''С аромат на ягоди'' с Демет и Юсуф Чим съм го гледала.
А дано!:smile:

Добро утро в последната седмица на лятото!
Отново експресен превод! Благодаря за труда да ни зарадвате!!! 
Изгледах серията с превод, всичко си дойде на мястото! Обобщено епизодът е динамичен и забавен, с мамите ми дойде в повече! Драстично се намесват в живота на децата си! В крайна сметка ще стане това, което трябва да стане, но с повече емоции! От трите грации най много ми хареса Фитнат - жестове, стойки, мимики - 100% образ на клюкарката! Дано пожарът да ги изпрати по къщите им, че нашите влюбени съвсем ще хванат горите!
Езги и Ози - много интересни и забавни на терасата, когато пристигнаха гостите им. Приличаха на непослушни деца, които се уговарят как да прикрият пакостите си! Добре се справят с атаките на родата, но когато трябва да изяснят отношенията си започва голямото надлъгване! Никой не смее да се открие първи, всеки чака другия да започне! Сякаш не виждат, че са в капана на любовта и страстта! Прегръдки и изгарящи погледи ... и думи, които трябва да бъдат изречени! Но в това положение защо са необходими думи?! Ситуацията е ясна - шах с пешката!!! Играта се превърна в истина, грешния отстъпи на правилния!!!
Левент си получи урока не само от Джансу, но и от барманчето! Показаха му пръста, на който трябва да има пръстен! А Пабло му подсказа за годините и умората ... Можеш да се правиш на клоун пред търпелива жена, но и това си има граници!
Озан и Демет - все по близки и влюбени! Плахо разкриват чувствата сякаш отново са в детските години! Искам да видя как ще изиграят момента, когато се стигне до целувка!
Брат и сестра - имат еднаква съдба да останат с празните си надежди. Комични и жалки образи в настървението си да постигнат любов без взаимност! Йоска се предлага открито, но се прикрива под думите на приятелска загриженост! Сердар избива комплекси с екстравагантни жестове, но с това показва само жалкото си положение на отрязан ухажор! До кога ли ще понасяме набезите и нахалството им?! Ози беше открит и прям, добре постави червената линия, но дали хищната хиена няма да се превърне в невестулка?! Отстъпва за момента и после тайно и неочаквано изсипва отровата си!!! Остава Езги да сложи нейната червена линия! Ядосва ме тази нейна черта да отлага неизбежното, да държи другите в мъгла! В чувствата и отношенията всичко трябва да е ясно и точно, сигурно! Ози е прав, като каза на Озан, че трябва да е сигурен какво иска Езги - той не знае, защото тя не е показала точно с кого е! Като въртиопашка!!! 
Фрагът - с очаквания за нова динамика, изяснени позиции и най после този примамлив басейн, за който пиша във всеки пост, че още не е пробван! Да! Басейнът! Че и двамата! Че с дрехите!
Щастлива седмица, момичета! До петък има много време за забавления!

Препоръчани теми