Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 988
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
целувката!!!
https://vk.com/video-132999259_456246446?list=ef7b89f8daeb53036a

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 00:22 от Gugutka52

# 181
  • София
Ето и басейна ще влезе в употреба...

# 182
# 183
# 184
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Супер! Най-накрая скочиха в басейна.  Сердар атакува, Йози ревнува. Хубав фраг.

# 185
Въх, сефте я виждам тази долунайска целувка... Целуването с Джан ми дойде много тази вечер, пих един валериан, че не знам как ще заспя...

За фрага: Ах, каква хиена е Сердар! Да бях Езги, нямаше да приема подаръка. Че даже го оставя да и го сложи на врата. Ще се караме с Езги, не може да го причинява това на Йози!

За фотошопа на Едже: не съм казала, че тя си е направила фотошоп, а че може някой фен да го е направил и да е пуснал снимката...

Айде малко смешки от серията и ЛЕКА НОЩ!

# 186
nikolexa, какво ли пък ще стане, ако слухът за връзка излезе верен - ами точно нищо, също както и ако не излезе верен! Какво пък да стане - коментираме си просто, нали точно за това е темата или греша? Чешем си езиците, точно както и тези, които пускат подобни слухове.

Впрочем според мен за реалните гаджета на Джан така и не разбираме официално. Хората знаят как да предпазват личния си живот, така че да не вреди на имиджа им пред консервативната турска публика, а и за да не се скърши хатърът на многобройните влюбени фенки, но на нас това не ни пречи да си фантазираме и коментираме. Спокойно, Джан не е останал сам, не е нужно да сме виждали тези, които топлят леглото му, все пак той е обграден от много жени, фенки и не само, актрисите на сета не са единствените мадами, с които контактува. Едва ли дава рапорт за всяка, с която обича да си прекарва времето. Stuck Out Tongue Winking Eye

И да си имаме уважението, само с бутер баничка я сравних в лицето, но сега като казваш, май бих могла да допълня сравнението и с превтасал козунак, мерси, че ме подсети! Joy

Шегувам се, де, но все пак не ме кефи как мацката побърза да яхне вълната на слуховете и да пусне някаква обща снимка с Джан, па макар и от сета - ако погледнете в коментарите, ще видите, че вече им честитят връзката, карат се тя или Демет са по-подходящи за Джан, абе още малко ще ги оженят! А тя уж просто рекламира сериала, но не може да не е очаквала подобни реакции и очевидно няма нищо против. Накратко, за мен просто рекламира лекинко себе си покрай Джан, поведение, което определено не ми харесва. Хората, които са в началото на любовна връзка, обикновено я крият, а не публикуват допълнително неща, подхранващи още слухове. Джан пък е толкова дискретен по отношение на личния си живот, че това изобщо не би било в стила му, това според мен, де.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 00:42 от ПiПiруда

# 187
фрагмана с руски субт.

❥ Первый фраг к 9-ой серии сериала «Мистер ошибка» с русскими субтитрами
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246447%2F8cbdbde12 … l_wall_-132999259

Благодаря за компанията и тази вечер,момичета! HugHugHug

# 188
Я да ви питам тези които гледате директно отдавна.Така ли винаги дават предишен епизод и после новия? При всички сериали ли е така?

# 189
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Я да ви питам тези които гледате директно отдавна.Така ли винаги дават предишен епизод и после новия? При всички сериали ли е така?
Да, при всички комшийски сериали е така.

# 190
  • София
Тоз Сердар, не че някога ми е бил особено симпатичен, ама да кажем беше ми безличен и безразличен. Но след фрага за следващата серия, ей така рязко и окончателно ми опротивя... То ясно, че накрая ще остане само с голямото си его в ръка и ще пий една студена вода, ама пак ми е противен на къф са прай...

# 191
nikolexa, какво ли пък ще стане, ако слухът за връзка излезе верен - ами точно нищо, също както и ако не излезе верен! Какво пък да стане - коментираме си просто, нали точно за това е темата или греша? Чешем си езиците, точно както и тези, които пускат подобни слухове.

Впрочем според мен за реалните гаджета на Джан така и не разбираме официално. Хората знаят как да предпазват личния си живот, така че да не вреди на имиджа им пред консервативната турска публика, а и за да не се скърши хатърът на многобройните влюбени фенки, но на нас това не ни пречи да си фантазираме и коментираме. Спокойно, Джан не е останал сам, не е нужно да сме виждали тези, които топлят леглото му, все пак той е обграден от много жени, фенки и не само, актрисите на сета не са единствените мадами, с които контактува. Едва ли дава рапорт за всяка, с която обича да си прекарва времето. Stuck Out Tongue Winking Eye

И да си имаме уважението, само с бутер баничка я сравних в лицето, но сега като казваш, май бих могла да допълня сравнението и с превтасал козунак, мерси, че ме подсети! Joy

Шегувам се, де, но все пак не ме кефи как мацката побърза да яхне вълната на слуховете и да пусне някаква обща снимка с Джан, па макар и от сета - ако погледнете в коментарите, ще видите, че вече им честитят връзката, карат се тя или Демет са по-подходящи за Джан, абе още малко ще ги оженят! А тя уж просто рекламира сериала, но не може да не е очаквала подобни реакции и очевидно няма нищо против. Накратко, за мен просто рекламира лекинко себе си покрай Джан, поведение, което определено не ми харесва. Хората, които са в началото на любовна връзка, обикновено я крият, а не публикуват допълнително неща, подхранващи още слухове. Джан пък е толкова дискретен по отношение на личния си живот, че това изобщо не би било в стила му, това според мен, де.

И защо да не пусне снимка с Джан?Колеги са и са заедно в проект.Също както Йозге пуска или някой друг  от тях.Това означава ли че се саморекламират? А коментаритите какво говорят или това че и честитат са абсолютни глупости,най-логичната реакция е да ги игнорира.Тези хора знаят,че за тях се носят слухове и са свикнали с това. И съм сигурна че е пуснала снимката не само със съгласието на Джан, ами и с това на хората които са отговорни за сериала.Може пък точно те да са програмирали това това ,за да се провокира интереса на публиката към задкулисния живот за да се покачи общия интерес към проекта.Никой не знае. В екипите им има хора които знаят всички маркетингови тънкости свързани с местния пазар и манталитет, та даже и това да се извличат и дивиденти от негативните коментари.Всичко се контролира,за да оцелее проекта по-дълго.Затова както някой написа може и да са забранили на Джан да дава интервюта.

# 192
Нищо не разбрах, но епизодът много ми хареса. Joy

Само не разбирам какъв й е проблемът на майката на Езги? Нали харесваше Йозгюр в началото? Разбра, че не е такъв какъвто мислеше и въпреки това ще подлива вода? Същото ще важи и за тази на Йозгюр в следващия епизод, ако и тя така действа. Rolling Eyes

# 193
Да, при всички комшийски сериали е така.

Благодаря за отговора, сега ми се изясниха някои неща.5 часа гледане ,заболя ме главата.Отне ми целия следобяд.Ако си на следващия ден на работа,трябва да си наистина много мотивиран за да седиш до полунощ за да гледаш сериал.

Ако някой е много нетърпелив и разбира английски  https://ok.ru/video/3643143555655

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 05:51 от nikolexa

# 194
Bay Yanlış 9. Bölüm 1. Fragmanı BG SUBS
https://www.facebook.com/CanYamanBulgaria/videos/776900846409706
[videohttps://www.facebook.com/CanYamanBulgaria/videos/776900846409706][/video]

Общи условия

Активация на акаунт