Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро Nature SunnyCoffeeCoffee

Какво е любовта? Revolving Hearts

# 196
Добро утроо! WinkHugTwo Hearts

Превод с руски субт. на МилаДизи...
.BayYanlis......8 СЕРИЯ .....РУССКИЕ СУБТИТРЫ......
https://uteta.tv/movies/serialy/69531-mister-oshibka-8-serija-ru … kie-subtitry.html

Приятна лятна събота!

ПП Ели Hug

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 08:20 от Zlatina3

# 197
Значи... не мога да спра да мисля за фрага с рожденния ден... Верно, че в някои отношения приличам на Езги - казвам си каквото мисля и ми е на сърце, и съм прекалено добричка понякога, НО такива жалки опити като на Сердар щяха да заминат в канала още в зародиш... Ще и купува той скъпо колие и с гадната си ехидна усмивка ще и го слага на врата, а тя седи наШТа като послушна девойка Rage

А този хубавец - няма такъв чакал.. ПИСЛИК!

# 198
Добро утро, момичета, много ви благодаря за снощните коментари, бяхте много полезни на нетърпеливите като мен, дето не гледахме, скришно четяхме. Не съм изгледала всичко, благодаря на Злати за руските субтитри, но серията си е била бая бая хубава. От фрага видяхме, че още не са си признали любовта, признаха си много сладко, че се харесват, така постепенно много добре става, едновременно надигравайки се да се сближават.
Сердар верно е противен, за него не е важна Езги, чувствата, той е на принципа да спечели, не жали пари и комплименти, видя съперник в Йози и не го интересува Езги и чувствата й към него има ли ги - важно е да победи в съревнованието, нали и на Левент го беше казал, и сега Невин като е на негова страна, че създаде главоболия от ревност на Йоги. Но нещата ще се изяснят, без това не може, и той ще си намери подходящ момент да си даде подаръка.
Какво ли имаше в онази кутия? Ще е нещо лично, те се познават и ще е нещо на емоционално ниво. Хрумва ми за онази гривна, която Севим подари, а Езги остави, когато тръгваха и Йози забеляза, че се натъжи, дали няма да е нова гривна да я пази от уроки? Езги досега не е получавала подаръци, но вярвам този от Йози ще е важен и незабравим. Сердар я изненада, тя може и да не приеме подаръка му. Йози може да си тръгне или не от празненството? Дано не се развали Р.Ден или с Йози си го направят после сами по тяхно му.
Дано втория фраг е по-положителен оптимистичен. Тия майки докога ще стоят там? Хората ще се изнесат от къщите си заради тях. Сега и Джансу като не е при Левент ще е там...
Как скочиха в басейна при този народ в къщата т.е. как изобщо останаха сами, че да скочат?
 Аз мисля, че сериала си върви интересно, двойките ни са много сладки, нашата е един път, много добре им се получават любовните сцени на Джан и Йозге, още от Пълнолуние, дори само да докоснат устните си, много въздействащо го правят, може би идва от цялостното им излъчване и напасване. Много са сладки.
Хубави почивни дни на всички.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 10:06 от sonnni

# 199
Рейтинга нещо се забави....

Фарук Тургут е пуснал туит в ТТ...това е хубав знак...Simple Smile

най -после....и в трите групи се е покачил...вече е над 5,00 ...Hands Plus1Hands Clap

Total / 2 / 5.45
Ab / 2 / 5.02
Abc1 / 2 / 5.14

▪TOTAL:
2. #МистерОшибка - 5.45% (+0.76)

▪АВ:
2. #МистерОшибка - 5.02% (+0.39)

# 200
  • София
Привет! Многоооооооо благодаря за сметкавичната доставка на серията с превод! Серията беше очаквано пълна с мамите, но и прекрасна с нашите двама...А за фрага мисля, че това е кошмар на Йози...Не искам да вярвам, че Езги е така обречена на този мръсник и мазник...

Мамашите казват, че имаме нова стилистка...
💥 Новый стилист для Джана Ямана!

С недавних пор, Аслы Парлак больше не одевает Джана Ямана в сериале «Мистер Ошибка», ее место заняла Дилшан Селек.
Дилшан работала над сериалом «Ранняя пташка» (одевала Демет Оздемир и некоторых второстепенных персонажей), а в данный момент работает стилистом Демет Оздемир в сериале «Судьбоносный дом».
Аслы Парлак, в данный момент, полностью посвятила себя работе над сериалом «Новая жизнь» с Серканом Чайоглу. Ранее Аслы совмещала работу в нескольких сериалах, какова причина ее ухода пока не ясно.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 12:44 от Не се сърди, човече

# 201
Голямо благодаря и от мен! За тези, които само български и английски разбират, направо ми дойде като топъл хляб линка с английските субтитри! Страхотен епизод! Поздравления за рейтинга! След като и продуцентите са доволни, значи всичко е точно.
Между другото, забелязах, че Джан от двата пъти, където е ходил в Руби все с един и същи човек се е снимал. Това собственика на заведението ли е, или продуцента на сериала?

За стилистката, честно казано, толкова критики отвя това момиче, че...

# 202
Нова от Демет

# 203
  • София
Между другото, забелязах, че Джан от двата пъти, където е ходил в Руби все с един и същи човек се е снимал. Това собственика на заведението ли е, или продуцента на сериала?

Собственика на заведението е.

# 204
Оооо, неее... Как така заменили Аслъ-то... Сега ще почнат да се обличат като средностатистически герои от сериал... Искам си ризниците и оранжевите чорапки!

# 205
Оооо, неее... Как така заменили Аслъ-то... Сега ще почнат да се обличат като средностатистически герои от сериал... Искам си ризниците и оранжевите чорапки!
Костюмът без ръкави трябва да влезе в модната история. За да направиш Джан и Йозгето да изглеждат толкова нелепо се изисква истински талант.

# 206
Heart Eyes Здравейте, слънчеви момичета!
Днес е ден за коментари, а след превода, изпратен от Злати, може да се правят и анализи. Благодаря, Злати! Kissing Heart Не съм гледала серията с превод, само он лайн на турски и вашите коментари, но мога да напиша нещо като първи впечатления!
Flowers Four Leaf Clover Какво да кажа за нашия любимец?! Да си естествен и неподправен, а да се превърнеш в идол за милиони! Blush Очи, ръце и всичко останало ... Това е достатъчно!  Cupid Първа любов, без думи и без красиви обещания! За това и ревността му е по детски чаровна!
Flowers Four Leaf Clover Под въздействието на новия фраг мога да кажа, че за нашите ГГ вратата все още е само леко отворена. Постепенно се разкриват чувствата, но никой не смее смело да застане зад любовта си!
Flowers Four Leaf Clover Рожденият ден на Езги, според мен ще задейства алармата в сърцето на Ози. Любовта ще бъде катализатора. Ози не е човек, който ще остави чувствата си, любимата си без защита! Но за него е важно какво мисли Езги, нали така каза и на Озан. А Езги дали разбра какво ще предизвика, приемайки скъпото колие?! Ози е наранен, болката в очите му ще остане в мен до следващия епизод. Погледът му питаше "защо?", след като целувката й казваше друго! Да приемеш нещо, което ще успокои гузната ти съвест, наранявайки любимия?! Аз не бих го направила! Няма да мога! А Езгито да си мисли какво ще каже на Ози и дали няма да плаче след това сама в леглото си. Притисната от всички нейни близки, приятели и доброжелатели, тя не успя да застане до Ози и да защити чувствата си. Наивна до втръсване! Как не успя да разбере какъв човек е доктора! Животът все още не е преподал всичките си уроци!
Flowers Four Leaf Clover Серията ни представи атаките на майките през погледа на турските представи и битовизъм. Езги и Ози ни зарадваха с първата осъзната целувка, но поставиха много въпросителни, защото това не е любовта, която трябва да е!
Heart Eyes Спирам, за да има какво да се каже след превода. Приятен ден и целувки!

# 207
Джан ни пита дали ни е харесал епизода Simple Smile Хареса ни, разбира се, джанъм Blue Heart

Скрит текст:
Костюмът без ръкави трябва да влезе в модната история. За да направиш Джан и Йозгето да изглеждат толкова нелепо се изисква истински талант.
Ааа, на мен костюмът без ръкави много ми хареса Blush Щото Джан го носеше, на друг би стоял смешно.
Няма дреха, дето да направи Джан да изглежда нелепо Grinning Нелепо и Джан нямат връзка просто Joy

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 13:31 от Ели-Мели

# 208
Здравейте!

Не съм гледала епизода все още, но сте много изчерпателни в коментарите.

Close

Джан и Йозге сте ги слагали достатъчно.

# 209
  • София
Хич не ми се вярваше, че Аслъ-то ще остави Джан на произвола на съдбата (в случая Дилшан) след толкова години заедно, обаче верно я нямаше в надписите за 8-ма серия. Или е накамарила един щендер с потничета и ризки и ги е завещала на Дилшан със строги инструкции кое кога да му облича... Иначе новината още ми звучи невероятно.

Общи условия

Активация на акаунт