрели на Ники Митев, но не беше нашият човек. Благодарение на приятелка намерихме Васко, но конкретни впечатления от първо лице, ще мога да дам следващата година.

# 232
Щом сме тръгнали да си рекламираме фотографите, и аз се включвам с Лъчезар Отравов - пак по същия критерий. До нашият ден остава още доста време, но като гледам портфолиото му, ако снимките не стават, само ние ще сме виновни Joy

# 233
Момичета , здравейте, не правя нищо за сватбата , чак от 1.10 ще започна, защото всичко е много интензивно и някак не искам да се настройвам , говори се КПП , не знам си какво и за това не се напрягам с организация , пък и всичко до 3 седмици ни е готово , нали на толко ни спряха сватбата. Нямам и време да ви чета, защото съм нон стоп на работа и дори нямам време да  си оправя в нас .
Но имам спешна нужда от вас , имам ( нямам ) фризьор който да ми харесва , който да е мил и търпелив и да направи това което искам ( държа на хубави букли) отчаяна съм ,че ще съм като бостанско плашило в главата , а това може да съсипе денят ми . Моля ви помогнете , ако знаете добър фризьор,  който да идва на място . Става на въпрос за София

.

# 234
Момичета, някоя от вас има ли информация относно провеждане на изнесен ритуал в двореца Царска Бистрица в Боровец? Засега сме се насочили към хотел Рила за нашата сватба но хотелът не разполага с подходящо място за провеждане на ритуала. Имат тераса/бар с гледка към гората но ни казаха, че барът ще работи и не могат да се ангажират да го затворят за нас.
Благодаря!

# 235
  • Wonderland
Със сигурност им пиши отсега Simple Smile 
От опит казвам.

# 236
Може ли да ми кажете в София къде си изкарахте медицинските за гражданския брак? (бързо, лесно и удобно)

# 237
  • София
И нашият ден мина! Изключително доволни сме от ДЖ Тео и водещата Росина. Heart
Всичко мина по план(естествено имаше някои моменти като отлепената ми мигла, една от шаферките тича за лепило. Кутията за подаръци не беше на масичката за изнесеният ритуал,явно е трябвало да кажа на декораторите...)
Относно медицинските ние ги направихме в Санус 2000 бързо, лесно и удобно Grinning

# 238
  • София
Честито, дами, много семейно щастие!
Ние за медицинските си отидохме при личните лекари, преди това бяхме направили теста Васерман в лабораторията до нас. Моята ЛЛ така се зарадва, че ще се омъжвам, от 17 години съм ѝ пациент и не преглежда бебета, така че все по тъжни поводи я търсят. Така ни излезе и по 21 лв на човек с теста, той беше 11 лв в Рамус. Но всеки ЛЛ си определя сам цената.

# 239
  • Wonderland
Вчера бяхме на среща с агенция и ни препоръчаха няколко DJ, защото, въпреки че вече имаме избран, имаме някакви колебания. И понеже знаете колко е тънък момента с DJ - единствения от професионалистите, които наемеш, чиято работа няма как да "видиш", имам нужда от мнения: DJ Хорхе, DJ Ivcho и DJ Радослав Йосифов - има ли някой, който вече ги е "изпитал"? Не искаме много дълги ритуали и речи, не искам лиготии и някакви нелепи подмятания, трябва ни някой премерено сериозен и готин DJ, който няма проблем да пуска каквато и да е музика (иначе лесно се обръщаме към Стоян).. хелп, плийс Heart

Общи условия

Активация на акаунт