Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 49 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро, Злати! Hug
Добро утро, момичета! Hug

За Джемре и Серкай - дали ни финтират леко с тези колиета или...? Много са сладки двамата, страхотна двойка са на екран, защо не и в реала?'Heart Eyes

Оххх, като видях сакото на Джан и музата ме връхлетя рано рано Grinning

Здравейте!🤗
Аа според мен тук Джан е импровизирал,казал си е : Парлак-Марлак ,ей сега ще се спретна и сам!😄
Даже послание има за нея,то и аз вече няма да знам какно да си правя ненужните нещица от кинкалерията.😄

# 271
Здравейте!

мадам Парлак си замина и на Джан даже копче няма кой да му ушие, завалъ...

# 272
Пак развява средния пръст Satisfied

Ново от Йозге Heart

# 273
# 274
Привет, дружки!

Включвам се набързо от плажа, че една мислА не ми дава мира.
Я кажете сега нашия красавец като му съсипаха хубавата къщичка, къде ще се приюти временно, докато я оправят?  То е ясно, чу мама и леля ще отидат в хотел или директно  ще се върнат в Гьоджек. Предлагам при с съседката да отиде временно, там и без това е като хотел, постоянно някой идва и си отива.
Може и при Озан да отиде или в ресторанта...  Какво мислите?

Много пипкаво било да пишеш от телефон. Пишеш едно, а то излиза друго, ха ха.

# 275
Оххх, като видях сакото на Джан и музата ме връхлетя рано рано Grinning

Хоп и на най-близкото дърво ...HeartGrinning
Много ми липсва Парлак. Харесваше ми стилът. Сега сериалчето загуби част от оригиналността си. Пак е хубав Джан, просто...ми липсва.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 12:40 от Cherry-pie

# 276
Джано подклажда огъня в сърцата ни с ново фото. Пу, пу, машала! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 277
Дъга, ако няма място при комшийката, да опъне палатка на нейната терса, а Тесла директно в нейното легло...и после патрона му да го последва. В задачата се пита кой кого ще гушка? Езги Тесла...ако кучи е посредата остава Джан да гушка него, а да мята влажни погледи към Езги.

# 278
Слави, Тесла не е толкоз несъобразителен. Ще отиде тихо да си дъвче топката на дивана и ще остави гълъбчетата

# 279
Ели, знам ли, може и Тесла тайно да е влюбен в новата абла. И като породист кучо да си отстоява принципите, каката, аз и Той Stuck Out Tongue Winking Eye

# 280
Джано подклажда огъня в сърцата ни с ново фото. Пу, пу, машала! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Най-красивият мъж на фона на любимия мост Blue Heart
И аз си мислех върху това къде ще отседне Йози, след като дома му е съсипан. Интересно ми е какво са подготвили сценаристите. Аз мисля, че ще отседне в апартамента на Джансу Wink.
Много харесвам работата на Пърлак, винаги се отличава, макар и с нестандартни модели и съчетания.
Хубав ден да имате!

# 281
  • Бургас
Ммм, наШТе хора правят цуни-гуни Heart Eyes Ама май е тайна Grinning

Кой ли влиза в този момент, как мислите?

Joy Серкан Чайоулу! Joy

# 282
Влиза Серканчо да им развали романтиката . Защо не спазвате дистанция Joy Джан ръцете долу от моята хубавица.
Е ,сега тя се любува на моята красота и бицари Сори брат ,а ти си гледай твоята екранна партньорка BlushJoy

Е ,ръсим ги ама те са актьори и връзката им е издържана във времето.

# 283
Фрагман 2.

# 284
  • София

Какъв хубав му го изцепи Йози на самодоволната физиономия ... Чак на мен ми стана кеф... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт