Какво е любовта?

Здравейте, слънчеви момичета!
Не съм гледала серията с превод, само он лайн на турски и вашите коментари, но мога да напиша нещо като първи впечатления!
Какво да кажа за нашия любимец?! Да си естествен и неподправен, а да се превърнеш в идол за милиони!
Очи, ръце и всичко останало ... Това е достатъчно!
Първа любов, без думи и без красиви обещания! За това и ревността му е по детски чаровна!
Под въздействието на новия фраг мога да кажа, че за нашите ГГ вратата все още е само леко отворена. Постепенно се разкриват чувствата, но никой не смее смело да застане зад любовта си!
Рожденият ден на Езги, според мен ще задейства алармата в сърцето на Ози. Любовта ще бъде катализатора. Ози не е човек, който ще остави чувствата си, любимата си без защита! Но за него е важно какво мисли Езги, нали така каза и на Озан. А Езги дали разбра какво ще предизвика, приемайки скъпото колие?! Ози е наранен, болката в очите му ще остане в мен до следващия епизод. Погледът му питаше "защо?", след като целувката й казваше друго! Да приемеш нещо, което ще успокои гузната ти съвест, наранявайки любимия?! Аз не бих го направила! Няма да мога! А Езгито да си мисли какво ще каже на Ози и дали няма да плаче след това сама в леглото си. Притисната от всички нейни близки, приятели и доброжелатели, тя не успя да застане до Ози и да защити чувствата си. Наивна до втръсване! Как не успя да разбере какъв човек е доктора! Животът все още не е преподал всичките си уроци!
Серията ни представи атаките на майките през погледа на турските представи и битовизъм. Езги и Ози ни зарадваха с първата осъзната целувка, но поставиха много въпросителни, защото това не е любовта, която трябва да е!
Спирам, за да има какво да се каже след превода. Приятен ден и целувки!
Хареса ни, разбира се, джанъм 

Щото Джан го носеше, на друг би стоял смешно.
Нелепо и Джан нямат връзка просто