Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 644
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, това за Виктория Георгиева като го написахте, че я питали гледа ли МГ се поставих на нейно място, бих се почувствала, че са разкрили най-голямата ми тайна. Как пък някой точно това се е сетил да я пита? Мен някой ако ме попита гледаш ли МГ и Джан Яман аз ще помисля, че ме следи и ще се изчервя до корените на косите си и ще изпадна в шок и ужас. Защо? Защото никой около мен в работа или приятели или семейство не се интересува от турски сериали и не знае кой е дори. Това си е моето бягство, спасение, вътрешните ми усещания,  никой не ме знае в такава откачена светлина, сериозен човек съм, децата и мъжа ми знаят, че гледам сериали, ама не точно в какви промишлени количества ми е Джан в живота.  Джан минава като част от пейзажа  на сериала. Джан си ми е и на снимки принтиран,  и на телефона имам снимки, и на лаптопа имам снимки, ама не много явни, и си мисля, че само аз си знам какво и защо чувствам гледайки го или как ми въздейства. Та в тая ми светлина пред вас съм най-истинска.

# 721
И аз се зачудих защо са я питали? Кой я е питал? Странен въпрос. Нерде турския актьор Джан, нерде бг поп певицата Виктория... Може би е харесала някоя снимка или е в някоя група... Или някой голям фен на МГ е решил да стреля на посоки Grinning Все едно аз да питам Брус Уилис „Ти гледаш ли Откраднат живот”...

# 722
Ново от снимачната площадка  Красив и щастлив Flowers Four Leaf Clover

# 723
Виктория сподели снимка на Джан на сторито си в Инстаграм преди няколко седмици и явно някой е решил да я пита. Подозирам от екипа на турския сайт за Евровизия. Grinning

# 724
  • София
Все едно аз да питам Брус Уилис „Ти гледаш ли Откраднат живот”...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И представящ ли си той да ти каже "Да бе и много се вълнувам за новия сезон. Аз много харесвам Марта Вачкова (примерно)." Joy
Аз не гледам сериала и само нея си спомням, че съм я мяркала в рекламите... Те май почти всички актьори в БГ се изредиха да играят в него, ама аз друга от дамите не си спомням.

# 725
Виктория сподели снимка на Джан на сторито си в Инстаграм преди няколко седмици
Еее, това обяснява всичко Simple Smile Сега ще спя по-спокойно Grinning Я, да вземе едно профилче да си направи тук и да си обсъждаме! Или вече има??!? Я, признайте, коя от вас е Виктория Георгиева? Joy

Лили, Марта и Брус са си гъсти авери, как няма да я гледа Grinning
Подозирам, че Риана също гледа Откраднат живот, заради българския Джан Яман - Шопов Младши (в смисъл, че е секси и нацепен, не че си приличат. Фики си е номер едно двойник на Джан безусловно Joy)

# 726

Момичета, Джан е тъжен! Като гледам тези снимки ги си представям с коментари от Ели.
Още кафе не са ми направили...
 Ех, и Ели се отказа от мене.
А после в коридора тъжи за Гроздето.

Не знам от телефона как да го пусна. Видио на фенка с Джан. На заден план към 1:40 снимат как Езги излиза от заведението.
https://www.instagram.com/tv/CEjphqzpCIY/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 07:27 от Cherry-pie

# 727
Добро утрооо!

Благодаря за новите неща и настроението в темата! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

от фрагмана...

за оправяне на настроението...Wink

Йозге и Демет отново заемат 1-во и 2-ро място...

от сценаристката - сц. за 12 епизод е готов...

Демет се е срещнала с Фатма Т.и Сумру Явроджук,с които игра в ''Стая 309''

а тук е и реж.Мустафа Котан...

Желая ви приятна сряда! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 08:32 от Zlatina3

# 728
Най-краткият хорър комикс „БГ-мами гледат Мистър Грешен”

В главната роля - Джан Яман.
Приликата с други действителни лица и събития е напълно случайна.

# 729
Толга, в отбора на "лошите"

# 730
  • София
Не знам от телефона как да го пусна. Видио на фенка с Джан. На заден план към 1:40 снимат как Езги излиза от заведението.
https://www.instagram.com/tv/CEjphqzpCIY/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Ама тез фенове много нахални. Виждат, че се снима и Джан и другите колко пъти им казват "тихо" и те продължават да плямпат...

# 731
Да, много са нахални тия фенки. И все му висят на врата и го мляскат... Завиждам му на търпението...

Новички от Йозге

# 732
нова от Джан....Blue Heart

от сторито на Йозге...Purple Heart
-''Ръцете са вече на кръста и е готова да крещи/вика!''

========================================

и  братовчеда....

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 13:54 от Zlatina3

# 733
Как мислите, на Гизем дали ще ѝ излезе късмета с новия пислик?

# 734
Възможно. Много ще си подхождат. И двамата имат високомерно и мръснишко излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт