Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 972
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Много се надявам тази вечер серията да вдигне рейтинга, защото нещата наистина са критични. Конкурента мина 7-цата става много трудно. Него го местят го от септември в неделя вечер.
Ако спрат сериала без завършек, ще бъде много зле за кариерата на нашия човек,ще бъде много трудно да му гласуват за бъдеще доверие,заради общественото мнение.

Някой търсеше сайт с рейтинги.  https://www.egitimsistem.com/reyting-sonuclari-haberleri-107hk.htm

Тук има на доста от тях по седмици.

Я тук, каква целувка са орязали от 4 епизод Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 18:00 от nikolexa

# 106
Ели бързо обяснявай за снимките, че ще направим някой инфаркт.Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам обяснение Grinning Честно казано снимката на Джан и Едже малко на фотошоп ми мяза Grinning

# 107
  • София
Ох, дано е традиционно фалшива новина за нашето момче и каката от бара...ми не ми харесва, много ми е груба за него...с извинение...

# 108
Ели бързо обяснявай за снимките, че ще направим някой инфаркт.Stuck Out Tongue Winking Eye
Нямам обяснение Grinning Честно казано снимката на Джан и Едже малко на фотошоп ми мяза Grinning

От нейния Инстаграм е, така че едва ли е Фотошоп

# 109
хаштага за новия епизод... #aşkıncevabı - отговорът на любовта

линкове за онлайн гледане...

https://www.fox.com.tr/canli-yayin
https://www.canlitv.video/fox-tv-izle...
https://canlitvizle.com/fox-tv-turkiy...
https://www.canlitv.me/fox-tv-kesinti...

Йозге поддържа хаштага в ТТ...

# 110
Момичета, пожелавам ви приятно гледане, дано не се ядосваме много, въпреки красивите фрагове. Мен нещо ме съмняват.
Аз предния път за Еджето не се изказах, то хубавоя я одобрихме тука, кой кога му каза, светкавично действа човека, но сега сериозно, не мога да си кривя душата - гледам ги, гледам ги много са красиви и двамата. Има ли нещо или не те си знаят, ама са красиви млади хора, добре стоят един до друг - като фенове един на друг, колеги или приятели - те си знаят. А и важното е извън красотата. Наш Джан да не спазва правилата на Йози да решава до третата среща дали да се ожени, до третия месец да предлага брак. Във фейсбук страницата на Джан над въпросните три снимки пише СЕТ. Може да са от рождения ден на Езги, затова така натруфени, макар по ризата и украшенията по Джан да ми прилича повече на от тази серия снимката.
Хубава вечер,  момичета.

# 111
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз търся рейтинги, благодаря, но показаното в този сайт не е това, което търся.

И от мен приятно гледане. Стягам багаж и утре пътувам, вероятно няма да мога много да гледам и коментирам епизода. От утре, та чак до сряда, ще съм извън мрежата. Чак в четвъртък сигурно ще мога да обърна внимание на Мистър Грешен и на темата.
Не бъдете кротки, сериалчето ни и актьорите заслужават да изпишете света. Grinning

# 112
  • София
Настанявам се в ложата, скръствам крак върху крак и с чаша бяло вино в ръка съм готова за кино.
Приятно гледане на всички.

# 113
Днес имаше новина в испанските медии, че са продали сериала и ще го излъчват там. Смята се, че ще правят серии и ще го разпространява пак същата компания, дето разпространила и предния сериал.
Джан се сгодил ли, кой се сгодил, нищо не разбрах!

# 114
Тцтцт не може да е толкоз хубав и секси...

Нее, не се в сгодил. Базик е. Нали го спрягат с Едже Иртем/ Гизем, че са гаджета и днес се пръкна общата им снимка... Какво да си помисли човек, че са се взели Heart Eyes Спекулации да има и сеир Wink

# 115
Ох, не ми създавайте сърцепляс хаха Wink На тази снимка мацката готина, по-естествена ми мяза.
Аз мисля, че ще има серии, защото са ги продали на повече места, отколкото конкурентите. Още преди се говореше по английските форуми, че ако продадат сериала ще го задържат, въпреки местния по-нисък рейтинг. Явно са го продали, а в Испания той има много фенове.
И освен това Джан официално имал забрана да дава интервюта до септември от продуцентите на шоуто... Дано след това да го видим

# 116
Привет, дружки!

Има ли още свободни места на първя ред в киносална?

Лили, надраве!
И аз си сипах същото като теб, няма да те оставя да пиеш сама...Green Heart

Само на картинки ли ще я караме, че ако е така, мъка ще е.
Миналата седмица имаше ли някаква озвучка на руски, макар и забиваща?

Приятно гледане и безпроблемен нет!

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 20:45 от * Дъга

# 117
  • София
Не знам, аз не гледам с руско озвучаване. Карам на турски, пък каквото разбера. Тъкмо си тренирам и сериалния турски. Но една мацка във ВК-то упорито ми праща линкове за озвучаване, ако прати тази вечер, ще ви го метна тук.

======================================
Е, в сряда ми прати пак линк за вратата, а сега като влязох да проверя ми дава "Account Deleted". Няма да мога да помогна с озвучка. Confused

# 118
Джан ко го сбарат нейде ще го питат за Еджето журналята .

Ехааа , без думи ! Heart Exl
Рускините пичат била 29 годишна Еджето

# 119
Дъга Hug,нямаше никаква озвучка!Карахме я на сериален турски и руските преводи на реплики или със субт. на отделни моменти,които пусках! Wink
Аз съм на биричка...Beers

Приятно гледане на всички! HugHeartHugPurple Heart

нови на ЕзГюр от 8-ми еп.

Джемре и Серкай ни приканват да гледаме епизода...

Общи условия

Активация на акаунт