Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 49 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ако на някой му се гледа Демет в Ягодките по телевизията, да знаете, че от 26-ти август ще го дават по bTV Lady от 22 часа.

# 241
И аз благодаря за бързият превод. Още снощи го изгледах.
И мен ме дразнят майките, особено тази на Йози. На моменти преиграва с това кривене и физиономии. Тази на Езги поне пред Йозгюр се държи що годе нормално. Но нищо де, без такива образи и малко интрига, сериалът щеше вече да е свършил.
Много се изкефих, като Джансу заряза Левент. Не мога да реша дали ми е противен или забавен. Може би и от двете по малко, но определено заслужаваше да му натрие носа.
Йози много хубаво отряза Йешим. Директно, без овъртане. Истински мъж! Но харпията няма да се откаже така лесно.
А финала беше толкова романтичен, че направо се разтопих. Не знам как ще издържа цяла седмица.

# 242
Добро утрооо! HugTwo Hearts

Благодаря на всички за споделеното! Flowers Bouquet ''С аромат на ягоди'' с Демет и Юсуф Чим съм го гледала.

Днес дали ще ни пуснат 2-ри фрагман? Thinking А дано!:smile:

Мястото където отидоха Езги и Йози освен в ''Сезонът на черешите'' съм гледала и в други сериали.В момента не мога да се сетя.Вчера се помъчих да го открия по коментарите при рускините,тъй като те понякога отбелязват местата.Но не успях.

нова от инстасторито на  Демет с Олаф...

Скрит текст:

снимка на Демет от гримьорът Али Ръза Йоздемир

Приятен ден и успешна седмица! Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 08:47 от Zlatina3

# 243
Кралят Слънце (по-известен като Кьотю Крал) и  Малкият принц ви поздравяват с настъпването на новата седмица Wear Crown

Мястото е Mihrabat Grove в азиатската част. Инфото е от can_yaman_bg. Благодарим им!

Ново от Джемре Heart Eyes

# 244
Mihrabat Grove се намира в Азиатската част - Бейкоз.  С google map е точно отбелязан и има страхотни снимки и клипове от целия парк.

# 245
Flowers Hibiscus Добро утро в последната седмица на лятото!

Nature Zap Отново експресен превод! Благодаря за труда да ни зарадвате!!! Kiss

Purple Heart Изгледах серията с превод, всичко си дойде на мястото! Обобщено епизодът е динамичен и забавен, с мамите ми дойде в повече! Драстично се намесват в живота на децата си! В крайна сметка ще стане това, което трябва да стане, но с повече емоции! От трите грации най много ми хареса Фитнат - жестове, стойки, мимики - 100% образ на клюкарката! Дано пожарът да ги изпрати по къщите им, че нашите влюбени съвсем ще хванат горите!
Purple Heart Езги и Ози - много интересни и забавни на терасата, когато пристигнаха гостите им. Приличаха на непослушни деца, които се уговарят как да прикрият пакостите си! Добре се справят с атаките на родата, но когато трябва да изяснят отношенията си започва голямото надлъгване! Никой не смее да се открие първи, всеки чака другия да започне! Сякаш не виждат, че са в капана на  любовта и страстта! Прегръдки и изгарящи погледи ... и думи, които трябва да бъдат изречени! Но в това положение защо са необходими думи?! Ситуацията е ясна - шах с пешката!!! Играта се превърна в истина, грешния отстъпи на правилния!!!
Purple Heart Левент си получи урока не само от Джансу, но и от барманчето! Показаха му пръста, на който трябва да има пръстен! А Пабло му подсказа за годините и умората ... Можеш да се правиш на клоун пред търпелива жена, но и това си има граници!
Purple Heart Озан и Демет - все по близки и влюбени! Плахо разкриват чувствата сякаш отново са в детските години! Искам да видя как ще изиграят момента, когато се стигне до целувка!
Purple Heart Брат и сестра - имат еднаква съдба да останат с празните си надежди. Комични и жалки образи в настървението си да постигнат любов без взаимност! Йоска се предлага открито, но се прикрива под думите на приятелска загриженост! Сердар избива комплекси с екстравагантни жестове, но с това показва само жалкото си положение на отрязан ухажор! До кога ли ще понасяме набезите и нахалството им?! Ози беше открит и прям, добре постави червената линия, но дали хищната хиена няма да се превърне в невестулка?! Отстъпва за момента и после тайно и неочаквано изсипва отровата си!!! Остава Езги да сложи нейната червена линия! Ядосва ме тази нейна черта да отлага неизбежното, да държи другите в мъгла! В чувствата и отношенията всичко трябва да е ясно и точно, сигурно! Ози е прав, като каза на Озан, че трябва да е сигурен какво иска Езги - той не знае, защото тя не е показала точно с кого е! Като въртиопашка!!! Rage
Sparkling Heart Фрагът - с очаквания за нова динамика, изяснени позиции и най после този примамлив басейн, за който пиша във всеки пост, че още не е пробван! Да! Басейнът! Че и двамата! Че с дрехите!

Flowers Hibiscus Щастлива седмица, момичета! До петък има много време за забавления! Kiss

# 246
  • София
Привет! Имам малка забележка към сценаристите: малко са прекалили с натрапчиво противните брат и сестра, с обезумялите мами и лели, с необосновано загрижените приятелки, с интригантката и бившия Сонер...прекалено ясни и остри са ми някакси...а нашите са прелестни, меки, влюбени, нежни, завладяващи...
А като се замислих за мамите - мамата и лелята сигурно не си отиват - просто апартаментът на Йози е станал необитаем и те отиват на хотел...

# 247
BREAKING NEWS!!!
Станаха ясни причините Аслъ Парлак вече да не е част от екипа на МГ...

П.С. Кукумявките не успяха да изгонят ни Езги, ни коронавируса. Парлак го отнесе накрая Joy

# 248
  • София
Рики Мартин бил последвал Демо в Инстаграм и тя него съответно. Жалко, че човека е гей, иначе от турските медии да бяха пуснали вече бомбастичната новина, че са гаджета. Сега просто се чудели откъде той е разбрал за нея.

И отзвука за това в медиите.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 14:34 от Lilly Di

# 249

Lilly Di 🤗 повтарям новината,но Рики Мартин наистина е голям сладур,а и някой оприличи Джан на него ,наистина ако не беше гей,щеше да е добра утеха,Демет току пропее и с тази си пластичност,като нищо да е турската JLo.😄

# 250
Привет! Hug

Ели Hug благодаря за Mihrabat Grove...
нови на Демет...

и с фен...

за Рики Мартин може да е покрай Руткай,нали е като него...и да се следават в ИГ...Wink

Скрит текст:

италиански фенки на сета...

МГ...отново е на 1-во място по обсъждане за изминалата седмица...

Приятен следобед! Ice CreamIcecream

# 251
Ехаа... Рики Мартин е чул, че прилича на Джан Яман и се разровил в интернет да види кой е пък тоя хубавец... Видял го, увиснало му ченето, но го досрамяло да го последва в Инстаграм. Но също така видял Демет, тази неземна хубавица, та последвал нея. И, аха, да обърне резбата в правия път, на хоризонта се появил Руткай и на Рики пак му увиснало ченето... Та, на Демет и се разминало да се загаджи с двойника на бившия си... И по-добре, че злите езици много щяха да одумват... Да му мисли мъжа на Рики Joy

# 252
Ехаа... Рики Мартин е чул, че прилича на Джан Яман и се разровил в интернет да види кой е пък тоя хубавец... Видял го, увиснало му ченето, но го досрамяло да го последва в Инстаграм. Но също така видял Демет, тази неземна хубавица, та последвал нея. И, аха, да обърне резбата в правия път, на хоризонта се появил Руткай и на Рики пак му увиснало ченето... Та, на Демет и се разминало да се загаджи с двойника на бившия си... И по-добре, че злите езици много щяха да одумват... Да му мисли мъжа на Рики Joy
😄 Да се готвят Малума и Енрике Иглесиас,а Демет за едно интернационално турне с фенове пред хотела и всичките там олелии.Ахаа🤔😁,а може виждайки левента Руткай в целият му блясък и стил,Рики да е последвал Демет,та да не се натрапва на стилиста.😂

# 253
Скрит текст:
😄 Да се готвят Малума и Енрике Иглесиас,а Демет за едно интернационално турне с фенове пред хотела и всичките там олелии.Ахаа🤔😁,а може виждайки левента Руткай в целият му блясък и стил,Рики да е последвал Демет,та да не се натрапва на стилиста.😂
Според мен Рики използва Демет за връзка и параван с Руткай Thinking

# 254
Скрит текст:
Според мен Рики използва Демет за връзка и параван с Руткай Thinking
И аз така мисля,имайки в предвид ,че е женен и с две деца,би било проява на лош вкус дириктно да премине към очарователният стилист. (Но според мен Руткай е неотразим и задлужава тази саможертва🤭) 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт