Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 993
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Малко коментари от форумите на английски (в които според мен са си предимно турци - емигранти второ-трето поколение):
1) Най- са им харесали майките, комедията от грешки била страхотна, както и пожарът
2) Целувката била много романтична накрая
3) Мислели си, че нямало повече да искат да гледат сериал с Джан, но той бил много чаровен
4) Рейтингите били много добри
5) Серията като цяло била много хаотична и макар и няколкото хубави моменти била от по-слабите
6) Следващата серия се очертавала да изпълни всички дизи -клишета
Общо взето забелязвам, че ние харесаме ли нещо, те не го харесват и обратното. Не знам защо е така.
Иначе Аслъто една русичка ли е... Да не би там някаква женска борба да се е очертала с новата любима...
Иначе новата любима и аз мисля, малко се фука с тази снимка в инстаграм. Щото можеше да сложи коя да е друга снимка от сериала, нали така_
Джан беше казал преди два-три месеца, че никога повече не искал връзка с актриса. И каква стана тя Wink

# 211
Оф, новата любима, та новата любима... Някой може ли да обобщи как и защо тръгна този слух, какви са доказателствата, доводите? Как така категорично се говори за нова любима, те с Демет не обявиха и потвърдиха, а беше много по-ясно...?! Снимки нещо, видеа, или положението е "една жена каза"?

# 212
Оф, новата любима, та новата любима... Някой може ли да обобщи как и защо тръгна този слух, какви са доказателствата, доводите? Как така категорично се говори за нова любима, те с Демет не обявиха и потвърдиха, а беше много по-ясно...?! Снимки нещо, видеа, или положението е "една жена каза"?
Ами аз си помислих, че има, след като тука я обявихме официално за любима. Иначе на турски не съм прочела някой да спекулира, пък те там нали си падат по слуховете... Щяха да знаят сигурно турските медии. Но нека които са по-навътре със сериалните клюки да кажат.

# 213
Всичко тръгна от клипа на Джан, Анъл и Едже. Били близки и си пиели кафето. Фенове заподрозрели лИбоФ между Едже и Джан. Ние тук си поразвинтихме фантазиите допълнително Grinning
За форумната забава обявихме Едже за снахата Grinning

Спокойно, Еджето няма да го отркадне Джан, нали го пазим Joy

# 214

Йозге към Серкан " Обичам те твърде много'', това след финала на 8 епизод ли е написано не знам Rolling Eyes
https://www.gecce.com/haber-ozge-gurelden-serkan-cayogluna-asiri-seviyorum

И какво и е на снахата, хубавичка си е , само не знам пред гроздето как ще се обесняваме, че остави Джан на отговорно пазене при нас Smiling Imp

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 17:52 от Slawena

# 215
Оооо, неее... Как така заменили Аслъ-то... Сега ще почнат да се обличат като средностатистически герои от сериал... Искам си ризниците и оранжевите чорапки!
Костюмът без ръкави трябва да влезе в модната история. За да направиш Джан и Йозгето да изглеждат толкова нелепо се изисква истински талант.

Оранжевите чорапки са скрита реклама Simple Smile

# 216
Нека, нека да го пише момичето, че след снощния епизод бая народ сигурно се чуди кого обича всъщност Joy

Докато са само спекулации за Едже и Джан сме добре, но недай си Боже да се окаже вярно, Гроздето ще ни разпердушини тука Joy

Рейтингите на сериите до сега

# 217
Ели, що бе, Гроздето може да я поканят за кума, пък ние ще и носим тупалката и бухалката, като шаферки на кумата де, а това ще са модните ни аксесоари, но не по мадам Парлак...

Новата актриса да не се окаже майката на Зейнеп

# 218
Малко коментари от форумите на английски (в които според мен са си предимно турци - емигранти второ-трето поколение):
1) Най- са им харесали майките, комедията от грешки била страхотна, както и пожарът
2) Целувката била много романтична накрая
3) Мислели си, че нямало повече да искат да гледат сериал с Джан, но той бил много чаровен
4) Рейтингите били много добри
5) Серията като цяло била много хаотична и макар и няколкото хубави моменти била от по-слабите
6) Следващата серия се очертавала да изпълни всички дизи -клишета

Определено трябва да са турци щом им е харесало(това се вижда и от рейтингите) и не мислели да гледат Джан Simple Smile, защото в моята англофонска група е точно обратното.Сцените с майките ужасно досадни ,ужасна и пресилена игра на всички в тях, доста по-слаб епизод като цяло . Но щом им харесва това на комшиите, няма начин ще трябва да се търпи за да оцелее проекта. Вчера гледах едно видео на една рускиня, доста запознато изглежда момичето, явно живее в Турция, отговаряше на въпроси .Имаше въпрос за нашето сериалче дали ще го спрат. Каза,че е продаден вече, което по договор означавало 26 серии, обаче, последната дума е на FOX,защото телевизията нямала никакво отношение към продажбите в чужбина, т.е не получавала нищо от тях.Само ако подпишели договор за предоставяне на правата за продажбите, тогава това имало превес,но имало някакви  договори от близкото минало които завлякли някаква продуцентска компания за милиони , затова повече такива неща не се подписвали.С две думи , ако няма достатъчен рейтинг в Турция, ножицата и това е. Същата логика е и за youtube каналите. Клиповете които пуска самата Фокс определят интереса към даден сериал, тези които са на специалните канали на всеки проект нямат никакво значение, те са собственост на продуцентските компании,т.е печалбите от youtube не отиват в джоба на Фокс.Имало място само за един летен сериал който да продължи зимата. На сайта на FOX гледах че общо сериалите са 8, а седмицата има 7 дни, т.е ще отрежат някой със сигурност.Другото което ми направи впечатление, че на който и сериал да кликнеш, точно под фрагментите има огормен банер на "Почукай на вратат ми".Явно това е фаворитът на Фокс и го рекламира навсякъде.

За стилистката, като нищо може да са я резнали ,първите няколко серии се обсъждаше само колко смешен е Джан в безръкавното си облекло.Сега постоянно се говори ,коко е хубав в новите си ризи с дълъг ръкав. Мисля,че това по някакъв начин се отрази на рейтинга и предаде на сериала несериозен вид.АБ рейтинга е доста по нисък(т.е интелигенцията)За мен облеклото на Джан беше за да се подчертае характера и поведението на песонажа, но явно повечето от хората не могат да схванат така нещата.Затова .Не знам сами ли си избират стилистите или от продукцията, но може жената да са поуволнили дискретно.Те не си поплюват явно. Във въпросното видео, се говореше за един  нов сериал, как сменили режисьора, защото първия трейлър на сериала отнесъл много критики, защото булката била по-висока от младожененца.(което всъщност не е така, просто булката била стъпила на нещо и изглежда на клипа така, а режисьорът не отчел този факт ) Simple Smile

# 219
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много симпатична серия, хареса ми.
Майките ми дойдоха малко по-изглупели, отколкото очаквах, ама нейсе.
Хареса ми като опушваха любимите ни изрязани потници с думите "вече няма да облича без ръкави", разсмяха ме.

Озан и Дениз ми харесват, тя още е малко дръпната, тази "негатив къз". Ама ще влезе в пътя, видно е. Много хубави очи има актрисата и въобще много я харесвам. И Озан е сладък.

Хареса ми също Джансу как решително се отдръпна от Левент, писна ѝ да я разиграва и май ще го сложи на мястото му. Разбирам, че тя играе тази игра, за да го вразуми и да му покаже, че няма вечно да чака да се наредят неговите приоритети, но някак ми се натрапва мисълта, че ще си намери друг в таз игра. Някой, който истински ще я цени.

Образът на Левент ми е много интересен. Седи някак съвсем различно от всички останали, като комиксов герой. Върти очи, говори си сам - малко като герой от друг филм. Обаче ми харесва на мен тази различност на подхода към образа.

Нашите влюбени много сладки, малко преиграват на моменти ситуациите, ама нали са ми симпатични, прощавам им. Още се чудя що само едно кюфте купиха, та трябваше да се борят за него. Всъщност ми е ясно де, ама не е много правдоподобно.Романтичните им сцени са много добри, Озгюр много секси премрежено я гледа, а тя се разтапя направо в погледа му. Хубава двойка им се получи. Йезги на моменти ми е малко флегматична и лишена от темперамент сякаш, обаче пък това може да мине за плахост и нерешителност, така че не ме дразни.

Сердар ми е скучен, но все пак играе някаква роля в историята, докато Йешим е абсолютно безлична, безинтересна и бозава. Тя и онова фламинго, забравих му името - колежката, дето открадна папката на Дениз, са като декор някакъв, абсолютно досадни и почти ненужни ми се виждат. Даже не могат и да ме раздразнят, макар че това им предназначението  май. Виж, Гизем добре се справя, много е дразнеща.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 18:53 от Светълчо

# 220
  • София
Спасибо нашему режиссеру Денизу за полную версию 🤤🤤
https://vk.com/video-176425116_456241074?list=833c27d45230e6575f
https://vk.com/video-176425116_456241075?list=fbfaeb9e97f49233d5

# 221
Здравейте, дружки!

Серията беше великолепна  и наистина много забавна.
Съвсем различно е впечатлението като я видиш с думичките, всичко придобива смисъл.

Колко са сладки само Езги и Йозгюр
Вече изобщо не могат да стоят далече един от друг и непрекъснато се търсят.
Сякаш едва бяха дочакали да стане сутрин, за да се видят в началото на серията и в един и същи момент се появиха като всеки беше приготвил кафе за другия.
Очите им блестят, а като се докоснат случайно, сякаш ги бие ток.
Много добре изиграват тези детайли Джан и Йозге.

Чак ми стана жал за Йошка колко категорично я отряза Йози, буквално я изгони от дома си.
Много гадно й стана, но и тя прекали. Хлопването на вратата пред лицето на Езги беше последната капка, която преля чашата и на Йо му кипна и реши да сложи край. С едно изречение й каза всичко.

Обаче видяхте ли как сладко си признаха и двамата пред приятелите си, без никакво увъртане, че имат интерес един към друг. Езги забрави колко добра партия е докторчето и за срещите с него и вече планира да сложи край на тази сага със срещата им, а Йози каза на Озан, че  го спира само това, че все още не знае какви са чувствата на Езги. Сладури големи.

Ей, тази малката Зейнеп е страшно досадно дете. Както върти очите, така и интригите, а е малка.
Направо не знам как Левент позволява на бившата си така да манипулира и използва детето, за да го контролира. Това е много нездравословно за психиката му. Да го видим сега какво ще направи, за да си върне Джансу. Той много си вярва, но Пабло му поотвори очите как стоят нещата всъщност и че мое да  изгуби Джансу. Щях да си умра от смях като му посочи пръста за халката като попита то какво очаква според него Джансу.
Иначе много ми хареса нейната категоричност този път. Достатъчно време го  е чакала да вземе решение с нея ли иска да бъде, с бившата си жена или сам. И с букети и подаръци това няма да стане, а с категорични действия.

Дениз, която е толкова мила и сладка, макар че се прави на ледено студена, започна да й се разтапя леда капка по капка като види Озан и започна все по-често да се усмихва. Как се гледаха само на общата тераска, докато утешаваха приятелите си. Не беше нужно да говорят, само с поглед се разбраха. По много хубав начин ни показват зараждащата се любов между двамата. Денизка така мило се изчервява под погледа на Озан. А нахалната й колежка и съперничка Ирем /все ми иде да кажа Полен/ май постига обратен ефект като само говори колко близка е с Озан.  Денизка й прави напук, даже е любезна с Озан. Той направо  дължи едно питие на нахалницата, че работи в негова полза.

Обичам го тоя Левент, голям е образ. Вярно, че си е малко самодостатъчен и понякога не се вписва в пейзажа, но пък включванията му са винаги на място и навреме. Не знам с какъв акъл Сердар и Йоша отидоха при него да му искат обяснение защо ги е излъгал, че Йо е влюбен в нея , но как само замаскира нещата той в движение, че момата си тръгна от кабинета му още повече унижена.  Излезе, че Йозгюр е позволил на Йоша да се доближи до него, само за за да предизвика ревността на Езги. А като каза накрая Левент, че се чувства като салфетка употребен, направо щях да падна под масата. Салфетката е русокоската, ама нейсе.
Чудничко му се получи на Левент, шапка му свалям, че винаги успява да спаси ситуацията и да ни разсмива. А после сам се възхищава на остроумието си.

Онова, което феновете в англоезичния форум наричат комедия от грешки направо си  беше комедия от лъжи. Толкова лъжи изговориха Езги и Йо в старанието си да не срещнат трите грации, че  вече сигурно трябва да си записват какво казват, за да не се издънят.  Иначе това майките са странни животни. Севим бързо хареса Езги и също толкова бързо се разочарова от нея и сега зор да ги раздели. В същото време е готова да пробута на сина си момиче, което изобщо не познава и не е виждала откакто е било 15. Може да е грозна като войната, може да е психопатка или пък смотанячка. Изобщо къде са онези мили и  интелигентни майки, които ни показаха в първите серии. Сега сякаш дявола се е вселил в тях, крещят като лелки от пазара. Направо ми дожаля за спретнатата къщичка на Йози докато се правеха на вещици Севим и Фитнат. И Тесла го отнесе.

Невин и тя изпадна в крайности. Преди беше готова дъщеря й да се ожени за първия срещнат, само и само да е семейна и да й роди внуче, щото й било времето и часовникът тиктакал. Питаше за сватбата още след първата  предполагаема среща със Сердар, а сега само дето не я наби, сякаш е непослушно дете и беше готова да си я прибере обратно в Бурса.

А Сердар си е един позьор, при него всичко е фасада. Привидно симпатичния и успял млад мъж всъщност е един комплексар, но не мисля че е чак лош. Просто е разглезен и себичен. Той не иска Езги заради самата нея и не я цени като жена, за него тя е просто трофей. Особено щом разбра, че друг проявява интерес към нея. Сега ще направи чудеса от храброст, за да я получи. Не че е толкова лош, напротив. Има и добри качества, но изглежда някак лишен от чувствителност и сухар, дори усмивката му е служебна и изкуствена. Личи си, че е богаташко синче с висока самооценка, получило много неща в живота наготово и свикнало да получава всичко, което пожелае. Предполагам, че между него и Йозгюр има и една прилика.  Въпреки, че имат различно отношение към жените, и двамата досега не са се влюбвали истински. И сега точно Езги и двамата ще ги промени, но в различна посока. Йозгюр ще стане мек като памук, а Сердар упорит като магаре на мост. Ще видим как ще го измислят, но не искам злодеи, нека просто да е смешно в този любовен триъгълник.

Чак в тази серия бих казала, че образа на бармана Емре си намери мястото в картинката. Имаше свежи включвания досега, но малко си беше като кръпка в сюжета. Докато в тази серия много ми хареса. Остроумен и забавен и добър антипод на Гизем. Непрекъснато я държи в напрежение.

За кой ли път ще кажа, че много ми харесва Джан в тази роля. Личи си, че много е работил върху нея, защото с огромна лекота пресъздава един коренно различен образ от досегашните. Неговият Йозгюр е толкова мил, естествен във всичко - емоции, трепети, нежност, мимики, жестове… И  много се радвам, че двамата с Йозге толкова  много си пасват като актьорска двойка, без да има и грам съмнение, че изпитват нещо един към друг в живота. Защото смятам за огромно подценяване на професионалните качества на актьорите, когато феновете смятат, че те играят добре, само защото има нещо между тях. И това толкова често се повтаря, че от това понякога рязко ми секва интереса към сериала. Радвам се, че нашите актьори доказват обратното.

А с фантазиите за Едже Иртем и Джан искрено се забавлявам. Пили кафе заедно и пуснали една снимка от снимачната площадка и край - двойка са. Едно нещо като се повтори няколко пъти и вече върви обяснявай, че нямаш сестра. Иначе Джан може да си избере която си желае, включително и това симпатично момиче и дано да бъде щастлив с тази, която желае. В интерес на истината, когато е имал партньорка досега не се е крил от медиите и я е показвал. Поне такива са впечатленята ми. Когато беше и с Ачелия и с Бестемсу или както се казваше момичето си ходеха прегърнати, даваха интервюта на папараците и не са се крили. За разделите си също обявяваха публично. В общи линии, както и да стоят нещата, за личния си живот те решават какво да споделят. Сигурно е много неприятно да те гледат под лупа и да четеш небивалици за себе си в пресата, та ги разбирам ако не желаят винаги да споделят. Но феновете винаги смятат, че има нещо скрито или премълчано.

А нашичките след като си изясниха чувствата, при толкова много врагове наоколо, вероятно ще сменят курса. Досега криха, че не са двойка, а сега вероятно ще крият, че са такава и че се обичат.

Признавам, че фрага още не съм го изгледала в детайли и няма да го коментирам, а и обикновено нещата изобщо не са такива, каквито изглеждат.

Приятна съботна вечер, момичета!
Flowers Four Leaf Clover

# 222
Sparkling Heart Здравейте, отново! Продължаваме да търсим отговори на въпросите  кой?, кога?, защо?

Revolving Hearts Всички забелязаха, че Ози постоянно дъвчи нещо, навсякъде! Остава впечатлението, че е постоянно гладен. Но кога той е имал нормално хранене като нормалните хора?! Със закуска, обяд и вечеря - в един ден! Този здрав мъж скоро ще страда от недохранване!

Revolving Hearts Запазената марка "Джан Яман", която е любима на толкова жени, отново и в този сериал!
Nature Boom Закопчаването на колана в колата, с поглед в очите.
Nature Boom Вървенето на заден ход, за да не се прекъсва визуалния контакт и да се окаже необходимото внимание.
Nature Boom Обгръщането на любимото момиче с всичко -  ръце, крака, поглед, дори без пряк контакт. Но се създава усещането, че си в защитна риза, прегърнат отвсякъде и защитен!

Blush Моля, да допълните, ако забравих нещо!

Revolving Hearts Майките и лелите от любимки се превърнаха в торпили на сушата! Как ще се спасят от тях Езги и Ози? Бягството беше само временна мярка! А въздухът в Истанбул може да се взриви!

Revolving Hearts Къде ли отиде кученцето в тази суматоха, излезе навън и Хайдар го видя. Дано го прибере при себе си, до като се върне Ози!

Revolving Hearts Разговорът пред панорамата на града - беше ми интересен с това, че сякаш никой не смееше пръв да признае чувствата си, за да може да го направи и другия! Толкова часа бяха заедно! Получи се нещо като дебнене, надлъгване, игра на думи, въпроси без пълни отговори ... и скритата на любов. Споразумението, което отпадна, но все още сякаш го има и недоверието по между им, не им позволиха повече от целувка. Прегръдките им са защита и бягство от агресията на света около тях. Успокоява ме само това, че се  установи близост и разбиране, но все още не могат да бъдат двойка със здрава връзка. Усещаха, но криеха думите си! Всички около тях са  "доброжелатели" или хищни хиени! Остават само двамата! И Озан и барманчето!

Revolving Hearts Бай, момичета! Приятна вечер!

Flowers Bouquet  Специален поздрав на Дъгичка! Прекрасен пост, подробен, забавен, без да си пропуснала някого или нещо!

Gift Heart Запомнила съм отдавна твоите писания не само за този сериал!  Когато се включиш, не е необходимо да има субтитри! Само он лайн и Дъгичка!

Gift Heart Бъди жива и здрава и пиши повече! Радваш ни с присъствието си и точните анализи! Kiss KissKiss

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 01:00 от Не се сърди, човече

# 223
Светълчо, Дъга, Неорум Hug страхотни и изчерпателни коментари Blush

Аз ще коментирам сцената с кюфтетата. Много сладки бяха тогава. Сетих се, че и в РП Санем и Джан ядяха сандвичи с риба на плажа. Много обикновени и непретенциозни „ястия”, даже някой може и като просташки да ги определи, но на мен тези сцени са ми много на сърце. Не е нужно да ходят по скъпи ресторанти, за да са щастливи заедно и да си хапнат с удоволствие. Ето, за разлика, Сердар би завел Езги в най-претенциозния и изискан ресторант. Може би, защото и аз бих оценила „обикновен” сандвич на пейка с любимия човек и за това обръщам внимание на тези „малки” детайли Simple Smile

Таа, това беше от мен по-серизно. Ако не сте забелязали съм по забавата и ви наспамвам едно хубаво веднага Grinning

# 224
  • София
Тъкмо и аз успях да изгледам серията с руски субтитри. Вие такива хубави анализи сте направили на всичко, че аз даже и не си помислям да започвам такъв. Обаче снощи какво съм гледала не е много ясно, но хич и не съм видяла, че сватите се сблъскаха в димния облак. Нашите хора пак ги чака сюрприз като се завърнат в реалността.

Аз по принцип бях с големи резерви към Йозгето. Бях я гледала само в Черешите и Пълнолуние и никак не бях очарована от нея. Особено в Пълнолуние ми беше много дървена и дръпната. В момента ги гледам с Джан паралелно и в Пълнолуние по Диема Фемили и в МГ и мога да кажа, че разликата и при двамата е огромна. Джан винаги ми е харесвал в любовните сцени, още в Сърдечни работи, въпреки, че е млад и зелен, в любовните сцени си е пак огън. А Йозгето в Пълнолуние даже и като се разбраха с Ферит, че се обичат, минаха първа брачна нощ и се предполагаше да е вече по-свободна и отпусната в образа си, пак ми беше дървена и изкуствена. Лепваше една изкуствена усмивка и го нямаше този пламък в очите, който има сега. В МГ обаче много ми допада как играе. Толкова са ми сладки да ги гледам двамата с Джан, въртя си сцените им по десетки пъти... Не че Йозгето някога ще я харесам като актриса или жена, не ми е по вкуса изобщо, но като двойка с Джан са огън.

Общи условия

Активация на акаунт