Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 49 018
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Като гледам от всички които пишат тук сценарият е готов и за следващите 10 серии. Както се разбра в 10-та серия се появява братовчеда от Америка и нова девойка, предполага се избанницата на двете бандитки, така интригантите се увеличават.

# 301
Мхм.. братовчедът най-вероятно ще е следващия опитал крошето на Йози Grinning

# 302
  • Варна
Добра вечер прекрасни, грешни дами! 

За малко да ви изтърве човек и нямате стигане!

Благодаря на всички за новините, снимките, гифчетата, коментарите и анализите и за прекрасното настроение в темата! 

Благодаря на екипа за експресния превод! 

Изгледах епизода и ми хареса всичко, но мамите ми идват в повече! За съжаление, ще трябва да ги търпим, защото те ще създадат напрежението, което се харесва на комшиите и което вдига рейтинга. Пък и всеки опит за намеса в отношенията на Езгюр, води само до тяхното сближаване. Това, че ще трябва да се крият, като ученици може да доведе до допълнителна тръпка между тях?! 
  Вие коментирате крошето, което отнесе Сердар. Признавам! И на мен ми хареса. И аз искам от известно време да го нокаутирам.   И не само него, но и наглата му сестра.
  Но аз се запитах и друго - От къде е разбрал докторът, че Ози е подготвял Езги за да му се хареса?!  Нали за това знаеха само приятелките?!   Дори и да мислят, че е за нейно добро и докторът е правилния избор за нея, трябва ли да се споделя толкова лично нещо?!
  Незнам, дали ще има две партита за рождения ден, но много искам. Видяхме и розовата поличка, с която ще е облечена Езги.
   Но Ели, на снимката, която сподели Йозге не казва "Добре дошла", а "Довиждане" /да не кажа направо "Сбогом"/ на розовата си поличка! Що така? Къде ще я съблече през нощта?!

# 303
Въх, вярно, че "Hoscakal"  е "Сбогом"... Мерси, Планет, за корекцията Wink Пак съм си мечтала за Бай Грешен и как ми е добре дошъл у дома и съм се объркала Grinning Grinning Grinning А, сега! Интересно где ли ще ходи тази пола? В басейна? На пейка в парка под моста? Да топли Тесла, докато спи? На гости на Сердар? Scream

# 304
Сега успях да изгледам фрага, луда работа и все пак истината е някъде там в петък вечер Stuck Out Tongue Winking Eye
Как ми идеше да фрасна един наглец така като Йози Smiling Imp

# 305
  • Варна
А, сега! Интересно где ли ще ходи тази пола?На гости на Сердар? Scream

Сакън! Пу, пу, пу! Пепел ти на клавиатурата!

# 306
Момичета, обикновено не пиша, само ви чета, но не се сдържах.
Това сигурно е гроздето в момента, и не само тя  Stuck Out Tongue Closed Eyes Laughing
https://www.facebook.com/Canyamaniac/posts/957853354694198

# 307
Това последното е жестоко 😀

# 308
paterina JoyJoyJoy

Тези фенски принадлежности май не сме ги виждали или поне аз не съм. Не ми е много ясно какво са това - тениски, кърпи, халати? Grinning

И тези мариачи сякаш не са ни пяли и свирили в темата  Laughing

# 309
Здравейте момичета! Все още съм на половината епизод, и както повечето от вас тези мами направо ми накъртват...честно казано си ги превъртам на моменти. Не харесвам такива истерични образи, малко неадекватни, знам, че без тях не може амааа чак пък толкова ли? Ще се гледат няма как.

Пускам ви нова снимка на Демет. Бая бая ми хареса! Heart Eyes

# 310
Аз се чудя какво се е случило, когато Езги изхвърча разтроена от ресторанта? Дано не са се разделили с Йози.

# 311
Добро утрооо!

Много емоции ни донесе 2-ри фрагман за 9-ти еп.! Simple Smile

и заслуженото кроше за Сердар...

Отново Йозге и Демет на челните места....

Фокс на 1-во място по гледаемост...

Демет е отбелязала марката на новото си колие...

ПП извън нашия сериал,ако искате да видите промото на Стар тв. за новия сезон и актьорите,които участват в сериалите,които ще  излъчва....видях го снощи докато гледах 1-ви еп. на сериала ''Обади се на моя мениджър''! Очаквам на Фокс тв.,че там гледам таман 3 сериала-МГ...ЗЯ...ЧД....WinkSimple Smile

тук е с руски субт.
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246466%2F0b6c1ea58 … l_wall_-132999259

Желая ви приятна сряда,момичета!

# 312

Лимонче, надявам се Езги да е разтроена от някой скандал с/ между майките, а не пряко заради Йози.

# 313
Изтече сценарият на последния 79 епизод на МГ. Joy Ето и снимка:

# 314
Бррр, страх ме хваща като ги видя тези Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт