Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Ели лека! Много курназ го раздаваш! Grinning

Феми ако види новата му визия ще те пусне, задължително!
Покажи му този гиф Grinning (да му види новата визия) Grinning и гаранция..можеш да си приготвяш чантата Grinning

Махнаха тестовете : ))

Малко прекалих тази вечер със спама.. виновна съм!

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 01:25 от grozdence.

# 691
Ех ,грозде не става. Който може да се възползва ,преди отново да ги въведат.

# 692
Опп, гууд морнинг!
Бас ловя, че не сте очаквали  някога поздравите да са от Хайдар бей Grinning
Стига с тоя Джан! Гледайте, човекът бонбонки Харибо ви носи, да ви подслади душичката Lollipop

Когато разбереш, че са махнали ПСР тестовете за Турция...

П.С. виждате ли! Помъдрявам! Цял един пост без ни една снимка на Джан! Е, 2-3 пъти му има името, ама... няма да се вглеждаме в детайлите, я!

П.С. и, ако си мислите "Тая, пък, сън не е спала...". Прави сте! Един комар ме съсипа тази нощ

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 08:08 от Ели-Мели

# 693
Добро утрооо! WinkHugTwo Hearts

Честит ни нов месец!Ще има празници,почивни дни.Учениците тръгват на училище,да видим как ще продължат?
Започват ни другите сериали и програмата ще е пълна! Wink Аз съм с 6 за сега и очаквам още! Stuck Out Tongue Winking Eye

Демет Йоздемир е търсена в 69 държави през последните 12 месеца ... Туркменистан, Турция, Азербайджан, България ...
Пълен списък на страните на снимката.

Желая ви приятен ден и щастлив нов месец! Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 694
Ооп Гюнайдън грешни дами

Злати Hug
Кафето е от Йози.. нооо, нищо повече..

С Ели правим бойкот днес!

Вече не го искам Този..,Дребен и набит е.. и е много препечен.. и още какви ли не косури има..
ако почна да изреждам, денят ще си мине.

П.с Някой да не си помисли, тая пък става, и веднага от Джан следи търси.. Тц..

Сега излизам по работа.. Джан не искам да го видя, нито да чуя за него, няма работа с мен днес...
Ели не знам защо му е сърдита, но пък тя си има Шишко, с Харибо я черпи : ))

# 695
Грозде, ами Джано черпил ли ме е с нещо до сега? То не се печелят женски сърца само с мускули и потници. Романтика трябва, Харибо най-вече Joy

# 696
  • София
Ох, много ми се ходи до снимачна площадка - никога не съм била на такова. Много ми се ходи и до Истанбул (Не пречи и тур до Бодрум или където снимат), но пуста финансова криза в момента ...

На мъжа му казвам смело, че отивам да гледам Джан Бей. И той знаете ли какво ще ми отговори? "Ще го сватосваш за щерката ли?" Stuck Out Tongue Winking Eye Вече ми го е казвал, та затова знам. Напъвам се да уча и някакъв италиански, та може да пробвам да го упражнявам с неносител на езика Joy

# 697
Питат българската певица Виктория Георгиева дали гледа МГ. Тя отговаря, че харесва сериала, но Джан харесва повече Grinning Добре дошла, Вики, в клуба!

Ако не сте си сменили календара на Септември Stuck Out Tongue Winking Eye

# 698
Тя ще ни представя тази година на Евровизия : )
Ето го и клипчето на сладката Вики, където я питат  https://twitter.com/Eurovisn_Turkey/status/1300522789594705923

На страницата на Евровизия Турция е отразена : ))

Начинът, по който накланя глава, показва, че пише с желание, защо е такъв миличък и внимателен..

Свеки с нова снимка.. Нагиздила се е като за сватба.. иска Езгито за снаха май Grinning

И тъщата с нова снимка. Доволна и усмихната. Винаги така да се усмихва на красивия си бъдещ зет .. Зет като мед! : ))

================================

Нова от Йозге
Тази нежност и красота не е за описване..

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 14:10 от grozdence.

# 699
Демет и Йозге - две прекрасници Heart

# 700
Здравейте! Hug

от фотосесията с Демет за сп Marie Claire...

Хубав следобед! Ice CreamIcecream

# 701
Преди малко Деметка качи този Танц в Инстаграма си Sunglasses Heart
Уникално изпълнение, направо професионално, като пружинка е нашата кукла.. Вижте сами..
https://www.instagram.com/p/CEl7MLbjSNs/?igshid=rxeif2sru1l4

Клипчето и в Ютюб

https://www.youtube.com/watch?v=TZXiuSDqlIo  

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 17:29 от grozdence.

# 702
Пфуу, значи. Ама много е готина тази Демет.

# 703
  • София
Обожавам Демет...но след птичката, изчезна от полезрението на медиите и от нашето, очевидно, че е правила корекции по тялото си...но на мен ми харесва така, както беше в птичката...сега на всички снимки и видеа е с едни гърди напред...

# 704
Демет си е била балерина модерни танци преди да започне да се снима

Общи условия

Активация на акаунт