Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ти за отговора, Злати.
Каквото такова. Който разбере нещо, ще подсказва на другарчетата.

# 121
Новата реклама на Демет за Pantene ,шампоан с екстрат от бамбук...

https://youtu.be/m9yQb1bbDzI

# 122
  • София
Джан ко го сбарат нейде ще го питат за Еджето журналята .
Рускините пичат била 29 годишна Еджето

Той пък веднага всичко ще им каже... Даже и да се гаджосат, ще им приказва пак, че са само приятели и колеги. Ний си го знаем това.

А Еджето е на 5.01.91 год. родена. Поне така мернах из нет-а някъде.

# 123
Хоп, пристигам с пуканки и кола Simple Smile Даже водя за компания тайния незаконен брат-близнак на Джан Wink

И аз послдните две серии ги карах на турски и чак се шашардисах колко добре го владея Grinning

Приятно гледане Blush

# 124
Приятно гледане! Heart Eyes

От приложението на FOX за първи път ми искаха местоположението. Да знаят откъде гледаме феновете. Joy

# 125
  • София
Интересно. Аз пък все през тяхното приложение гледам и досега веднъж не са ми го поискали. Дали не си го крадват тайничко от мен, защото гледам от таблет...

# 126
нахалните влязоха и започнаха да се грижат за Езги и Йози...

-Ишим?
-Эзги тоже здесь?

# 127
Айде, Левент пак мина с номера добра приятелка пред малката и Джансу се обиди.
Хайде да го видя сега как ще залъгва момичето.
Пиклата е страшна манипулаторка, не дава на баща си две думи да размени с жената.
Май се досеща малката хитруша и подтиквана от майка си го следи и му гледа сеира.

Йошка /така ли беше, звучи ми като Пенка примерно, та й тича/ пък се държи в дома на Йози като домакиня, но нищо, Езги тъпкано ще й го върне. Сердар пък се прави на мъж и той, ще каже чочек че е имал дългогодишна връзка с момичето, сметка й държи.

Хайде, Денизка почна нашата от вратата. Май Йозгюр ти е объркал главата...

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 21:36 от * Дъга

# 128
-Озгюр, в тебя рука покраснела.
...
-Дай посмотрю.
-На, смотри, смотри.
😅😅

-Если бы я там был, этого бы не произошло....
-У тебя повреждена рука...я принесу лед....
(заботливые брат и сестра)

=================

разговорът м/у Йози и Йешим

Йешим решила остаться у Озгюра. Озге в шоке. Но долго Йешим там долго не осталась. Озгюр сказал ей, чтобы она ничего себе в голове не накручивала. Одну ночь провели. И все. Она сказала, что она в роле подруги здесь. Он сказал, что хорошо, сейчас может идти.)

============================

Айде мамите пристигнаха едновременно...Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 21:42 от Zlatina3

# 129
Представете си само колко му е досадна на Йози Йоша, след като така директно я е отрязал.
Ами нагла е направо.

Тъкмо чета при рускините как една казва: Май Йози отпрати Йешим. А друга й отговаря: Той още в1 серия й даде пътя, но тя още живее в  илюзии..
Така си е. Интересно дали след това унижение ще продължи да му досажда.
Била дошла като приятелка, грънци...

# 130
Ах, как я натири Йошка през вратата. Напълни ми душата Grinning

Сердар по- противно може ли да се подхилква Rage

Какви са ми сладури двамата, направили по две кафета Heart Eyes

# 131
Тези и трите лошо гледат...

Айде, нахалните лепки брат и сестра са дошли да търсят сметка на Левент защо е излъгал, че Йозгюр е влюбен в Йошка, ха ха. Каква ли нова интрига ще измисли тоя образ...

# 132

Левент какви ли ги измисли...Simple Smile

Мамите не трябва да излизат на терасите...Simple Smile

Озгюр и Эзги в шоке. Узнали, что их мамы одновременно приехали. Не знают что делали. Чувствуют себя в "опасности". Решили, что их мамы не должны увидеть друг друга. Они то не знают, что Озгюр и Эзги - соседи. И не знают, что вместе работают)

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 21:56 от Zlatina3

# 133
Не разбрах какво стана в кабинета на Левент, последно защо е излъгал? Какво се досети Сердар?
Левент как се смее, припадам Joy

Нашите какви са сладки като се разправяха за майките си... Как си държаха ръчичките, даже Йози ги целуна.. Разтапям се  Heart Eyes Човек може ли да се влюби в двойка? Сефте ми е, влюбена съм в тези двамата Heart

# 134
Как они мило договаривались о стратегии дальнейших действий...

Общи условия

Активация на акаунт