Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 49 016
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Ха и на този му смени физиономията, ама Левентчо е там ще му върне фабричните настройки!

# 286
Знаех, че след Сонерчо следва Сердарчо Hands Muscle

# 287
Фрагмана с руски субт.

Сердар си го получи тъй като нарече Йози-МГ/BAY YANLIŞ

❥ Второй фраг к 9-ой серии сериала «Мистер ошибка» с русскими субтитрами

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246465%2Fa428f3f16 … l_wall_-132999259

отделно репликите....
▪Второй фраг к 9-ой серии «Мистер Ошибка».

ОЗГЮР: — Это невозможно, чтобы у Эзги были отношения с другим мужчиной! Однозначно, не могут быть!
НЕВИН: — Моя дочь встречается с другим!
ЭЗГИ: — С чего вы взяли?
НЕВИН: — К тому же с доктором!
ЭЗГИ: — Тогда возникло какое-то недоразумение.
ФИТНАТ: — Теперь мы будем шпионить! Название нашей операции: «Слежка Кобры».
СЕРДАР: — На мгновение я начал сомневаться в чувствах Эзги к тебе. Я попусту переживал. Ты оказывается просто обязанность!
ОЗГЮР: — Что ещё за обязанность?
СЕРДАР: — Ошибка Эзги! То есть на тебе обязанность быть пример, того, от которого Эзги придёт мне.
УНАЛ: — Очевидно, где правильный, а где неправильный!
СЕРДАР: — Мистер Ошибка!

...да допълня крошето...Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 17:02 от Zlatina3

# 288
  • София
Обаче много ме кефи в тоз сериал как Йози им раздава крушетата - тихомълком, без много приказки, заплахи и обяснения. Просто им метка един Hands Facepunch изневиделица и си тръгва. Със Сонерчо беше така и сега (ако не лъжат във фрага) и със Сердарчо ще е така. Искрено се надявам да не променят стила му. Nature Boom

# 289
Противопоставянето!

Доктор Йозтюрк - образован, с елитна професия, хубав, елегантен, мъж мечта. А вътре в себе си таи толкова злоба и арогантност.

Мистър Грешен - красив, страстен, взимащ дъха. Всяка иска да е последната в живота му, но той не се дава и разбива романтичните женски очаквания. А вътре в себе си - мил, нежен и отговорен. Heart

# 290
Как мизерно подкопават момчето ни. Rage Накрая ще му внушат, че наистина не е за нея и ще остави Езги. Гледам, че във фрага беше разстроена. Disappointed Relieved

# 291
  • София
Привет! Аз мисля, че още в миналата серия стана ясно, че Йози ще тресне един юмрук на Сердар...нали Сердар поиска да му покаже колко се е наранил и Йози му каза: "Гледай! Гледай!"...сякаш му каза гледай хубаво какво те чака...А фрагът е фантастичен...А няма да се изненадам, ако Сердар подаде оплакване от Йози в полицията...

# 292
  • София
А няма да се изненадам, ако Сердар подаде оплакване от Йози в полицията...

Това задължително. В турски сериал, ако някой от героите не преспи една нощ в участъка или не влезе в болница с цялата рода пред вратата на стаята, то това не е турски сериал. Този не е типичния турски сериал, но много ще ме изненадат, ако прескочат този момент.

# 293

Това задължително. В турски сериал, ако някой от героите не преспи една нощ в участъка или не влезе в болница с цялата рода пред вратата на стаята, то това не е турски сериал. Този не е типичния турски сериал, но много ще ме изненадат, ако прескочат този момент.
Мхм и главната героиня да се влачи по корем пред гадняра, че да оттегли жалбата... Санем, Джан и бай Фабри... и още 100000 други Grinning Какво ли ще иска Сердар от Езги? Grinning

# 294

Ще иска да го цунка по бузката, но нашето момиче вече ги е раздало тези

# 295
Момичета, вие сте готови сценаристи! Тъкмо като по-неопитна се чудя как ще го завъртят сериала, всяка развръзка ме изненадва, а вие давате важни насоки Wink Наистина ме учуди, че млатна Сердар, трябваше с някой чай да разнообрази метода Wink

# 296

Мхм и главната героиня да се влачи по корем пред гадняра, че да оттегли жалбата... Санем, Джан и бай Фабри... и още 100000 други Grinning Какво ли ще иска Сердар от Езги? Grinning
Е тука ще се намеси и адвокатката-приятелка Дениз, след като разбере че Сердарчо е бившия на колежката (Полен) както някой я нарече. Ще му излязат и на него кирливите ризи що за женкар е. Тя е тази която ще подкрепи Езги и Йозгюр, заради Озан.

# 297
Да, ако крошето е истинско, като нищо писликът Сердар ще се оплаче в полицията, само и само да го отстрани. Такива подмолни гадини като него точно така действат Animal SnakeHocho

Обаче има и вероятност да е просто фантазия на Йози, визуализация на това, което му се иска да направи, но се въздържа. Помните ли в Птичката как Демет нoкаутира Джейда във фрага, а после се оказа, че е било само в ума ѝ.

Между другото, и на мен често ми се случва да имам такива фантазии, едвам се удържам Relaxed

# 298
Очаква ни отново луда серия с тия майки бандитки.
Като че ли са гаврътнали по едно голямо.

Сега да не стане така с тази акция да разкрият, че нашичките са си реално влюбени, въпреки че друга е целта.

Сердар големи прененции има към Езги, без дори първа среща да е имал с нея. Това е смехотворно.
Представете си, ако имаха връзка някаква, какво щеше да е.
Но този път неправилно си е преценил силите, с Джан просто не се състезават в една категория във всеки възможен смисъл. Иначе нека да вкара Йо в ареста, няма проблем. След това Езги и на снимка няма да може да я види...

# 299
Ново от нашите бубита Heart Кой е човекът с тях не зная

Усмихнато Йозге BlushHeart Eyes

Заговорници Sunglasses

И целувчица Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт