Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 328
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Като от първо лице да кажа как протече при нас сватбата.Изнесения ритуал беше там  , където има няколко къщички и където се настанихме с част от гостите - мисля , че се води винарната.След това се придвижихме с коли до църквата ,имаше и коктейл в градината до хотела.Имахме малко време за отдих и се запътихме към ресторанта.Вечерята беше на открито и към 9 вече си стана студеничко.Дадоха одеяла , но все пак друго си е да си на затворено.След това се прибрахме пеш до къщите.Далеко е да , но не е лошо да се разходиш , макар че в самото село си беше доста тъмно.Иначе аз съм много доволна от сватбата , мястото е великолепно.

# 376
  • Пловдив
След като видях цялата организация,очакванията за храната са високи.Останах с много добри впечатления от тях.За цената на куверта би трябвало да е повече от добра.
Аз не споделям мнението ,че храната е без значение.При положение ,че куверта излиза над 100 лв,всичко трябва да е перфектно.Все пак плащам за качество и то има своята цена.Ако куверта е 40-50лв разбирам да нямам очаквания,но за тази сума би трябвало всичко да е на ниво.
И ние обмисляхме варианта с бус/автобус ,но в крайна сметка се отказахме.Нашите гости са 60% чужденци и решихме да е близо до Пловдив.
Шатрата не се мести,а и няма как-огромна е.Ако от август,когато бяхме ние, са купили друга е възможно.
Редактирам се-събират 88 човека за спане.Мога да дам и цени от офертата ако някой има нужда.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 11:23 от renydent

# 377
Рени, съветвам те да не даваш цени. В договорът е описано, че могат да ти анулират събитието.

# 378
  • Пловдив
Мерси Лола, не бях обърнала внимания на това,но офертата е изтекла на 2,09. Дъщеря ми и зет ми избраха друго място,поради отдалечеността и бройката за спане.Гостите са между 120-130 човека.

# 379
Ние ще сме в Мидалидаре и трябваше да ходим на дегустации миналите уикенди, за съжаление имаха доста болни хора от персонала и сега чакаме да ни кажат кога може да отидем.
Какъв ти е точно въпросът?

Направо се отчаях от всичко прочетено. На теб кога ще ти е сватбата там? Спряла ли си се вече на основните неща:
Видео, фотограф
Водещ, Сж
Прическа, Грим?

Blush

# 380
Здравейте,
При мен организацията тече като с всички подизпълнители обсъждаме темата какво ще стане ако отменят сватбата.

Включвам се да споделя нещо за рокля на приятелка, която също се жени догодина. Поръча си рокля от Romantika Fashion, аз бях с нея по време на първата проба. Ако сте се насочили към тях, имайте си едно наум дали винаги ви казват истината, преговаряйте за цените (за роклите без обявени цени на сайта). Много красиви рокли имат, просто поставяйте под въпрос това, което ви казват и задавайте въпроси - така ще разберете дали ви мотаят или лъжат. Разбира се, това е моето усещане за тях, но за 1 и съща рокля тя ги попита няколко пъти, все различни цени и казваха и все някакви обяснения и оправдания....

# 381
Ние ще сме в Мидалидаре и трябваше да ходим на дегустации миналите уикенди, за съжаление имаха доста болни хора от персонала и сега чакаме да ни кажат кога може да отидем.

Направо се отчаях от всичко прочетено. На теб кога ще ти е сватбата там? Спряла ли си се вече на основните неща:
Видео, фотограф
Водещ, Сж
Прическа, Грим?

Blush

Няма причина да се отчайваш!
Мястото е прекрасно, момичето, с което работим по сватбата е много в час, съдейства ни за много неща, препоръча специалисти в областите. Мястото е прекрасно, храната е окей, нека бъдем реалисти - няма как да ти изкарат 100 порции от фурната топли, а и да започнеш да ги ядеш в момента, в който ти сервират.
Ако трябва да съм честна, обмисляхме и варианта за бюфет и всеки да консумира каквото му хареса, но много хора не са достатъчно отворени за такова нещо, затова решихме да са на порции.
Ако вашите гости са по-широко скроени, може да обмислите и този вариант - там храната винаги е топла, защото имат специално оборудване.

Само прическа и грим нямам още. Чудя се дали да си повикам от София или да търся в района на СтЗ. Много съм взискателна и не знам дали ще си намеря Grinning
Видео - Пламен Бижев
Фото - Васил Николов
ДЖ - Dj Ivcho - за DJ е важно да знаеш, че Мидалидаре имат изискване за поставяне на колоните, за да не връща звука към селото. Ако са поставени както трябва всичко ще е ок, ако не - ще дойде полиция Grinning Нека това не те плаши, хората, които са работили там, знаят за правилото и го спазват, но го имай предвид

Сватбата ни ще е август 2021, доста от нещата са организирани. Те ще ни направят и тортата. Купихме си ритуални чаши и комплект за рязане на торта, аз си имам халка и рокля, бъдещият ми мъж трябва да си хареса костюм и да си поръча халката.
Като цяло искаме да приключим с организацията преди края на пролетта, за да имаме спокойно и хубаво лято Simple Smile

# 382

Видео, фотограф
Водещ, Сж
Прическа, Грим?

Blush

Няма причина да се отчайваш!
Мястото е прекрасно, момичето, с което работим по сватбата е много в час, съдейства ни за много неща, препоръча специалисти в областите. Мястото е прекрасно, храната е окей, нека бъдем реалисти - няма как да ти изкарат 100 порции от фурната топли, а и да започнеш да ги ядеш в момента, в който ти сервират.
Ако трябва да съм честна, обмисляхме и варианта за бюфет и всеки да консумира каквото му хареса, но много хора не са достатъчно отворени за такова нещо, затова решихме да са на порции.
Ако вашите гости са по-широко скроени, може да обмислите и този вариант - там храната винаги е топла, защото имат специално оборудване.

Само прическа и грим нямам още. Чудя се дали да си повикам от София или да търся в района на СтЗ. Много съм взискателна и не знам дали ще си намеря Grinning
Видео - Пламен Бижев
Фото - Васил Николов
ДЖ - Dj Ivcho - за DJ е важно да знаеш, че Мидалидаре имат изискване за поставяне на колоните, за да не връща звука към селото. Ако са поставени както трябва всичко ще е ок, ако не - ще дойде полиция Grinning Нека това не те плаши, хората, които са работили там, знаят за правилото и го спазват, но го имай предвид

Сватбата ни ще е август 2021, доста от нещата са организирани. Те ще ни направят и тортата. Купихме си ритуални чаши и комплект за рязане на торта, аз си имам халка и рокля, бъдещият ми мъж трябва да си хареса костюм и да си поръча халката.
Като цяло искаме да приключим с организацията преди края на пролетта, за да имаме спокойно и хубаво лято Simple Smile

Страхотно! Нашата също ще е август месец. Аз съм запазила прическа при Десислава Данева- виж я, има много хубави неща във фейсбук. Всичките ми приятелки от стз я препоръчахА Simple Smile

# 383
Наистина изглежда много добре!
Ще я преслушам даже Simple Smile за грим имаш ли някакви препоръки?

# 384
Наистина изглежда много добре!
Ще я преслушам даже Simple Smile за грим имаш ли някакви препоръки?

Засега съм се спряла на тази:

Но сега не запазва часове за догодина. Каза 2021 началото отново да се свържа с нея.

# 385
Тази дама и аз я гледах преди няколко месеца.
Снощи загледах и сестрата на фризьорката, която се оказа, че е гримьорка - сигурно знаеш.
Проблемът ми е, че всички използват черно на килограм и накрая приличаш на друг човек😄
Много благодаря за препоръките!

# 386
  • Wonderland
Момичета, понеже споменахте, може ли препоръки за фризьор в София? До 100 лв...
Знам, че е от най-често задаваните въпроси, но и всеки път отговорите са различни, търся максимално много варианти, за да си подбера няколко и да запитам Grinning

# 387
Момичета, понеже споменахте, може ли препоръки за фризьор в София? До 100 лв...
Знам, че е от най-често задаваните въпроси, но и всеки път отговорите са различни, търся максимално много варианти, за да си подбера няколко и да запитам Grinning

Аз запазих в Салони Murphy.
Лятото си правих прическа за сватба и не мръдна до сутринта. А аз имам много бебешки коси и коса, която не се поддава на обработка по какъвто и да е начин.

# 388
  • София
В Murphy колко е за сватбена прическа, мислех, че е над 100.

Аз съм много доволна от Shameless и цените са доста ниски, специализирани са в прически, кокове, плитки и тн. 60 лв беше прическата в деня, ако имаш интерес, мога да ти пратя снимки.

# 389
В Murphy колко е за сватбена прическа, мислех, че е над 100.

Аз съм много доволна от Shameless и цените са доста ниски, специализирани са в прически, кокове, плитки и тн. 60 лв беше прическата в деня, ако имаш интерес, мога да ти пратя снимки.

Мисля, че сватбената им прическа е 90.
Инапе на мен за официална ми взеха 60 лв последния път.
И имат условие, пе за да дойдат на адрес искат поне за 3 прически.

Общи условия

Активация на акаунт