Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 49 011
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Скрит текст:
Скрит текст:
Ехаа... Рики Мартин е чул, че прилича на Джан Яман и се разровил в интернет да види кой е пък тоя хубавец... Видял го, увиснало му ченето, но го досрамяло да го последва в Инстаграм. Но също така видял Демет, тази неземна хубавица, та последвал нея. И, аха, да обърне резбата в правия път, на хоризонта се появил Руткай и на Рики пак му увиснало ченето... Та, на Демет и се разминало да се загаджи с двойника на бившия си... И по-добре, че злите езици много щяха да одумват... Да му мисли мъжа на Рики Joy
😄 Да се готвят Малума и Енрике Иглесиас,а Демет за едно интернационално турне с фенове пред хотела и всичките там олелии.Ахаа🤔😁,а може виждайки левента Руткай в целият му блясък и стил,Рики да е последвал Демет,та да не се натрапва на стилиста.😂
Според мен Рики използва Демет за връзка и параван с Руткай Thinking
И аз така мисля,имайки в предвид ,че е женен и с две деца,би било проява на лош вкус дириктно да премине към очарователният стилист. (Но според мен Руткай е неотразим и задлужава тази саможертва🤭) 🤣🤣🤣
Бас ловя, че Рики e искал да се сгуши в голямата мечешка прегръдка на Джан, ама като е видял, че е гадже с Едже, се е задоволил с нежната ласка на Руткай Grinning
Оф, айде да пускат втория фраг, че много се отнесох в света на фантазиите Grinning

# 256
В света на доброто чувство за хумор и настроение ...😀

И аз искам така 🌊🤩

# 257
  • София
Нямам идея дали е истински фраг...

https://www.youtube.com/watch?v=w4zbK4yO6hw

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 22:14 от Gugutka52

# 258
Bu ne, yaaa? Flushed Тази фенки много нахални взеха да стават?!?! Ма, как са го награбили, нацелували...
Грозде, пращай го мъжО в странство, че не можем вече да удържаме положението...

# 259

Това не е фрагман на 9 епизод, някой е направил съчетание от откъси от епизодите досега - напр. майката на Езги като избираше бурканите със сладко да прати на сватята, Сердар и Езги на гала-вечерята в началото на сериала, където покрай нея мина бившия ѝ колега с костюм на голямо плюшено сърце и т.н.

# 260
Фенките нападат ,нема да чакат разрешение от Гроздето Joy
Тя като е с мъжо си не мой да се сърди.
Кво да прайм мачото не го пазим както трябва и Пърлак отлете в друго дизи.
В живота ще продължи ли да е личната стилистка на Джан ?
Това ,че не е в сериала не значи че се е отказала от него наистина .
Сега ще облича Серкан ,гаджето на Йозгето . Дали ще му стоят добре потниците Joy

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 23:30 от femmi2

# 261
Серканчо има ли плочки и бицари, че не съм запозната? Ще е достоен ли носител на потниците? Grinning Горкия, има да развява вериги и железа по тялото си оттук нататък Grinning
Новата асистентка и стилистка на Джан сигурно е някоя скучна скумрия от Тюдорс, дето ще му глади ризите, ама какво да правиш... хайат!

# 262
Ели ,през тела нема как да сложим фото ,но не е зле в тялото Серканчо.
Ще го играе телохранител . Повече с костюми ша го навлича.  Аслъ Памук е готино маце. Случиха на партньори и двамата в проектите си. Неговата за втори път играе с Джан . Личи че се уважават ,като колеги и се разбират добре и допълват. Ама цял живот нема как да играят заедно. Джан  по коя ли  ша мята горещ чай след това:joy:

Може се харесат с новата асистентка и нема Еджета.

# 263
Аз ще се наредя да мята чай по мен, няма проблеми, ще се жертвам... С повечко захар да е само.

С костюми ще го навлича, ама дали ще са с ръкави? Grinning

# 264
https://www.instagram.com/p/CESS4sqpjig/?igshid=1gp9v9em9eo06
Сет
През телефона пиша и не мога да вмъкна видеото.

# 265
Ммм, наШТе хора правят цуни-гуни Heart Eyes Ама май е тайна Grinning

Кой ли влиза в този момент, как мислите?

# 266

Супермаркет Сигма в Неапол - бисквитката на годината.

# 267
  • София
"Ммм, наШТе хора правят цуни-гуни Heart Eyes Ама май е тайна Grinning
Кой ли влиза в този момент, как мислите?"

Това май е моментът, в който тя му казва, че ще е с момичетата и след това ще дойде при него...

# 268
Добро утроо! HugTwo Hearts

Днес трябва да пуснат 2-ри фрагман....

.... автограф от Джан Яман...Wink

Интернет таблоид "Akşam" пита: "А ако това е  любов"?

бдителни са забелязали че имат еднакви колиета....

Приятен летен вторник,момичета! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 269
Добро утро, Злати! Hug
Добро утро, момичета! Hug

За Джемре и Серкай - дали ни финтират леко с тези колиета или...? Много са сладки двамата, страхотна двойка са на екран, защо не и в реала?'Heart Eyes

Оххх, като видях сакото на Джан и музата ме връхлетя рано рано Grinning

Общи условия

Активация на акаунт