1) Най- са им харесали майките, комедията от грешки била страхотна, както и пожарът
2) Целувката била много романтична накрая
3) Мислели си, че нямало повече да искат да гледат сериал с Джан, но той бил много чаровен
4) Рейтингите били много добри
5) Серията като цяло била много хаотична и макар и няколкото хубави моменти била от по-слабите
6) Следващата серия се очертавала да изпълни всички дизи -клишета
Общо взето забелязвам, че ние харесаме ли нещо, те не го харесват и обратното. Не знам защо е така.
Иначе Аслъто една русичка ли е... Да не би там някаква женска борба да се е очертала с новата любима...
Иначе новата любима и аз мисля, малко се фука с тази снимка в инстаграм. Щото можеше да сложи коя да е друга снимка от сериала, нали така_
Джан беше казал преди два-три месеца, че никога повече не искал връзка с актриса. И каква стана тя

Здравейте, отново! Продължаваме да търсим отговори на въпросите кой?, кога?, защо?
Всички забелязаха, че Ози постоянно дъвчи нещо, навсякъде! Остава впечатлението, че е постоянно гладен. Но кога той е имал нормално хранене като нормалните хора?! Със закуска, обяд и вечеря - в един ден! Този здрав мъж скоро ще страда от недохранване!
Закопчаването на колана в колата, с поглед в очите.
Моля, да допълните, ако забравих нещо!
Специален поздрав на Дъгичка! Прекрасен пост, подробен, забавен, без да си пропуснала някого или нещо!
Запомнила съм отдавна твоите писания не само за този сериал! Когато се включиш, не е необходимо да има субтитри! Само он лайн и Дъгичка!
страхотни и изчерпателни коментари